Roma'da şımarıp kendi hayatını yaktı.
Printable View
Roma'da şımarıp kendi hayatını yaktı.
Yok artik.Cassano cok yetenekli bir futbolcu.Avrupa`nin dev kulüplerinde oynayabilecek kapasitede biri.Olmadi Sampdoria`ya gidecegine bize gelsin.En azindan onlardan daha kaliteli bir kulübüz.
Ya işte kendi kendini yaktın Cassano bey...
Romadan ayrılması büyük hataydı
Reggina, Carlos Adrian Valdez Suarez’i kadrosuna katarak sezon başlamadan önce savunma bloğunu güçlendirdi.
24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Seri B ekiplerinden Treviso’da top koşturuyordu. Serie A’da kendini ilk kez 23 Ekim 2005’de Empoli karşısında gösteren oyuncunun sözleşmesinin şartları henüz açıklanmadı. Treviso o sezon ligin alt sıralarından kurtulamamış ve Serie B’ye geri dönmüştü.
Savunmanın göbeğinde görev alan Suarez, bu yaz Venezuela’da oynanan Amerika Kupası’nda Uruguay’ın kadrosunda yer almıştı.
Juventus kaptanı Alessandro Del Piero, sözleşmesini 2010 yılında kadar uzatmak isterekn kulübü hem ücretinde indirime gitmesini hem de sadece 1 sene daha kalmasını istiyor.
Juventus daha önce de David Trezeguet ve Mauro Camoranesi’de aynı problemi yaşamış, iki oyuncu da ayrılma noktasına gelmişlerdi.
Gigi Buffon ve Pavel Nedved de takımda kalacaklarını açıkladılar ancak kaptanın geleceği belirsizliğini koruyor.
32 yaşındaki Del Piero sözleşmesini uzatmazsa önümüzdeki yaz serbest kalacak.
Oyuncu seneliği 5 milyon avro’dan olmak üzere iki senelik sözleşme isterken, Juventus 4,5 milyon avro ve bir senelik kontrat öneriyor.
Yaşlıda olsa takımda kesinlikle ayrılmaması gerekn bir oyuncu.
İtalyan devleri Milan, Inter ve Juventus, Barcelonalı Thiago Motta için yarışa girdi.
Barça’nın biçtiği 6 Milyon Euro’luk bonservis bedeli, 24 yaşındaki oyuncunun transferi için yarışan İtalyan ekiplerini yıldıracağa benzemiyor. Milan, genç Yoann Gourcuff pişene kadar Motta’yı kullanmak isterken, İnter zaten Motta için senelerdir aklından çıkarmadığı bu futbolcuyu rakiplerine kaptırmak istemiyor. Bir diğer dev Juventus ise, Motta’nın müdahele etme özelliği ile tekniğinin Serie A için uygun olduğunu düşünüyor.
Şu sıralar Barça'nın Uzak Doğu turundaki kampında bulunan Thiago Motta'nınsa, gelişmeleri an be an takip ettiği söyleniyor.
Barcelona'nın genç takımında yetişen, 1999-2001 arası Barcelona B'de, 2001'den bu yanaysa A Takım'da forma giyen Motta'nın böylesi bir transfere sıcak bakıp bakmadığı, bilinmiyor. Ancak profesyonel futbol kariyerinde Katalan ekibinden başka hiçbir yerde forma giymemiş Motta için karar almak, zor olacağa benziyor.
Bu adama kanım ısınmıyor.
Del Piero kendini hazır hissediyosa bence 2 yıl daha uzatılmalı sözleşmesi .
kararımı değiştiriyorum fazlasıyla bu para eder.20 milyona kadar para verilebilir.ayrıca pandev den de daha kaliteli takım için.italyanın belkide oyun kurmada en kaliteli birkaç futbolcusundan birisidir.ayrıca mesaj yazanların çoğu bu futbolcuyu iyi tanımıyor.betise gideceğinide zannetmiyorum.geçen yıl 25 milyona transfer edilen carrick'ten en az 1 gömlek üstün birisi.fm de de bu oyuncunun özellikleri süper ve harika bir şekilde gelişiyor.
Takıma bu kadar emek verdikten sonra üç kuruş için ayrılmamalı.
Bence 29-30 yaşLarı arasında Juventustan ayrıLıp başka bir kLübe gitseydi çok süper oLucaktı.Bu saatten sonra artık ayrıLamaz.
Bu sene sadece Pato alında galiba.O kadar isim geçti Eto'o,Ronaldinho diye.
:icon_eek: Ronnie naptın yahu konuyu hortlartmışsın...
Son msj Mayıs ayında yazılmış... :0:
5 defa aynı masalı önümüze koydular.
Ne Juve Del Piero yu nede Del Piero Juve yi bırakır...
Gerekirse o gerçek olmayan 500bin€ luk farkı taraftarlar toplar verir...
