Siz gelsenize her türlü Gazino-Kızlara Laf atma vs. itina ile yapılır-gidilir. :) :D
Printable View
Siz gelsenize her türlü Gazino-Kızlara Laf atma vs. itina ile yapılır-gidilir. :) :D
Eee nasılsınız guşluk ahalisi;)
iyidir valla nolsun sen nasılsın, nasıl gidiyor bayram :)
Walla izmirdeyim.Bayramda eski bayramlardaki tat yok maalesef
eskiye özlem her kulvarda var nedense :)
Guşlar ben yoruldum yatmayı düşünüyorum size iyi oturmalar...:)
aha burda benim adım geçmiş gelirim tabi olum niye gelmiyim:Dzaten benim çocukta çorum daymış gelirken onu da alırım:D
Atıl sen yürüyerek gelirsin.Başla yola çıkmaya...Şubatta buluşuruz :zuhaha sende anca varırsın zaten :zuhaha
ee guşluk biraz canlanmış:)
ahmet benim msn i eklesene sana ö.m ile yolliyim
Guşluk yazın ne güzedi.. Tavan yapardı buralar.. heyyy gidi günler hey :D
bu gecmiş gunleri anma kuşlukta moda oldu galiba ahh ahh eskıden degişik muhabbetler edilirdi heyyy gidi günler hey (bizde modaya uyak dimi) :D
Artık guşluğa bahar falan gelmeyecek gibi duruyo;)
inşallah inşallah yine burada mesut ve mutlu olacağız.. :D
bu arada bu güzel bayram gününde guşluğumuz 7000. mesajınıda görmüş bulunmaktadır, helali hoş olsun :D:D
iyi geceler uşaklar :)
evet evet :D hatta biraz abartırsak nice 7000 değil nice 70000 mesajlara inşallah :D
oo bi canlanma var:)
Eee guşlukçular niye bu vakitte ayaktasınız.?Uykumu tutmadı yoksa başka nedenlerde varmı:)
fm oynuyodum da şöyle bi bakiyim dedim =)
bende fm oynuyordum (çok enteresan bi şampiyonluk yaşadım ilk sezonda tam fm olaylıkya neyse millet kendini FM7 ye kaptırmış, dünya kupasınıda Türkiye aldı) sonra biraz çakar showa baktım şimdi tekrardan burdayım
valla bende 2 gün uğraşın sonunda fm oynuyorum.. heralde sabahın ilk saatlerine kadar oynayacağım.. ee hamza anlatsana birz fm oyununu.. :D
kardeşim fmsi olan var olmayan var olduk olmadık yerde anlatmayın :D
olaa oyun çıkmış benim hiç haberim yokkk
gelmemle gitmem bir oldu hadi iyi geceler :D