Niye oynamıyo bilmiyom ama İtalya Milli Takımı için çok büyük eksik...
Printable View
Niye oynamıyo bilmiyom ama İtalya Milli Takımı için çok büyük eksik...
Bu nasıl haber ya Felipe Meloyla başlıyo senderosla bitiyo :confused:
Felipe Melo çok müthiş bir oyuncu Almeria'da çok iyiydi bakalım Fio için hayırlı olsun ama defans almalılar Ujfalusi önemli bir isim defans açısından
Haber birqaz değişik birşey olmuş ama melo iyi oyuncudur hayırlı olsun
evet Melo ile başlayıp Senderosla bitmiş Melo ya gelirsek kesinlikle Fio.ya katkısı olacaktır.
Sonuçta kendi kararı,ama bırakmasına üzüLdüm,İtaLya miLLi takımı iLe daha 2 avrupa şampiyonası ve bir dünya kupası daha yapabiLirdi kariyerinde.BeLki de miLLi takımLar bazında zirve de bırakmak istedi.
Çok ukala abi ya...
Adam tam bir Roma asigi.Diyor Roma formasi benim icin Milli takim formasindan daha degerlidir.
Bu sene hiç iyi oynamadı kanımca hatta bir ara Rafayla polemik yaşamıştı.
totti belki de zidane nın yapamadığını yapmaya çalışıyor(son milli maçında dünya kupasını kaldırarak milli takıma veda etmek).ama italya için totti çok gerekli bir oyuncu
**uliani'nin geleceği ne olacak?
Geçtiğimiz sezon müthiş performansıla talipleri artan Roma’nın ortasaha oyuncusu Alberto **uilani kendisi hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayarak takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Son zamanlarda hakkında birçok transfer haberi çıkan, Roberto Donadoni’nin geçtiğimiz hafta açıkladığı Euro 2008 kadrosunda da yer alan **uilani, bu haberlerin spekülasyondan başka birşey olmadıklarını söyledi ve ekledi: “Kulübüm ile olan sözleşmem 2010’a kadar sürüyor. Başka bir takımla kesinlikle görüşmüyorum.”
İtalya Kupası finalinde İnter ile karşılaşacak olan başkent ekibinin başarılı oyuncusu, aklında sadece bu maçın olduğunu belirterek, “Şampiyonluğu İnter’e kaptırdığımız için sinirlerimiz gergin ancak centilmenliğimizden ödün vermememiz gerekiyor. Şampiyonluğu hak etmediklerini söylemek gerçekten çok ağır olur. Takım arkadaşım (Daniele) De Rossi’nin hakemleri eleştiren sözlerine katılmıyorum” diye konuştu.
Roma’nın bir başka ortasaha oyuncusu Daniele De Rossi, İnter’in şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Milano takımını eleştirmiş ve başarılarını hakemler sayesinde aldıklarını iddia etmişti.
Eski Juventus ve Uruguay defansı Paolo Montero futbolculuk kariyerine son vereceğini açıkladı.
Şimdiki kulübü Penarol'den arkadaşlarının sezon boyunca onu ikna etme çabalarına rağmen son antremanda arkadaşlarına veda etti.
http://xs215.xs.to/xs215/07213/_4096...270[1].jpg
90'lı yılların en sert müdafa oyuncularından biri olarak hatırlanan Montero forvetler için korkulacak bir isimdi.
1996 yılında Atalanta'dan Juventus'a transfer olan Montero Juventus ile 9 yılda 4 Serie A şampiyonluğu,1 Süper Kupa,1 Kıtalararası Kupa,2 İtalya Süper Kupası kazandı.1 kez İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi finali oynadı.
;;):)
http://www.youtube.com/watch?v=WTHGv-YwtXw
http://www.youtube.com/watch?v=SzSbwdQ9rVc
Ne savunmacıydı Montero süper bir adamdı...Juventus & Uruguay a emekleri unutulmaz...Hayatında başarılar...
Milano'da sıcak saatler
La Liga takımlarından Barcelona'da forma giyen Gianluca Zambrotta, Milan ile prensipte anlaşma sağladı.
Milano'da Milan takımının yekilileri ile bir süredir görüşen Zambrotta'nın menajeri Beppe Bonetto, transferde ufak pürüzlerin kaldığını ilerleyen günlerde imza aşamasına geleceklerini kaydetti.
2006 Dünya Kupası'nda İtalya ile şampiyonluk yaşayan başarılı defans oyncusu, Juventus'un aldığı cezaların ardından Torino ekibinden ayrılan ilk isim olmuştu.
İtalya Serie A'yı şampiyon Inter'in 21 puan gerisinde kapatıp Şampiyonlar Ligi'ne de erken veda eden AC Milan, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Milan ilk bombasını Arsenal'in Fransız orta saha futbolcusu Mathieu Flamini'yi renklerine bağlayarak patlatmıştı.
Kaka 3 ay yok!
Milan’ın oyun kurucusu Kaka bugün sol dizinden ameliyat olacak...
Milano ekibinin yıldızı şu anda Brezilya’da hem Milan hem de Brezilya Milli Takımı’nın doktorları tarafından gözetim altında tutuluyor.
Bugün yapılan açıklamada kulüp yönetimi en kötü senaryoyu açıkladı ve oyuncunun dizinden ameliyata ihtiyacı olduğunu belirtti.
Kulübün resmi websitesinde şu açıklama yer aldı: “Kaka Cuma günü (bugün) sol dizinden ameliyat olacak ve Profesör Runco gözetiminde rehabilitasyona başlayacak”
Bu durumda Brezilya’nın Amerika’daki yaz kampını kaçıracak olan Kaka ayrıca 2010 Dünya Kupası elemelerindeki iki önemli maç olan Paraguay ve Arjantin karşılaşmalarına da katılamayacak.
