en iyisi en golcüsü kerlon
Printable View
en iyisi en golcüsü kerlon
arkadaşlar tartışmasız cristiano lucarelli diyorum başka bişey demiyorum size (:
abicim mokoena-kerlon ikilisi
ronaldddoooooooooooooooooooooo karşı çıkan varsa iyisini sölesin
Aynen :)(ı) .......Quote:
Originally Posted by sanalkardes
en ii forvetler cesar delgado sheva ibrahimoviç adriano roy makaay
podolski ve zlatan en iyi forvetler
bu Manager sürümünün kim ne derse desin FRED.dir..ben tam 6 sezon çalıştım totenham da bir sezonda 50 maç 51 gol toplam 6 sezonda da 256 maçta 226 gol attı... geleni atıyo gideni..ayak kafa ne gelirse
Bence FRED... Tek kelime ile büyüleyici bir oyuncu...
kesinlikle kerlon mükemmel bence de ben şu an schalke'yle başladığım oyunda 5.takımımı çalıştırıyorum(lazio) 2015'teyim ve geleceğin gol makinesi kerlon..ben aldım 6 yıldır serie a da hep açık ara gol kralı oluyo kesinlikle tavsiye ederim henüz 17 yaşında..
pardon ama arkadaşım baptista forvet deil defansif orta saha oyuncusudur kendisi!!Quote:
Originally Posted by francesco10
kesinlikle djibril cisse adam tek kelimeyle süperrr
bence kerlon
kerlon , adriano
FeRnAnDo GeNrO GERİSİ HİKAYE
adrianoyu tek gecerım ama jö de mukemmel
Djibrill Cisse ve Thierry Henry
fernando torres diyorum. yanınada fred'i alırsan süper oynuyor adam. 49 maç 72 gol salladı.
Türk olarak en iyi forvet kim sizce bence
ümit karan ve özgürcan
I**uinta ve Kerlon 2lisi müthiş.
Therry henry eni iyi forvet bence intere bi alıyom hermaçta 1 gol
abi bence kuranyi adam46 maçda 40 gol 36 asist 10 kezde maçın adamı seçildi hemde hilesiz hurdasız dikkat edin:icon_confused:şimdi ytanına berbatovu aldim bakacaz ne olacak?adriano henry de var tabi l**untayıda merak ediyorum ucuzlardanda cesar delgado
arkadaslar ben maksi lopez derim eski oyunda maksim tsigalko yu bilmeyen yoktur bence bu oyunda da bu adam
bence en iyi forvet laguinta şahane adam udinesede isterseniz bi bakın ve görün tabii makinwa nın da özellikleri şahane bide genç ve ucuz olarak fernando genro diorum
I**uinta üzerinde adam tanımam
ı**uinta ı**uinta come to gs I**uinta!!!!
Yoo defansif orta saha değil AM/FC ayrıca özellikleri de forvet oynamaya uygun.Tabi defansif orta sahada da oynayabilir.Mevkiler kısmında Kabiliyetli olarak gözüküyor.En iyisi İbrahimoviçQuote:
Originally Posted by spreew
ADRİAONO yu tek geçerim adamın menzili yok her yerden gol atabiliyor.
cristiano lucarelli ;)
Merhaba beyler.Ben FM MANAGER 2006'da baya bir ilerledim.O yüzden 2023'deki forvetimi öneriyorum.Tabi oraya kadar gelen arkadaşlarıma.Adı LEVENT DEMİR ve 2022 senesinde LENS takımından aldım 7 milyon sterline.Ama o paranın hakkını da veriyor.AM LC,FC oynuyor.
http://img166.imageshack.us/img166/9...shot004ar6.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/9...shot004ar6.jpg
Serkan Gedik 10 numara bi forvett hem ucuzdaa
fernando torres