ordan banada bi yer açın bakayım ;;)
Printable View
ordan banada bi yer açın bakayım ;;)
Yeniden selamlar.Buralarda varmı kimse?
Aleykum selam ben buralardayim.
Merhaba mehmet
Ya herkes avasız kalmış yahu. :D
merhaba arkadaşlar
Arkadaslar iyi aksamlar
iyi akşamlar
selam beyler.. Yeni hafıza kartı aldım da doldurmak istiyorum.. bana güzel şarkılar söleyin.. Rock tercihimdir..
Şebnem Ferah,Duman,Metalica önerimdir Mehmet Abi ..
Onlar var zaten mert:D Rock Dinleyip de onları almamak olmaz dı.. Ama Dumana tekrar bakabilirim.. Sağolasın
Selamlar.Ben biraz test çözücem :)
S.A ey güzel insanlar:)
Ben yatıyorum size iyi Geceler Millet ;;)
İyi geceler ibo.
Yukardaki logo çok güzel olmuş. Keşke şehitlerimiz ölmeseydide o logo olmasaydı.
Logo çok güzel olmuş
Hangisi arkadaşlar ?
Ben yatıyorum iyi geceler.Logo hoş olmuş.
iyi geceler Aygün .
kapatan olurda açan olmazmı
başlıyoruz sanırım..
Son Dakika
21 Ekim 2007
Beytüşşebap’ta askeri hareketlilik
Emin BAL/BEYTÜŞŞEBAP (Şırnak), (DHA)
Şırnak'ın Kuzey Irak sınırında bulunan Beytüşşebap İlçesi’nde bu gece askeri hareketlilik yaşanıyor. İlçe merkezinden asker taşıyan araçlar konvoylar halinde sınır bölgesine hareket etti.
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde pkk’lı teröristlerin 12 askeri şehit edip, 16 askeri de yaralamasının ardından bu gece Şırnak’ın Kuzey Irak’a sınırındaki Beytüşşebap İlçesi’nde askeri hareketlilik yaşandı. Şırnak’tan içinde askerlerin ve köy korucularının bulundugu yaklaşık 20 araçlık konvoy, Beytüşşebap İlçe merkezinden geçerek Kuzey Irak sınırında doğru geçiş yaptı. Konvoyda bulunan özel eğitimli Jandarma Özel Harekat Timlerinin, ilçe çıkışında araçlardan inip, yaya olarak Kato Dağı’na tırmanışa geçtikleri görüldü.
Bu arada askerlerin geçişinden bir süre sonra Beytüşşebap Jandarma Komutanlığı’ndan top atışı sesleri duyuldu.
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...?DocID=7532581
EE Kuş yok mu bu gece.
ben vardım uçan kuşlar martılar yatağa doğru yol aldı. anahtar kilimin altında en son kim çıkarsa kapatsın burayı.:D
Hadi bende kaçıyorum.
Anahtarları alıp öyle yattım, açık bırakın kapıyı siz :D
ben herzaman çok erken açarım bu siteyi eeeeeeee isminden belli türksportal bağımlılık yapıyor.gece bile
günaydın ahali