bekler çok kötü oynuyor bizim
Printable View
bekler çok kötü oynuyor bizim
dk 60, Damir Sesar yerine kaptanı oyunu alıyorum
İçimden bi ses kaptan dramatik bi golle bu kupayı kazandıracak gibi bakalım:)
Kaptan Kupayı Bize Getir! :D
luca vailatti reyiz
kaptna girdiyse kupa catanzaronun :)
90 dk 0-0 bitti.
90 dk sonucu 0-0 . uzatmalara geçiyoruz ama değişiklik hakkımız kalmadı.Sağ bek kartlı.inşallah kırmızı yemez.Emrah oyunda
dk 98, yedik kornerden
hocam dediğim gib bu maç penaltılara kalacak
allah gitti kupa :D
En büyük Liverpool ezip geçicek hashüs hocamı Liverpool Al getir kupayı :icon_smile: (/0)
O kupa giderse yakarız o stadı...
Hadi Catanazaro at artık golü. Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Kalmadı.Geçmiş olsun.İkincilikte başarıdır.Tebrikler hocam.
Kalmadı derken penaltılara kalmadı.Bir arkadaş penaltılara kalacak demiş de :)
Olsun hocam,tebrikler.
Yazık oldu. Seneye artık.
Bu Bile Yeter Hocam (:
Veee Liverpool kupayı aldı aslanım liverpool hocam balın tutmadı bu sefer :icon_biggrin: (dd)
geçmiş olsun hasan hocam.
:n: Save Almadan Oyundan Kaçtı Müdür Load Yapıp Yeniden Oynucak :uzgun:
Bu acıya yürek dayanmaz. Ligin son haftasında lig şampiyonluğunu , ŞL finalinde uzatmalarda kornerden yediğimiz golle Şampiyonlar Ligi kupasını kaybettik .
Bu sezon gerçekten başarılıydık fakat sezon aşırı derecede zor ve stresli geçti.Çok yoruldum. O yüzden affımı isteyerek istifa edeceğim ...
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/14250.png
hocam kariyeir bitircekmisin :) istifadna sonra takımmı alacaksın
Hocam Devam et bence biraz mola ver 1-2 gün .
helal olsun nerden nereye bir rüya gibi yaşadık valla::::
Yapma allah aşkına hocam! 15.sezon artık ipler kopar sen ligdede kupalardada acarsın farkı bi düşün emeğe yazık takım ve finans hiç olmadıgı kadar iyi yapma allah aşkına canımız sagolsun yav.
1 Kupa gider 5 kupa gelir burada bırakılır mı bu takım yahu?
Beyler sizde anlayış gösterin 14-15 sezon oynamış adam. Tanıdık-topçu kalmamış artık :) Bence devam etmeli ama gerçekten ayın kariyeri ödülünün tek sahibidir diyorum.
Sonuçlar ne olsa :)
Süpersin Hashüs hoca :)
Hasan Hüseyin Hocam bu sezon başarısız olmadık ki istifa edesin. seneye elimiz daha güçlü olacak. Senden bizi seneyede heyecanlandırmanı istiyoruz. Kıl payı kaçırdık ama bu senenin galibi biziz... :) Ayrıca bu seneki performansınız ve Ş-Ligi ikinciliğiniz için tebrik ederiz.. Sabırla bekledik merakla izledik ve devamını bekliyoruz...Kolay gele..
Hocam şakayı felan bi yana bırakalım sen bu takımı bırakırsan ben kimle uğraşırım önce beni düşün :icon_smile: Neyse sonuçta bi başarısızlık yok bırakman için nedende yok demektir :icon_smile: Tabi bunları moral vermek için söyledim doğruluk payı tartışılır :icon_biggrin:
Futbolun tek kazananı olur Hashüs hoca,yarın sen kazanırsın :D Üzülme :D