benitez başarılı falan olmadı bence di matteo olsaydı ligi 2. bitirirdi chelsea
Printable View
benitez başarılı falan olmadı bence di matteo olsaydı ligi 2. bitirirdi chelsea
Benfica taraftarının ve takımının yerinde olmak istemezdim. 1 haftada 2 final maçı kaybettiler ve bu maçlar 2 kupaya mal oldu. Üstelik son dakikada yedikleri gollerle.
NOT: (Porto'nun son maçta bir kaza yapacağını düşünmüyorum.)
Fenerbahçeli arkadaşlar nasıl beddua ettiyse artık adamların elinden 2 kupa gitti. :D
chelsea portekizde bu maci oynasaydi gorurdum onlari, tarihi fark yerlerdi. dogru oyunu falan oynadiklari yoktu bence, tamamen sans eseri galip ayrildilar. 2 golleri de sacma sapan. bir dunya da pozisyon verdiler. bunun neresi dogru goruluyor anlamadim. benficaya karsi oynanan en iyi oyun kadikoydeki oyundu. adamlari sahadan silmistik.
Aynen,en iyi oyun Kadıköyde'ydi.Chelsea,iyi oynamayarak kazanıyor artık şans mı tecrübe mi yoksa bir kaç bireysel yetenek mi orasını bilemem.
Avrupa Kupası'nı almış takımı yerin dibine soktunuz,geçen yıl ki Şampiyonlar Ligi şampiyonu da Benfica herhalde.Biraz saygı duyun.
e ama oyle, yalan mi konusacagiz. hicbirsey oynamadan kupayi aldi adamlar. ben fenerbahceyi bu konuda olumsuz gorurdum ama chelsea bizden betermis. ne oynadiklari belli degildi.
2 yıl üst üste Avrupa Kupası alan kulüp şansına almamıştır,oyun anlayışı size ters gelse de elbet doğruları yapmıştır ki o kupayı almıştır,buna saygı duyun diyorum.
Geçen sezon Şampiyonlar ligini kazandılar ama bir maç hariç diğer maçlarda kötü oynadılar. İkinci turda Napoli' yi 4-1 yendikleri maç dışında ben Chelsea'nin iyi oynadığı maç hatırlamıyorum. Barcelona maçlarını ayrı tutuyorum. Sonuçta geçen sezona kadar her takım Barcelona'ya karşı kapanarak oynuyordu. Ama ikinci turda Napoli, çeyrek finalde Benfica Chelsea'ye kan susturmuştu. Napoli 3-1 yendiği maçta gol fırsatlarını kaçırmasa o maçı 5-1,6-1 bile kazanabilirdi, çeyrek finalde Benfica içeride,dışarıda Chelsea'ye karşı üstün oynadı bence. Hatta rövanşta 1-1 iken 2-1 Benfica'da yenebilirdi. Bu maçları geçtim sen şimdiye kadar Şampiyonlar ligi finalinde sürklase olan bir takım izledin mi ? Geçen sezon Şampiyonlar ligi finalinde Bayern maçın genelini Chelsea'nin yarı sahasında oynadı. Chelsea'nin maç boyunca bir yada iki pozisyonu vardı. Yunanistan bile Avrupa kupasını kazanırken Chelsea'den daha organize bir takımdı. Oyun olarak daha fazlasını vermeli.
Valla Avrupa Kupası kazanan takıma benim saygım sonsuzdur,oynadıkları oyun benimde hoşuma gitmiyor ancak emeklerine de saygısızlık etmem.
İyi oldu jesusa :D :D
Benitezi severim iyi oldu onun kupayı alması
Benitez hiçbir zaman hücum oynatmaz; o yüzden kupa müsabakalarında başarılı oluyor; ama lige gelince felsefe tutmuyor. Sonuçta Avrupa'da iki maç içinde aldığın sonuç seni başarıya götürüyor. Ama ligde 30 küsür maç oynuyorsun ve beraberlikler değil galibiyetler seni şampiyon yapıyor. Benitez'e sahip olan takım Avrupa'da kupa görür; ama ligde hiçbir zaman göremez.
Geçen senede buna benzer bir senaryo görmüştük. Di Matteo İtalyan olduğu için catenaccio felsefesine benzer bir taktiği takıma iyi monte etmişti ve sonuç ŞL olmuştu. Ancak lige gelince tökezlemişti o da. Avrupa'da başarı için defansif futbol oynamak gerekiyor sanırım. :)
2012-2013 Gelir Dağlımı
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...5_DOWNLOAD.pdf
Kupanın en cok kazananı Fenerbahce olmus. Güzel olmus. Türkiye market pool degerleri UEFA ile ŞL icin aynı oldugundan UEFA kupasına katılmak kulüplerimiz icin daha karlı oluyor gibi. :)
yayin gelirini tek basina aldigi icin ordan ekstra kazancli cikti fenerbahce. bursa trabzon da katilsaydi o para bolunecekti.