Evet Poacher daha uygun olur o dizilim için.
Printable View
Evet Poacher daha uygun olur o dizilim için.
arkadaşlar gökhan inler hangi pozisyonda hangi rolde iyi oynar türkçe yazarsanız sevinirim
adriano - pektemek nasıl oynar arkalarında da lincoln ?
Gökhan Inler Ortasaha göbekte iyi oynar.
Adriano hedef adam ve ya komple forvet, pektemek poacher veya geriye dönük forvet oynar. Lincoln ise ofansif ortasaha rolünde
Çift yönlü ortasaha - Ortasaha Göbek (Rol)
Gökhan İnler tam bir box-to-box midfielder . Long shots özelliğini sık sık yaparsan inanılmaz goller atıyor uzaktan .
darren bent'i forvette hangi rolde oynatmalıyım?
arkadaşlar bence bu konudan ziyade kendiniz oyunda hangi mevki bakabilirsiniz.
taktik kısmında oyunculara rol verirken tüm seçenekleri tek tek deneyin.en uygununu kendiniz bulun.
bide oyuncuyu okuyun.yada asistana sorun.
hile olarak ta genie ye bakın.(hile isteyenler için-en basiti)
bu konuda detaylı bir çalışma göremedim kaydettiğim dosyalarda,eğer sitede bilinen bir yer varsa
oraya bakın.tek tek şunu nerede oynatayım bunu nerde oynatayım dan ziyade; şunun özellikleri bu demek ki bu burada oynar'a bakalım.
mesela ben hızlı forvetimi poacher olarak oynatıyorum ve 2 maçtır maçın yıldızı,
kafa toplarına hakim olanı da uç forvet olarak oynatıyorum.
dmc yi top kapan orta saha,yetenekli defansı oyun kurucu defans,
mr/st mi gizli forvet oynatıyorum ama değiştirebilirim.
Pastore AMC Advanced Playmaker/Support oynatıyorum daha iyi verim alabilirmiyim.
teşekkürler.peki huGOALmeida tek forvette??
Teşekkürler.Son sorum Badelj ile en iyi verimi nasıl alırım MCR 'de advanced playmaker/ support oynatıyordum.
İlkay Gündoğan?
Shaktar'da Eduardo-Benzema ikilisini nasıl oynatmalıyım?
Nuri Şahin?
Mehmet Ekici ve Sergio Agüero
Kadlec ? Robbie Keane ? Carlton Cole ? :)
Üçünden de adamakilli verim alamadım henüz :)
ben bu halil altıntop a ne yapıyosam yapayım gol attıramıyorum.... takım atıyo ama adamda tık yok ... nasıl oynatmalıyım ???
Ben Halille FM2011 de milli takımdaykeb 3-4 maç oynatmıştım uç forvette fena değildi.
Sao Paulo'daki Lucas'ı hangi rolde oynatınca büyük verim aldınız?
Var ya şu 17 yaşında sağlam bi profili olan? Gizli Forvet atak diye düşünüyorum ama..
Lucas Moura'dan bahsediyorsun yanılmıyorsam.attacking middlefield attack oynatırsan verim alabilirsin.
villerealli giuseppe rossi için ne diyosunuz?
poacher oynattım hiç fena olmadı şimdi trequartista deniyorum.
önerileriniz neler?
trequartista hiç denemedim ama poacher oynadığı zaman verim alıyorum.