Ben ondan demedim geçen haftada aynısı oldu herkes oynadı hatta ben oynamıyacaktım arkadaşlar zorla oynattı.Bu haftada kendisi oynamıyo.Kızlara yaranmak için 40 takla atıyolar.
Printable View
bende de süper sol ayak var da keşfeden yok:Dsol açık ve forvet oynayabilirim:)
Çok iyi top toplarım. :p
bi tane frikik atıp videosunu çekeceğim buraya da koyacağım sizin için.tsi nasıl olsa genç yetenekleri 3-4 yıl önceden keşfetmiyodu belki ben de futbolcu olurum:Do zaman dersiniz ben bunu kaç yıl önceden biliyordum diye:D
Ferdi ne futbolcusu sen Boston'un T.D'sün:D
orası öyle arkadaşlar benim kariyerime de bakın:D
ama belli olmaz berkay tekrar yeşil sahalara dönebilirim
dimi berkay takım gerideyse topu hemen getircek öndeyse topu alıp kaçacak bi top toplayıcı lazım size
Ya top toplayıcı olmayınca bizim kazmaların her vurduğu topu koşup ben alıyorum:(:D
Tamam ne kadar vereceksiniz yıllık. :p
Valla abi hocayla konuşmam lazım.Çok iyi derim tanıdık derim fazla verir:p
1500 lira maaş verseniz yeter. :)
Sigorta yemek yılda 2 maaş ikramiye haftasonları ve resmi bayramlarda tatil senede 30 gün izin vs...
:D emre abi beckham'mısın sen
Abi böyle is bulursan bana da haber ver,beraber calisalim :D
Backham kim. :u:
Sen okadar almayacaksın tabii Berkay. :p
beckham yazdım işte doğru değil mi
Gel Baran buldum gibi işi.
Doğru yazdında ben öyle birini tanımıyorum. :D Beckhama sorun beni tanıyormuymuş.
bu gün beckham'laydım abi geziyoduk.emre abi nasıl iyidir inşallah bayramda gelemedim kusura bakmasın dedi:D
David olanı gelmesin zatende ;;)
Diğeri gelebilir. :p
Elbette Berkay. :D Senin tutamadıklarını tutacağım elbette senden fazla olacak. :n:
Abi ben tecrübeli bir kaleci olarak senden daha çok alırım:D
Sen tecrübelerini yazsana abi.Kaç tane final maçında görev aldın:p
Berkay senin neredeyse 2 katın yaşında olduğumu hatırlatıyor ve sidik yarışına girmemeni tavsiye ediyorum :D :n:
Berkay kariyerini mühürlemisler :D
Geçmiş olsun belge eksiğinden mi. :n:
beyler lütfen ama.bende ordu şampiyonu olan basket takımında daimi yedektim:D