Herkes altın üye olacak zaten.. :n:
Printable View
Biz buradayız, bi yoklama yapalım kim var kim yok:D
kafkastik siteden atilmis :D
iyi oldu,bizim favori personelimiz oan fenerbahce58 e durmadan laf atiyodu :mad:
01 Hamza -- burdaaaaa
sağol Baran iyiyim çok şükür, sen nasılsın ? ve diğer guşluk camiası ?
iyi geceler arkadaşlar
kafkastik niye siteden atılmış ???
ne demişki ben takip etmedim
iyi olmuş o zaman ne diyebilirizki
yoklama yalan oldu :D bende yokum artık :n:
Yapma Hamza zaten kaç kişiyiz ki şurada? Bekle FB ile CL almak üzereyim, yarı finalde Barca ile oynayacağım, bu zafer dakikalarını kaçırma:n::D
yürrü bee diyeyim o zaman boşverelim yoklamayı zaten biz bizeyiz şurda :)
we are the champion diye haykırabilecek miyiz bakalım ? :roll:
Avrupayı sallıyorum, ilk senemde UEFA finalinde Madrid'e 1-0 kaybettim, ligde 2. oldum. Şimdi de BJK yenildim ligde fark 7 oldu CL'de süper gidiyorum. Bizim lig avrupadan daha mı zor yahu:s: :D
slm beyler my geldı:n::n:
ligi bilmiyorumda bana hep kendi sahamdaki avrupa maçları çok zorlu geliyor, var bi tezatlık ama çözemedim işi :)
Deplasmanda ilk yarı bitti 1-0 yeniliyorum, skoru koruyayım mı defansa çeklip yoksa aynen devam belki gol atarım mı diye ikilemdeyim...
işte en tehlikeli şey o ikilemde kalmak :roll:
hosgeldin mertcan :)
arkadaslar son günlerde guslugun performansi cok iyi valla,istikrarli bir performans icindeyiz,artik 2 sayfayi geciyoruz geceleri :D
nedense benim oldugum günler gusluk hareketli oluyor acaba neden :D
serkan abi allah ne verdiyse saldir,ofans oynat :D
bence turkiye ligi daha zor
su guslugumuzda fenerbahce58 ide gorebılıcekmıyız acaba ? :n:
bireysel bir hale getirmeyelim lütfen GUŞLUK'un durumunu !!!
ben yok BİZ varız
:)
Eto ya bi vurdu direk önüne geldi, bir daha vurdu yine direk yine önüne geldi bir daha vurdu gol. 2-0 kaaybettim, içerdeki maç çok zor olacak. 3 tane hayatta atamam 2 atıp uzatmaya götürmeye bakacağız artık.(Bu arada aynı anlayışla devam ettim ama yine de yedik 1 tane)
Sana demiştim elerler diye.. :D
şakaların ardı arkası kesilmiyor bakıyorumda :D
evet Serkan içerdeki maç bayağı zorlu geçecek anlaşılan ama biz kupayı bekliyoruz ona göre :)
serkan abi elensende bisey olmaz,barcaya yeniliyon sonucta.yari finale gelmen bile büyük bir basari.
neyse arkadaslar ben cikiyorum,herkese iyi geceler.
iyi geceler baran
ben 5 :00 a kadar burdayım canlanın bıraz ya benı yalnız bırakmayın burda
Arada ligdeki gençlerbirliği maçı var, evimde 2-0 yenik drumdayım 10 kişiyim. Maç bitsin iyi bir azarla belki Barça maçında gaza gelip oynarlar...
Edit: 3-0 yenildim yaa
durumlar kötü gidiyor anlaşılan, sen hiç çınlatmayacaktın buraya bak nazar deydi, alacaktın kupayı koyacaktın ss leri o zaman tam olacaktı neyse biz bekliyoruz yine de kupayı
ben ınanıyorum serkan abi sana kupayı guslugumuza getırıcen getırmessende canın sagolsun
Dakika 5 attım gol, tam seviniyordum erken buldum arkası gelir diye 2 dakika sonra golü yedim. 10. dk da Tuncay 2-1 yaptı durumu yine acaba olur mu diyordum 2-2 oldu devre bitti. 3 gol atmam lazım hiç sanmıyorum ama bakalım...