İyi oynamadığımız bir dönemde gerçekten şanslı bir kura olmuş , Ligde oyuncular dil sıkıntısı , taktiğe alışma dönemi falan çok bocalatıyor takımları zamanla eskisinden daha iyi olur.
Printable View
Falcao değilde , Ademilson yerine Fierro uçururdu o takımı keşke onu alsaydın.
Kendi sahamızda maça kötü başladık ve devreyi geride kapattık.Ancak 2.yarı müthiş bir oyun ve geri dönüş ile çok önemli bir galibiyet elde ettik.
Palermo deplasmanında kaleyi bulan 6 şutumuzun 5i gol oldu..Çok garip bir istatistik gerçekten..Deplasmandan 3 puan ile dönmemiz çok iyi oldu.
HER ŞEY PARA DEĞİLDİR!!
http://g1212.hizliresim.com/14/4/gl55m.png
http://g1212.hizliresim.com/14/4/gl565.jpg
Maça o kadar iyi başlayacağımızı tahmin bile edemezdim..İlk yarıda 4 gol birden bularak fişi çektik.2.yarı ise rölantide oynadık ve karşılıklı goller ile Arap sermayesine acı bir gece yaşattık.
Çok iyi oynamadık gerçekten ama formsuz golcümüz Ademilson'un golleri ile evimizde 3 puana ulaştık.
Olağanüstü kötü oynadık..Takımı tanıyamadım resmen,ne yaptıysam da olmadı..Buna rağmen 2-0da öne geçtik ama mağlup olsak bile haketmiştik.
Savunma S.O.S.
Yediğin goller hemen dikkat çekiyor çok fazla , ama en azından hala nağmalupsun , ligide çok rahat götürürsün.
Yedek ağırlıklı çıktığımız Twente maçında futbol adına güzel ve ortada bir oyun ortaya koyuldu ve 1 puana razı olduk.
Twente'deki Lazar benim kariyerde Napolide fena oyuncu değil hani :)
Rakip zaten ligin en zayıf takımı diyebiliriz..Çok rahat bir galibiyet aldık..İşin güzel tarafı gol yemedik.
Maça hükmettik resmen ancak pozisyon zenginliği yaratamadık ve ine geçtiğimiz maçta kalemize gelen tek şut gol olunca deplasmanda bir puan daha kaybetmiş olduk.
Evimizde ki iyi oyunumuzu sürdürerek çok net bir galibiyet aldık ve gol yemedik yine..
Torino ligin formda ekiplerindendi ve maçın zor geçeceğini düşünüyordum..Ancak iyi bir oyun ortaya koyduk ve 3 gol ile 3 puanı aldık..
Juventus dolu dizgin;
E. Lamela iyi atıyor, Sol açık mı kullanıyorsun ?
Juve'nni kadroyu paylaşır mısın ?
Öyle aman aman kadrosu da yok hatta oyun başındakinden zayıf ama adamlar yardırıyorlar resmen.
Twente'den rövanşı rahat alarak 3 galibiyetimizi aldık..
David Villa bekleneni veremiyo galiba fazla gol atamıyo gördüğüm kadarıyla
İnter karşısında iyi oynadık gerek savunma gerekse hücumda gayet başarılıydık ancak golü bir türkü bulamadık ve 1 puana razı olduk.
Çok önemli bir maçtı Fiorentina deplasmanı..Alamadığımız takdirde zirve yarışından kopabilirdik..Ancak çok iyi oynadık ve net bir galibiyet elde etmeyi başardık.
Bence David Villa Roma'da yedek bekleyecek bi adam değil ama patron sensin senin kararın =)
İnter 1 puan'a çok sevinmiştir herhalde kaleye şutu yok, hey gidi İnter sende mi sıradan olacaktın :) Hadi iyi geceler dostum ben kaçar.
Grana'da karşısında farklı kazanarak CL'de 2.tura çıkmayı garantiledik..Ancak kaleye gelen 2 şutun gol olması düşündürücü..Devre arası kaleci araştırması yapmayı düşünüyorum..
Stegeni alaydın iyiydi :)
Rahat bir maç oldu bizim için..Erken gelen gol ile rahatladık ve gelen 2.gol ile de maçı kopardık..Sahamızda iyi gidiyoruz.
Şaka gibi bir maç oldu..Denecek bir şey yok..Kaleye gelen 1 şu yenen 2 gol..
Takipe devam;
Garip bir maç oldu gerçekten.1-0 öne geçtik ama birden 3-1 oldu ve inanılmaz bir geri dönüş ile sahadan 6-3 galip ayrılarak Araplara bir darbe daha vurduk..2 maçta 11 gol attık siahada ki adam başına 1 gol:)
İtalya kupasında 2.lig ekibi Pescara kalemize gelmeden penaltılarla bizi eledi.Maça tamamiyle yedek kadro ile çıktı ancak 60.dakikalarda 3 asımızı almamıza bir türlü golü bulamadık ve penaltılarla mağlup olmaktan kurtulamadık..
Pescara'daki havaya bak sen şimdi şampiyonlar ligi şampiyonunu elediler :)