Kaka’nın ne kadar sahalardan uzak kalacağı bilinmiyor. Ancak bunun en az 3 ay süreceği iddia ediliyor. Milan ise oyuncunun önümüzdeki sezona yetişmesi için büyük çaba harcıyor.
Olimpiyatlar öncesi kaka'nın alınıp alınmaması tartışılırken sakatlandı. hımmm ilginç.
Üzüldüm açıkçası.Brezilya-Arjantin maçında KaKa'yı izlemek büyük zevk olucaktı.
Gerçekten çok sertti. Bizim Lugano'da onu örnek alıyor galiba :zuhaha
fena oyuncu degildi
sevmediğğim bir kanat oyuncusu umarım huzur evinin yeni üyesi başarısız olurda huzur evi dağıtılır
Fener alsın :D:D:D
A q u ilani kalırsa doğru bir karar vermiş olur.Roma'nın ona çok ihtiyacı var.Kendisini beğenerek takip ediyorum ayrıca..
Lampard geçen günkü Şampiyonlar Ligi finalinin üzüntüsünü üstünden atmak için çalışıyor. Mükemmel bir oyun ortaya koyan ve takımının golünü atan, ancak kupaya uzanma hayali penaltılarda alınan 6 - 5'lik yenilgiyle suya düşen Lampard bu finali unutmaya çalışıyor.
29 yaşındaki yıldız oyuncu, basında çıkan haberlere göre Stamford Bridge’den ayrılmaya çok yakın. Spekülasyonlar Inter Milan’la anlaşmak üzere olduğunu iddia ediyor.
Menajerden yalanlama
İngiliz futbolcunun menajeri Steven Kutner, Inter'le ismi anılan oyuncusu ve transfer söylentileri için şunları söyledi: “Daha ortada olan biten hiçbir şey yok. Inter Milan neden böyle düşünüyor bilmiyorum. Kimse gelip benle bir şey konuşmadı. Ben kulübün başkanı Massimo Moratti’nin yakın arkadaşıyım. Paul Ince ve Patrick Viera transferlerini ben gerçekleştirdim. Eğer ortada bir şey varsa bunu benim bilmem gerekiyor.”
Zlatan'la aynı parayı alacak
İtalya'dan gelen haberlere göre Serie A'nın son iki yılki kralı, Lampard için 9 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda. Bu ücret Zlatan Ibrahimovic’in aldığı ücretle eşdeğer. İngiliz Milli Takımı'nın da orta alanında görev yapan yıldız için Inter'in düşündüğü bonservis fiyatıysa 8 miyon avro civarında.
Böylesi önemli bir oyuncu için bu rakam az görünüyor olabilir, ama Lampard’ın kontratının seneye bitecek olmasını göz önüne alınca hiç de öyle değil. Zira, oyuncu Fifa’nın 17 maddesi gereğince serbest kalabilir.
İnter hakikaten maytap mı geçiyor ?
Bu transfer çoktan bitti bence
Hazırlık kampını kaçıracak sezona formsuz girecek olması kötü Milan için . . .
http://img478.imageshack.us/img478/3290/144741jm5.jpg
Kupada 8. finalini oynayan ve 1989-90, 1993-94, 2002-2003 yıllarında şampiyonluk sevinci yaşayan Maldini, 5. kez zirvede yer alarak tarihe geçti.
Ayrıca 38 yaşındaki Maldini, Şampiyonlar Ligi finali tarihinde sahaya çıkan en yaşlı kaptan olarak kupa tarihine ismini yazdırdı.
Sakatlığı geçti antrenman yaptı derken 4 ayı bulur bu.
oo birde en az 3 ay diyor.hiç iyi olmadı bu böyle bir yeteneği izleyememek çok acı.bu sayede olimpiyatlarıda kaçıracak:uzgun:umarım iyi bir iyileşme süreci geçirir.
Bu haber doğru mu?Asrın en komik bonservis bedeli olur bu böyle bir futbolcu için.Abramoviç 8 milyon avroya Lampard'ın ayakkabılarını vermez Moratti'ye..
Mourinho İntere geçerse bu transfer olabilir maa bu bedele değil:)
Benimde hiç sevmediğim bir isim zmbrotta hemde yaşlı milan huylarından vazgeçmiyor:S
Kimse burayı okumamış galiba.Quote:
Böylesi önemli bir oyuncu için bu rakam az görünüyor olabilir, ama Lampard’ın kontratının seneye bitecek olmasını göz önüne alınca hiç de öyle değil. Zira, oyuncu Fifa’nın 17 maddesi gereğince serbest kalabilir.
İnter Lampard'ı istese bile Lampard'ın İnteri istiyecegini sanmıyorum.
iyi transfer olur
formdan çok düşecek yazık olacak
Kötü bir haber.Üzüldüm.Yeni sezona formsuz girecek.
Yaşlı bir oyuncu daha iyilerini alması lazım Milan'ın.
Yaşlı ama çok iyi bir oyuncu. C. Ronaldo'yu deli etmişti. :D
bencede yaşlı bir oyuncu..Milan iyi transferler yapabilir..
Milan'ın stratejisi bu arkadaşlar. Deniz'in dediği gibi çoktan bitmişti bencede transfer. Onlar hep yaşlı alıyolar sonra bir genç alıyolar o aradan sıyrılıyo gidiyo.:) Kaka' nasıl birden patladı sizce?