millet nerden alıyor abi sen istanbul da değil misin
Printable View
millet nerden alıyor abi sen istanbul da değil misin
evet arkadaşlar bugün elimizden geldiğince kafeyi canlı tutmaya çalıştık:D
juveyle ilgili neler açılmıs
istanbuldayımda bu trafikte taa merkeze cıkmaya üşeniyorum :D
serhat istanbulda var orjinal alsana :D
efendim halkalı merkezde orjinal yoktur adım gibi eminim en az sefakoye gitmem lazım oraya git cdyi ara bul al eve gel en az 2 saat kim ugraşcak bi ara gidip alıcam ama :D
Hadi ben kaçar.Annemleri almaa gitçem.İyi geceler.
By
:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Millet geri döndüm :zuhaha BJK 1-0 önde :zuhaha
uuu abi camdan 2 ytl sallasam direk korsan oyun atacaklar camdan içeri istanbul felaket durumda yaa gecen ıhbar ettim gelin bi dolasin alın sunları diye hıççç tınlanmadı bile :D
tınlar mı hiç.. adamlar para kazanıyor korsancıdan.. :D dediğin örnek süperdi ya koptum burda :D
karaborsacı, korsancı maşallah ülkeyi sömürüyorlar.. geçen biletixe gittim bilet almaya.. neyse baktım boş ha iyi dedim ama orada bi adam var adamın tip ztn kaymış neyse gittim adam şöyle kenarda duruyor ben bakıyorum kendi kendime aa psv maçına bilet kalmışmıdır acaba fln diyorum adam yanıma geldi kısık sesle böyle "psv maçına bilet mi istiyosun?" gözler fln böyle kanlanmış psikipot bişi :D zaten samiyende her maçta adam megastoreun önünde tezgah açıyor :D köfte görünümlü karaborsacı :D
köfte var abi gel gel kapalı gel gelll gel 1 ytl gel abisi gel açık var, kapalı var gel gelll :D
valla abi bu duruma nasıl son verirler bilmem ama bi şekilde son verilmesi lazım ben valla korsana karsıyım zaten gecen bi sitede korsan fm 2007 downloadı vardı direk mustafa abiye email attım...
Eray o dediğin olaya benzer bi vakkayı geçen sene konya maçında 2-1 yendikya hani 2 tane Sasa Ilıc attı o maçta yaşadım. benim dayıoğlu bayrampaşada çevik onla gittik samiyene beni beleş sokcaktı ama sokamadı sonra bilet gişesinin etrafı zaten anababa günü adamlar yanaşıyor yanımıza söylüyorlar şurası şu kadar diye, dayıoğluda gitti stad etrafında görevli olan polis arkadaşlarına karaborsacı var filan dedi o elemanla beraber gittik karaborsacının yanına meğer adam polismiş hemde organize işlerde ama hiçte iş icabı yani sivil ayağına takılıp yapmıyordu resmen ek iş gibi karaborsacılık yapıyordı adam :D
Ewwwwwww :n:
Guşlar Selam
Nerelerdesini Pardon Ben Nerelerdeyim yawf :D
Naparsınız Anlatın Bakem Benide Alın Aranıza :(
yeni bi guş düştü mekana :D
fm6 macerasından girdik şimdi korsandayız, gel beraber edek hoşgelmişsin sefalar getirmişsin ;;)
fm7 bende oynamadım daha alacağız bakalım arayışlardayız halaa :)
beyler ben kaçtım size iyi geceler ve muhabbetler
muhabbet edin biraz yarın yine aynı sayfa ile karşılaşmayalım, yavvv ilerleyin :D
neden gidiyorsun acaba buna korku diyebilirmiyiz hamza bey :D
Kaçar Arada O Serhat :n:
cocuga gel santranc oynayalım dedim artık nasıl bi hezimet yasattımsa hemen tüydü :D
alıstık artık onun her zamankı hali :n:
guşluk dağılışlarda :D
bende fm 2007 bölümüne hafif el attım ama mouse pili bitti ve evde sanırsam pil yok, mouse duruyor ben duruyorum, devam ediyor ben ediyorum :D
seninkidemi pilli yaa benimkide öyle bi yanıp bi sönuyor :D
iğrenç bişi ya :D şarj alacam alacam alamadım.. evde gece gece pil aradım.. tv kumandası fln dedim o da bitti.. en sonunda gittim diş fırçasının pillerini aldım :D
ne gol dü o öle kaleyi bulan şut 1 gol 1 :D
hem gol de balaydı :D
benimkinin sarjı varda sarjza koyacak vakit yok masallah bilgisayar 24 saat acık :D
açıl GUŞLUK açıl
Kimler var bakayım sitede.