yama downloadında sorun var 10 saniye bekledikten sonra error verio..yardımcı olacak kimse varmı..
Printable View
yama downloadında sorun var 10 saniye bekledikten sonra error verio..yardımcı olacak kimse varmı..
ben türkçe yamayı yeni kırdum fakat çalışmıyor yardımlarda yazdığı gibi ayarlardan ikisini birbirine tanıtmaya çalıştım ayarlara tıklayınca bu siyeyi açıyor yani tanıtmayı yapamıyorum yardım plss
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648
Buradan kuruluma bak bakalım anlattığından birşey anlamadım ama yinede bu belki yardımcı olur.:cool:
arkadaşlar bana kızıcaksınız ama idare edin arada ben türkçe yamayı indirdim sports interactive klasörünün içindeki fm yi de fm.exe olarak değiştirdim türkçe yamayı xtraptan açtıktan sonra ayarlardan kaydete geldim ve C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\fm.exe\ böyle yaptım kaydet dedim olmadı sonra yukardaki yazıyı C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\fm olarak değiştirdim yine olmadı bana türkçe fm çalıştıra bastıgımda bana fm 2006 uygulama dosyası bulunamadı diye yazıyo aşagıda komuyu bilen biri yada burak duran ban yardımcı olursanız çok teşekkür edrim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada ilk C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\ olarak kaydettim banmısn demiyo 1 den 22 ye kadar eksiksiz okudum forumu temp dosyasını kurdum run ı da indirdim linkten onuda kurdum neden bulamaz bu uygulama dosyasını bide v 2 0 19 sitede yok onu mu indirmem lazım lütfen sabah 03.17 oldu saat hala ugraşıyorum allah rızası için