Quote:
Originally Posted by fokocaman
kardeş o bahseettiğin programı bulamadım.. link vermen mümkün mü? şu sorunu çözelim ya..
Printable View
Quote:
kardeş o bahseettiğin programı bulamadım.. link vermen mümkün mü? şu sorunu çözelim ya..
BUR@Y@ B@k Bulursun...
benimde bir sorunum var.
yeni yamayı kurmadan önce fm scout sorunsuz çalışıyordu ama yamadan sonra
"couldn't access lang_db.dat, make sure path is correct or disable the loading of lang_db.dat" hatasını verdi ne yapmak lazım?
bakınız hatanın resmide burda
[img] http://img86.imageshack.us/img86/5733/scouthataea9.jpg [/img]
şu tam ekran sorunu hala çözülmedimi? her seferinde ayarlamaktan bıktım :(
bende de path no found dio ne yapmam gerekir ??????????????
Quote:
A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006
sevgili yönetici arkadaşlar.. bu sorunum aynen devam etmektedir.. yukarıda arkadaşın söylediği dosyayı da yükledim ancak çare olmadı.. bunun çözümü yoksa yok diyin boşuna kasmıyım bende?
v.6.0.3 de yüklü.
A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
X/C:\/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006
Bendede aynı hatayı veriyor.Yamalardan sanırım.
Ben v1.0.1 in panelinden update ettim sonra volkan Baros'un dediği programı kurdum hala olmadı editöre girerken bu hatayı seçiyor
Aslında sadece Turksportal 2006-2007 Güncellemesini yüklerken hata veriyor
bu hatalar Türkçe yama ile alakalı değil oyun data çalışmaları ile alakalıdır.Quote:
Originally Posted by tnsezer
İyi günler herkese merhaba bu benim ilk mesajım umarım benimde birilerine
yardımım dokunur ama öncelikle yardıma ihtiyacım var.
Türkçe FM 2006 v2.0'ı indirmeye çalışıyorum yanlız bir problem var.
Dosya boyutu 5,96 Mb *.rar dosyası ama indirdikten sonra 141 kb gibi
birşey oluyor sanırım serverlerinizde bir problem var yada dosyayı değiştimeniz
gerekiyor ilginiz için teşekkürler iyi forumlar...
Quote:
Originally Posted by Vieri
sorunu nasıl çözücez peki vieri??
Ben v1.0.1 in panelinden update ettim sonra volkan Baros'un dediği programı kurdum hala olmadı editöre girerken bu hatayı seçiyor
Aslında sadece Turksportal 2006-2007 Güncellemesini yüklerken hata veriyor
Peki bu hatayı nasıl düzelticez
bende de runtime hatası verdi tamama bastım sonra ing fm yi açtım türkçe oldu ama bir sonraki gün fmyi açtım bu hatayı verdi
Please insert the corrct CD-ROM, select OK and restart application
Tamam
tamama bastım tekrar açtım olmuyo ya
şu sorunuma bir cevap plsQuote:
Originally Posted by sardokar
ya rar şifresi istio bnden 50 mb lık dosya boşa mi gitcek bilen varsa noooolur solesin yaa noolur
bende türkçe fm 2006 yı çalıştır diorum hiçbişey çıkmıo. kendim girdiğim zaman oyunada türkçe değil.
Dogru Söylüyosun Arkadaşım Hata Bi İşe Yaramıyor Tr Yama Gene Etkili oluyor sorun sorun deil yani :):rolleyes:Quote:
Originally Posted by umarfarukum
Spiker Türkçe Deil Bilen Varsa ! lütfen [email protected] u eklesin çok acil lazım plz:(
türkçe v2 yi yükledim ama pencere modu kutusu işaretli olmasına rağmen oyunda sadece tam ekran kullanabiliyorum , oyuna girdikten sonra "ayarlardan" tam ekranı kaldırmak isteyince hata veriyor hata şu " changing the screen settings failed.make sure your system supports the settings."
pencere modunda oynamanın bir yolu varmı , türkçe v1 ile oynayabiliyordum sorun yoktu onda...
Teşekkürler
ben sizin sitenizden türkçe fm 2006 yı indirdim fakat ayarlardan fm exe yi nasıl ya***am açıklarmısınız bilmiyorum lütfen yardımcı olun
[QUOTE=fifadelisibenim]ben sizin sitenizden türkçe fm 2006 yı indirdim fakat ayarlardan fm exe yi nasıl ya***am açıklarmısınız bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana bu adresede mesaj atabilirsiniz [email protected];) ;)
fm dosyasını "fm.exe" olarak düzeltmeme rağmen "FM 2006 UYGULAMA DOSYASI BULUNAMADI" şeklinde hata veriyor. Yardımınızı rica ediyorum
Herşeyi yaptım tam keyifLe oyuna oturacakken bu ne demek oLuyo şimdi :
A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in:Kullanıcı adım/C:/Program FiLes/Sport Interactive/Football Manager 2006
Yardım Lütfen ???
bu indirme sayfası neden açılamıyor arkadaşlar ya
http://img236.imageshack.us/img236/4543/sorunmh4.th.jpg
bu resimdeki hatayı oyuna girmeden önce veriyor... yamadan mı deilmi annamadm..çünkü ok dediğim zaman oyuna giriyor... v2 de yüklememe rağmen spiker türkçe karakterler deişik şekillerde gözüküyor yani türkçe karakterleri kabul etmiyor ... sorun nedir yardım edeblirseniz sevinirm? ! ;;) :(
[/COLOR]arkadaşlar önce C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\db\lnc girin ve ınc içinde yeni klasör diyip adını Temp yapın.ve run time demesine bakmayın oyuna girin türkçe:)
YADA bu sitedeki bitane program adı vbrun60sp4 bunu indirin
ben bunları yaptım sonra dedim boşver oyna bide bi baktım oldu...
inş sizinde olur...
bende fmtrkçe çalıştır dediğim de sol altta dosya bulunamadı diyo... sports interactive/ fm 2006/ ve ordaki fm i fm.exe olarak deişdiriyorum yine bulamıyor anlamadm gitti ya????????????????
exe diil dosyayı seççen............arkadaşlar önce C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\db\lnc girin ve ınc içinde yeni klasör diyip adını Temp yapın.ve run time demesine bakmayın oyuna girin türkçe
YADA bu sitedeki bitane program adı vbrun60sp4 bunu indirin
ben bunları yaptım sonra dedim boşver oyna bide bi baktım oldu...
inş sizinde olur...
tosun paşa. ben fm 2006 yı türkçeleştiremiyorum hiçbir hatada vermiyo.çözümü biliyosan bi zahmet yardımcı olurmusun?
bana birisi yardımcı olabilirmi?deliricem ::)
Quote:
Originally Posted by y_layta
ya kardeş ben yapamadım bu oyunu türkçe.herşey tamam ama türkçe programını çalıştırınca fm.exe dosyası bulunamadı diyo na***am
murderer in gönderdii resimde ayarlardan C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 dosyasını seç kaydet sonra çalıştırde ya çalışır ya hata verir hatayıd üstte yazdım zati
kardes bana yardım yokmu hata war boyle cıkmaması lazım menu nun