dikkat dikkat tum CAFEcilerin dikkatine derhal CAFEye geliniz :)
Printable View
dikkat dikkat tum CAFEcilerin dikkatine derhal CAFEye geliniz :)
emre abi aynen senin gibi düşündüm o kadar kaliteli futbolcular varken bunları oynatırsa benimde hiç ümidim kalmaz
zaten bence deplasmandaki maçıda 4-1 bala aldık
kaleci golleri hediye etti
merhaba arkadaslar
sen çağırırsında ben gelmezmiyim captain:DBuarada ifademi alabilirsin yane bizim bi Allahtan bi Sefa Reisten korkumuz var...Quote:
Originally Posted by nekop
neyse oruclu oruclu yorma beni :D
S.a. Dersimiz boştu geldim.:D
aman abi sen yorulma......Quote:
sen bize lazımsın
as selam maç muhabbeti vardı herhalde bu arada Emre abi hayırlı uğurlu olsun yöneticiliğin :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herkes fmdemi:D
Evet herkes FM'De :)
Selamlar..
Kafe insanlari nasilsiniz? birileri yasiyormu burada.
Facebook ne ?
Sanırım o bi siteydi.O siteye insanlar girip eski dostlarını falan buluyordu..
Galba.
www.facebook.com
Eski arkadaşlarını bulabileceğin veya yeni arakdaşlar bulabileceğin uluslar arası bir site...
Bi bakayım bende.Bir sürü arkadaşım var görüşemediğim.
ben geliyorum sn yoksun sen geliyon ben yokum.Biara şu ifade işini halledelim ama yalan olmasın:DQuote:
facebook artık gazetede, tvde, haberde her yerde çıkıyor. :) Eskiden kimse yoktu şu sıralar çok moda oldu. Eskiden vardı ilk çıktığınde üye olmuştum sonra üyeliğimi kapatmıştım şimdi geri açtım. :) Hoş site ama yahu taaaaaa 1. sınıf arkadaşımı buldum falan. :)
Selamlar :)
neyse msnde o kadar affet diye yalvardin buyukluk bende kalsin affettim seni :D
Herkese selam.
merhaba ben geldim :)
SElam gençler. :)
1502005 & Batuhan Önder
O gibilerin bu gibi sitelerde pekte işleri olacağını sanmıyorum Batuhan. Hem ingilizce olması senin mantığınla sadece bu sayıda bir azalma yaratır tamamen yok etmez.
1502005 & Batuhan Önder
Yonjadaki gibi tanımadıklarını rahatsız eden yok henüz bakalım inşallah sitede dedikleri gibi bu sefer facebok olmaz. :)
Nasıl gidiyor nasıl :)
Bişeyler ayarladım... Neyse kapatalım Emre abi. ;) Bu arada özür dilerim. İlk mesajda belirtmemişim.
Yok olmaz sonuçta uluslararası bir site... Microsoft satın alırsa umarım sitede bazı durumalr değişmez. Bu şekilde kalır.