oyunu tekrar kursam olmaz dimi:(
Printable View
oyunu tekrar kursam olmaz dimi:(
Sistemi geri yüklesen dahi bu hatayı verir. Oyunu silip tekrar yükle, silerkende hata verecektir büyük bir ihtimal hata verirse çalıştırdan silmeyi denersin Ömerciğim..
Selamun aleykum nasılsınız ?
Sağol Mehmet:) .. Aleykum selam hoş geldin . ben kötüyüm, az sonra babam okuldan elinde karne ile gelicek ve belki Neti kesicek..
Sen nasılsın
Aleykum Selam alaha sukur iyyim sizleri sormali
Fm yi yukledim tekrar . Fm.exe ye giriyorum . siyah ekran geliyor, Amaan neyse,Zaten bir kaç saatim kaldı. :)
Birşey olmaz Ömer, geçen hafta sonu bizede verdiler konuşur anlaşırsınız baban ile ben öyle yaptım. :)
İyilik bizden de çok şükür Zasa.. (:
ismini bilmiyorum kusura bakma..
bi matematik var :)
Şiddet uygulamazda. Uygulamaktan beter eder:D
hoşgeldin zaza
Bende de 2 tane vardı, not´a pek kızmadı ama hocalar baya bi şikáyet etmişler beni.. :D
Ben sessiz sakinim sınıfta,hiç parmak filan kaldırmam sadece hoca kalk derse kalkarım..:D hocalar şikayet etmez galiba
Memnum oldum Ziya abi bende ömer:)
Akinfeev fena değildir. Al işine yarar ;;)
Memnuniyetlerimi sunarım, bende göründüğü gibi Mehmet.. :)
Ömer, ben hayatımda tahtaya nadiren kalkmış öğrenciyim.. :D
Bende menun oldum..
akinfeev manyak kaleci kacırma
eee beyler napıyosunuz?
liseye başlayınca bende kendileriyle muhabbeti kestim:D bi nöbetçileri yazmak için kullanıyorum.
Vallahi ben haydi maçaya bakmayı düşünüyorum:) Ziya abi ondan sonrada arkadaşlara gidicem
Hayırlı olsun Can.Yeni avatarım nasıl :) ?
Ben bugun hep evdeyim maclara bakarim baska bisey yapmam vee tabiki FM oynarim :)
Yanlıslıkla oldu Alican kusura bakmayın sakın.:).Ben de artık FM 07 ye başlayayım bugün..:D
arkadaşlar acil yardım..msnyi açamıyorum 1 gündür.. hata veriyor
Sorma ya bende Fm oynuyodum ne güzel.. Müttiş gidiyodum Es-Es le Tsl de 1.sıradaydım. oyun hata vermeye başladı:( soğudum bende
Crash Dump hatasi bana cok nadir geliyor..Bisey yapaman yenikden baslamalisin..
Hata kodunu yaz Eren bakalım neymiş?
Abi AML ye adam almam gerekio lütfen çok acil bi adam söyleyin :D 25 yaş sınırı var daha fazla olmasın takımı gençleştiriyorum da param 20 milyon
Al Sasha Iakovenko....
Merhabalar..
büyükpivot sen de iyice fm alanına çevirdin burayı. :D
slm millets ich kam
napiim orada cevap verilmio bende gelip buraya yazıyorum :D
Merhaba hosgeldin..
montolivo iyi mi yav ???
HoşBulduk....