Boşverin yahu gelmese daha iyi bir 70 bölüm daha bu paranoyaklıkla çekilmez. Dün saat 1 olmuş Görkem Ertuğrul ve ben 28. bölümü geçmeye çalışıyoruz. :n:
Printable View
Boşverin yahu gelmese daha iyi bir 70 bölüm daha bu paranoyaklıkla çekilmez. Dün saat 1 olmuş Görkem Ertuğrul ve ben 28. bölümü geçmeye çalışıyoruz. :n:
:D:D:D:D:D orasıda var tabii :D Güzeldi bak bu hehe! Ama bakın 31. bölüm diyor ve diğer sorularda olduğu gibi yazılar var ve hiçbir farkı yok.Bence birşeyler var.Şöyle birşey olmasın:Eski bölümlerde antremanlarda flan hatta adres satırına .....php flan vardı ya.Onun gibi birşey olmasın.
Yok abi yok ruh hastası olacağız sonunda demedi demeyin. :n:
Haklısın Emre abi yaa :D
Eeeee...Kolay değil tabii , 69 tane daha var :D Ama benim içimdeki merak gitmedi hala kafayı yiyene kadar devam.:D
Görkem yazık etme gençliğine. :n:
Bu mail gelmez sanırsam. :) Zaten hotmail, gma,l, yahoo gibi adresler kullanmasanız daha iyi gibi birşey vardı? :D
hotmail kullanmayınız diyordu galiba..
ama bana daha önceden mail geldi gyzemden
Ben baktımda banada gelmiş. :D
Ben bikere elendim haberiniz var mı? :n:
2. kere baştan başladım bunda.
evet biliyom:D
orda plazada falan linke tıklamak yeterli ondan sonra devam şifreyi yaz direk geç:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada sen nasıl elendin abi? :D
yahu hangi bölümdü bilmiyorum cevabı arıyodum. Google yazdım bi tane site çıktı bildirgeç diye. Bende dedim budur heralde cevap yazdım. Elendin falan yazdı bide başka bi adamın adını yazdı onunda elenmesine sebep oldun falan :n:
Sonra baştan devam :D
:D cevapları bildikten sora baştan başlasan neolur ki...
birşey olmadı işte 10 dk sürdü kaldığım yere gelmek. :n:
Sorun değil yani atılmak.Önemli olan şu 31 i geçmek :D
ya öncekilerde olduğu gibi bişey var en alt cümle ama önceleri hiç beklemedik ki
Beyler biraz mola verin yahu cidden birkaç gün bekleyin. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu iyide bu mail gelecek demiyor ama mesaj gelecek diyor :n:
ya abi kıl oldum yani bir soruyu böyle harcayamazlar herhalde bir kaç gün bekle diyorsunda bekleyemiyorum yaws :D kıl oldum nerden bulaştım bu siteye başlık YİNE sabrınla sınanıyorsun ama daha önce sabırla ilgili bir şey olmadı değilmi
Evet bu ilk . :)
o zman niye yine kelimesi var
15'i geçemedim ya ... kazaklı. Kesin en kolayı.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
22'de kaldım, "Herşeyi duyabilir miyiz?".
SAbır açısından yine diyor ;)
neyse o kadar aradım sonunda pes ettim artık bekleyeceğiz :D
AÇIKLAMALAR - UYARILAR
» gyzem 100 bölümden oluşmaktadır. aralarda beklemeler vardır. beklemelerden sonra size e-posta ulaşacak ve gyzem devam edecektir. lütfen sabırlı olunuz.
» başkasından bulduğunuz kodları kullanmayınız. sürgün edilebilirsiniz.
» başkasına kod vermeyiniz. onunla birlikte siz de sürgün edilirsiniz.
» gyzmo kullanımı 30. bölümden sonra mümkün olmaktadır. gyzmolar ile kahinden bir soru hakkında ipucu alabilirsiniz.
» kahinle yada gyzemciler meclisinden bir üye ile konuşmak isteyenler için bir sistem yakında devreye girecektir.
» 20-30 arası bölümlerin zorlaşmaya başladığını düşünenler, 30. bölümden sonrasını hiç düşünmeden pes edebilirler. gerçek gyzemciler ise emin adımlarla gyzemi keşfetmeye devam edeceklerdir.
Kafayı yemeye gerek yok beyler sabır sabır bekleyin :D
Bekleyeceğiz. :D
ya nasıl başlıyo.......
Gençler bir daha hiç bakdınız mı sayfaya yeni birşeyler yazıyor 31. bölümde bir kaç link var acaba oralarda mı gyzem???
31. bölümden sonrası henüz yapılmadı arkadaşlar. Bu arada benim bir arkadaşım flash hack ile 99. bölümde. :D
99. bölümde olanı gördüm bende. :)
31. bölümde birşeyler yazmışlar bugün ekstradan...