http://img50.resimup.net/di/BRC0.jpg
Printable View
Keyifli kariyerler hocam :)
Teşekkürler...
Bahadır paşa illa futbol oynayalım baba diye tutturdu :D Annesi gelene kadar koridor bizi bekler. Görüşmek üzere...
hocam yine eglenceli bi kariyer oluyo artık memleketine dönme vakti :D
başarılar bu devirde işi bırakmak pek zekice deil millette para yok sen istifa edion :D
Hocam Almanya Liginde devam edersin umarim. Daha cekismeli bir lig Almanya, kimin ne yaptigi belli olmaz orda :) Basarilar.
Hangi lige gideceğimi bilmiyorum ama Newcastle takımı için yaptığım taktiğe uygun kadrosu olan bir takımı tercih ederim.Zaten teklif beklemek yerine menajerini kovan kulüplere iş başvurusunda bulunacağız :n:
Başarı dilekleri için takipçilere teşekkürler.
http://img34.resimup.net/di/6AVG.jpg
Leverkusen'in yanısıra Real Betis,Atletico Madrid ve Sevilla başkanından da aynı tepkiyi aldık :mad: Daha da iş başvurusu yapmam! Kıymetimizi bilen ekibe gideriz. Küçük de olsa!
Heheh güzel kariyer tebrikler :)
kariyer güzel de işsiziz şu anda :n: Haziran ayında Türkiye ligi de dataya ekleecek. Kendi ülkemizden bari teklif gelse de boş boş gezmesek koca yaz boyunca :D
Gece devam... Oyunda 2 gün sonra Türkiye ligi de açılacak.Oradan teklif geleceğini umuyorum :D Şimdilik görüşmek üzere...
Hocam Türkiye son durak olsun bence illaki Avrupadan teklif gelir biraz geçte olsa :)
Geldim... Devam edelim :D Açıyorum oyunu.
Bekliyoruz hocam . Keşke bi Afyonkarahisarspor kariyeri yapsaydın hocam :D
Daha senenin başındayız.Şimdiden öyle bağımlılık yapan bir kariyer açarsak 40-50 sezonu görür forum :n:
Steam update yapıyor. yarım saat gecikti bizim oyun :D Bekleyeceğiz. Gidip valiz hazırlayayım bari.
Üstad takım belli olmadı mı yahu ? :)
takım falan yok :D Teklif eden de yok. 4 kulübe iş başvurusunda bulunduk,hepsinin başkanı dalga geçti
24 Temmuz oldu ama hala gelen giden yok.Sanırım yine ligin ortalarına dogru kovulan bir menajerin yerine gidicez:D
Ağustos ayı bitmek üzere.Ligler başlıyor :DAvcumuzu ovuşturmaya başlayalım. İnşallah kaliteli takımlardan bazıları ilk 5 haftada kovar menajeri :p
Hoffenheim'in menajeri kovuldu.İş başvurusu yapıp rezil olmayalım diğerlerinde olduğu gibi diye düşünerek sadece ilgilendiğimizi basına bildirdik fakat yine duvara tosladık. Yine başkan dalga geçti :D
Mainz Tuchel'i , Roma Ancelotti'yi kovdu :n:
Menajaer kıyımı başladı :DHer kovulanın yerine başvuruyorum.İyice ezik olduk yahu :n: Kimse kabul etmiyor. Herkes dalga geçiyor.Küçük Emrah'a döndüm :D
Manisaspor bile kabul etmedi.Hikmet Karaman'ı getirdiler :(
Ocak ayına geldik olduk ama hala boştayız. Eğer bir takıma gidebilirsek 1,5 sezon kalırız bu kez.