sohbetinizi böldüm ama slm:D
Printable View
sohbetinizi böldüm ama slm:D
aleykumselam sen buraya takılırmıydınn:D
Selamlar tekrar..
Birkaç gündür çalışmalarını sürdürdüğüm kız operasyonu başarıyla sonuçlandı. Bu akşam 19:30 saati itibariyle izdivacımızı resmen ilan etmiş olduk.
Kamuoyuna duyrulur.. :)
abi bu ne böyle yaw iyiki 2 hafta yokuz Cafe Turksportal 3 çıkmış üstüne birde 27 sayfa yazı yazılmış bence 4,5,6 falan hazırda tutulmalı
isterseniz başlıga +18 koyalım muhabbetler o yöndede :D
merhaba ahali nasilsiniz
iyiyim ama hafif sırt agrım var sen nasılsın...
iidir valla serhat,avrupa yakasini izledim daha iyi oldum,su siralarda erkekler aglamaz dizisi var ara sira ona bakiyorum :D
Evet bugün de guşluğumuz açılmıştır. Bugün daha fazla katılım bekliyoruz, hadi ötün bakalım guşlar:D:D
Saatler geriye alınınca erkenden açmışsınız:D
Aslında bu karar için geç bile kaldık ama neyse:D Dün ilk defa okul zamanı uygulamasına geçtik:D Tatil döneminde tekrar eski saatimize döneceğiz...:D
Bence kuşluğu 22:00 gibi açsanız daha iyi olur ben de uzun zamandır giremiyorum haftaiçi okul haftasonu dersane vucüt kaldırmıyor biryerden sonra
selamlar guşluk sakinleri, keyifler iyidir umarım
Ben yavaştan kayıyorum uykuya.Daha geyiğe bile başlamadan kaçıyorum kuşluk ahalisi kusura bakmayın.Şu okul bir bitsin her gece buradayım:D
Selam Hamza,
22.00 düşünelim, eğer yine aynı sessizlik devam ederse burda neden olmasın?:D
Öss senesi işin zor umarım istediğin hedeflere ulaşırsın. Ben de şu anda düşünüp duruyorum tekrar Öss ye hazırlanıp, hazırlanmamayı. Bölümümden memnunum ama ileride ne olacağı belli değil. Tekrardan hazırlanayım diyorum, bir yandan 2 sene boşa gidecek ona üzülüyorum. Okuduğum bölümü seviyorum, okul bitince iyi gelirle çalışadabilirim ama garantisi olmadığı için??? Açıkçası bu aralar kafam karışık...
İyi geceler hadi, sen izinlisin;;):D
hadi arkadaslar ben cikiyorum iyi geceler
okul konusunu es geçiyorum görmeden :) daraLLL geldikçe geliyor o konuda banada ;)
bu saat değişikliği iyi olur guşluk için, c@fe sakinleride hoş karşılarlar herhalde bütün gün onların zaten bizim süre biraz artsa nolur dimi ama :D
iyi geceler 'dick' ;;)
sanada iyi geceler bende birazdan cıkarım...
Merhabalar
merhaba berkay msn de yoksun
Berkay gidiodun heralde sen?
Allah'ım Bu Günleride mi Görücektik ? :)
Yok bu böyle gitmiyor, belki sınav dönemimden dolayı böyledir, biz 11 de devam edelim olmadı daha erkene alırız artık:D