ne yardimi yaa kimseden yardim falan istemedim ben burada butun CAFEcilerin adina konustum bizim bi tarihimiz bizim bi sanimiz var bi adimiz var...
not: abi grafikerligi falan birakiyorum direk siyasetci olucam :D
Printable View
ne yardimi yaa kimseden yardim falan istemedim ben burada butun CAFEcilerin adina konustum bizim bi tarihimiz bizim bi sanimiz var bi adimiz var...
not: abi grafikerligi falan birakiyorum direk siyasetci olucam :D
neyi uyandiriyorsun yaa bizim sozumuz belli...
Uyeler kusluga gider, adamlar CAFEde kalir...
Yürü be paşam be:D Tosunpaşam benim. Sadece yanında olduğumu belirtmek için atıyorum bu mesajı, sen tek başına savaşırsın bunlarla, unutma arkanda guşluk var. FORZA GUŞLUK...:D
guşlar olarak bastık burayı :n:
Serkan sen olsan kaç yazar bizim yüreğimiz yeter biz gerçeğiz biz ilkiz varmı bizden iyisi bakın biz 2. versiyonumuzu kullanıyoruz siz hala bir üst seviyeye geçemediniz biraz örnek alın örnek. :) :) :)
kusluk arkasinda olamaz cunku son donemde (2-3 yil) kusluk denen bisey yok :D
anca beklersiniz zaten...
ya beyler ben olaya italyan kaldım emme neyse
hadi hepi.ciğünüze eyü geçeler
:D :D :D :D :D
yani: ya beyler ben olaya itlayan kaldım ama neyse
hadi hepinize ii geceler
Utanın kendinizden kuşluk mudur nedir bir hayvanın adını vermişsiniz sadece geceleri açılıyor zaten sizden olsa olsa baykuş olur. :D Bakın bize herzaman açığız en büyün c@fe inanmayın baykuşlara...
arkadaslar tosunpasa diye biri biri msnde bana kapak oldu ne yazacagimi bilmiyorum diye bi cevap verdi siz bu sahsi taniyormusunuz :D
S.a MiLLet
A.s Abdullah
abi kus deyince adamin aklina zaten degisik seyler geliyor mesela benim aklima hemen geceleri temde veya e5te dolanan kisiler geliyor anadolu halkina gidipte ben gecekusuyum desen direk samanliga atarlar valla bence boyle bi kampanya baslatma :D
lutfen ayni seyleri tekrarlayarak mesaj fazlaligi yapmayalim...:D
Eyy kafe sakinleri, bunun içinde bizler de varız. 0.00 a kadar hepimiz kafeciyiz, sonra guşluk. Ama siz bunu anlamıyorsunuz, siz bizi burdan atmaya çalışıyorsunuz. Şunu bilin ki kafe de bizim guşluk da:D:D
kafecilere guşluğun nimetlerinden mi bahsediyorsunuz halaa, takılsınlar kafalarına göre :D
FORZA GUŞLUK
ne noooldu??Geldim serhat kaptan sorun nedir:D
C@fe 24 saat açık guşluk mu baykuş mu ne işte o saat 00.00 da başlıyor sabah 05.00 gibi bitiyor herkes kendi mekanına c@feciler c@fesine, baykuşlar kendi bölgesine...
burası sizin kümesiniz değil.Ya Seversiniz Ya Terkedersiniz...
ya guşluk neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu serhat denen komplocu herife nasıl kaptan dersiniz ya adam tam kopmlocu ya