Bunlar Ledesma'yi Fabregas felan zannettiler galiba.
bence del piero 500 bin € icin problem yaratacak bir oyuncu degil.. yalan haberdir.
size illa süper oyuncu olduğunu kanıtlaycak değilim ya.benim onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu bilmem yeter.bir de lazionun
neden geçen yıl 3. olduğunu düşünün.tabi lazionun maçlarını izlediyseniz.
bir tane de golünü koyiim.
http://www.youtube.com/watch?v=7rPMnp_f4w4
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kimden bahsediyorsun.
Juventus iyi bir seri yakalarsa şampiyon olur gibime geliyor.Bizi en çok zorlayan Milan olur.
Aleksander Pato'nun transferi çok iyi olsa da forvette bir oyuncuya hatta Gilardino'nun formsuzluklarından dolayı 2 forvete ihtiyaç var. Bugün bir Barca yöneticisi Milan'dan aldıkları 60 milyon EU'luk teklifi reddettiklerini açıklamıştı sanırım Angelotti Kaka'Yı fprvete kaydırarak Ronaldinho'yu hücumun arkasında oynatmayı planlıyordu ama olmadı. Nitekim Laporta zor durumda kalmak istemiyor. Şevadan dolayı Chealsea'yi takib ediyorum fakat uzun süredir kendisini kadroda göremedim , Drogba'Nın sakatlığında Mourinho şeva'ya forma vermiyorsa bunun iki sebebi vardır ya Şeva sakattır ya da artık ipler kopmuştur ve de karısına rağmen Şeva'nın yuvaya dönme vakti gelmiştir ki Milan'ı bırakmasındaki en büyük etken Abramovich'in eşinin şeva'nın karısını etkilemesidir. Zaten ilk transfer gerçekleştiğinde Şeva'ya yazık oldu keşke karısını boşasaydı diye bir yorum yapmıştım. Umarım lig başlamadan önce Galliani bu müjdeyi Milan taraftarlarına verir :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Futbol Kulübü
:)
Real Madrid'den kime gideceği aylardır tartışma konusu olan ve adı bir ara F.Bahçe'yle de geçen Antonio Cassano, Sampdoria'ya kiralanıyor.
İspanyol Marca gazetesinin haberine göre iki kulüp, her konuda anlaştılar ve iş sadece imzaya kaldı. Taraflar arasında uzun zamandır süren müzakerelerin sonunda Sampdoria'nın Cassano'yu kiralık olarak oynatabilmek için yıllık 1.4 milyon Avro ödemeyi kabul ettiği ve Real Madrid'in de buna razı olduğu belirtildi.
Bu rakam, Cassano'nun Real Madrid'deki kontratına göre, yılda aldığı toplam maaşın üçte birine denk geliyor. Başka bir deyişle Real Madrid, bu sezon Sampdoria forması giyecek olan futbolcusunun maaşının üçte ikisini ödemeyi sürdürecek.
Edinilen bilgiye göre anlaşmada, Sampdoria'nın önümüzdeki sezondan itibaren bu futbolcunun bonservisini 5.5 milyon Avro'ya alma hakkı da bulundurulacak. Ancak uzmanlara göre transfer, ekonomik açıdan, Real Madrid'in bir başarısızlığından ibaret.
2005 yılının Ocak ayında Real Madrid'e katılan Antonio Cassano, yeni takımında bir türlü dikiş tutturamamış, daha sonra da o dönem yeni gelen teknik direktörü Fabio Capello'yla takışarak kadro dışı kalmıştı.
Real Madrid formasıyla sadece 400 dakika sahada kalabilen İtalyan yıldız, rakip fileleriyse 1 kere havalandırabildi.Cassano'nun bu haftaiçinde Sampdoria'yla anlaşma imzalaması bekleniyor.
Kiralanacak ardından beğenilirse ( ki büyük ihtimal ) bonservisi ile alınacak Sampdoria tarafından..
Real Madrid'e gitmesi bana göre hataydı;)
Bence iyi bir sezon geçircek Sampdoria da...İtalya da rahat oynar...
Umarım orada kendini bir kez daha kanıtlar ve kendisini daha büyük kulüplerde görürüz.
Cassano'yu Roma'dayken beğenirdim.Real Madrid'de biraz söndü sanki (:
Süper gol yahu nsl atmış öle, CassaNo Bari deykende Roma daykende iyi oynuyordu Real e gidince bitti... Ben eminim Samdoria da yeniden doğucak...
Bu adam bize gelmeyerek hayatinin en büyük hatasini yapti.
İnş. kendini tekrar gösterir
Türk basını bir yıldızını daha kaybetti :)
Roma dayken çok severdim keşke Juve ye gelse derdim ama bakıyorumki artık 2.sınıf oyuncular arasına çoktan katılmış bile
FM'08'de Sampdoria ile kariyer yapmama sebep olacak bir transfer olur gerçekleşirse:p
şimdık sole olmaktadır mılann genc yenetekk arıyor !! ama bulamıyor bu yüzden tekrar shevchenko ya da crespo,eto,tevezı n pesındedır