Süper gidiyor valla Hamza abi. Derslerim süper :D Geziyorum eğleniyorum vs. vs. :D Cumarteside Şebnem Ferah konserine gitcem :) Süperim yani şu an :)
Senin nasıl gidiyor?
Printable View
Süper gidiyor valla Hamza abi. Derslerim süper :D Geziyorum eğleniyorum vs. vs. :D Cumarteside Şebnem Ferah konserine gitcem :) Süperim yani şu an :)
Senin nasıl gidiyor?
naber la ahali :D
iyi bakalım güzel gitsin böyle ;;)
benim pek iyi gittiği söylenemez bunalım takılır oldum, damardan gidiyorum son zamanlarda okul filan iyice baydı bilmiyorum var bi bıkkınlık ama anlamış değilim :S
Gelişmeleri bekliyoruz. :77:
bugün pek bakamadım cafeye,inceleme yazmakla meşgulüm.bi selam verip kaçayım dedim :)
iyi geceler arkadaşlar.
iyi akşamlar ;;)
boş bırakmayın buraları kaparlar sonra :D
abi birazdan dev maçlar başlıyor bi tarafta villarreal bi tarafta fluminense kaç tane yicem accaba :D
hamsi beyinli :D espri yapıyom alınma :D
salak fenerli espiri yapıyom alınma ahahah cok komik allah allah yaa...
Tavlarsın be Berkay :zuhaha
Bugün 2 Tane Aşı oldum...Yarın okul yok :zuhaha Hiçte acımıo :zuhaha
selamlar herkese (muhabbetinizi bozdum ama:D)
ya şaka yaptım yaaa ne kzııyon böle bişi başına geldi die şeyetmiştim yaa :( bak üzüldüm haa
Ya forumda yeni konular açılıyor Reported Post by büyükpivot gibi.. Anlayanınız var mı? :S
ya o bi hata uyarı verince adminler ve modlar onu öle görüyor bi hata yüzünden bizde öle gördük
uff bee aliye iki mactada yenildim napalım olmayınca olmuyor :)
Foruma 4çay1su diye biri üye olmuş.. :n: Bu kesin eski üyelerden. :)
aydın abinin etkisinde kaldıgı kesin canım :D
çalışcamda dayımın teyzesinin askerlik arkadaşının cocugunun yengesi hasta ona üzüldüm ondan moralim bozk oldugu için çalısamıyorum :D
okul baslamadan 1 gün önce hastalandı dktorlar haziranın ortasına kadar iyileşmez dedi :D
Yarın okul yok , süper yaa. Sınav var ama.
merhaba ahali nasilsiniz
Sanadamı yok okul :confused:
Banada yok Ahmet , sanırım bir sınav olacak Türkiye geneli için ondan herkeste yok.
iyi geceler arkadaşlar
Ya arkadaşlar ben ne şansız biriyim.Aşık olduğum kız tam bir .....mış.:(Benle dalga geçer gibi olmaz dedi.Sonra arkadaşı geldi dedi biraz romantik teklif et.Bende dedim ben onun kadar yüzsüz değilim.;;)Kabul etmiyosa bir daha karşısına çıkmam.Zaten kız çıktığı çocuğa sen çok tipsizsin senden ayrılıyorum demiş.Sonradan özür dilemiş tekrar çıkıyomuş.Sevdiğe kişiyede gidip "Seni Seviyorum benimle çık"diyormuş.E bu kızdan hayır gelmez.Dimi ama?;;)
sisst baykuslar neredesiniz hani geceleri cikiyodunuz meydana,huhu :D:D