Hüseyin Amcayı ziyarete gidicem gitmesine ama yüzüm de yok hani. Adam bizi kırmadı takıma geldi biz adamın kolu kırdırdık :/ Neyse hastanede buna gecmis olsuna gittim Allahtan asabi bir adam degildir mahalle sakini derler ya hah işte tam adamı.
Ben: Hüseyin abi sana teşekkür etme düşüncem vardı ama maalesef geçmiş olsuna geldim. Aklımın ucundan geçmezdi böyle bir olay. (Ben ne diyecegimi bilemez moda girip saçmalama eşiğindeyken)
Hüseyin Amca: Sıkıyosa birebir gel dövüşelim ama beni gittin bi ecnebi'ye dövdürdün
Ben: Est abi elimiz mi kalkar sana
Hüseyin Amca: Hoca milletin ağzındasın herkes seni konusuyor ülkede. Vay efendim seravelle'ye gelmişsin de ülkenin çehresini değiştirmişsin bide gelip benim çehreyi nasıl değiştirttiğine baksın millet
Ben: :icon_redface:
Hüseyin Amca: Hadi kızarıp bozarma da şu kola bi imza at torunlara gösteririm. Ne de olsa meşhur adamsın adettendir.
Ben: Tabi emmi
Hüseyin Amca: Haaa, bu arada kendini suçlayıp durma. Bizim muhasebeci simonciyle kornerde dalga geciyodum olm nasıl bu kadar gol yiyonuz lan diye sonra aldık muhasebecinin ahını. Sen sen ol uğraşma adamla. Hatta oglu moglu varsa git direk kaleyi bunların saltanatlığına ver.
Komik adamdır vesselam. Hasta ziyareti'nin kısa olanı makbüldür sözüne binayen dinlenmesi için ayrıldık yanından.