hadi len:D:)
Printable View
galiba bizde bu mertcanin esprilerine alismaya calismaliyiz :D
beyler biişi soprabilirmiyyım
sor.......
saat kaç??:D
20:45 :n: :D
burasi sogumaya basladi,acaba neden neden:D:D
Napıyorsunuz arkadaşlar? Ben biraz GTT yazılısına baktım, buraya uğramadan olmaz di mi? Az sonra yeniden derse döneceğim.. :)
slm millet yine ben
neyse ben kaçıcam birazdan görüşürüz gençler espriden uzak kalmayınn.ingilizler ne demiş espriden uzak kalan derslerden de uzak kalır ve sınıfta kalırr.:)
Ya arkadaşlar kkanke ve 4çay1su neden siteden atıldı biliyor musunuz?
kkanke daha yarım saat once burdaydı yaw.
valla bişiler olmuş ama ne olduğu belli değil
kkanke herhalde fanatizm yapiyor diye siteden atildi,cünkü asiri fanatikti.oyunlar bölümüne bakarsaniz benim ne demek istedigimi anlayacaksiniz
4cay1su nickli kisi eskiden siteye üyeydi ve siteden atilmisti,simdi ise yeniden baska bir nickle üye oldu ama siteden atilan kisiler birdaha üye olamayacagi icin 4cay1su nickli sahis desifre oldugundan siteden atilmistir,galiba
Belki ikisi aynı kişilerdi. Bu yüzden de atılmış olabilirler ama bu sadece bir tahmin. Neyse arkadaşlar, ben derse devam edeceğim. Hepinize iyi geceler, yarın görüşürüz. Hafta sonu keyfini çıkarırız. :) Ne de olsa Cuma. Bu arada yarın okul nöbetçisiyim ohh.. :) :n:
beyler ben tv izlemeye gidiyorum görüşmek üzere :)
Vay vay vay :D Kafemiz her zamanki gibi tıklım tıklım dolu :D Allah bozmasın :D
valla cafe bugün is yaiyor,su anda mesaj yaziyorum konuyu görüntüleyen üye benle beraber 5 kisi,
yanliz wishbone ile nedved 10 dakikadir konuyu görüntülüyorlar,1 mesaj yazmadilar.dondular galiba :D:D
slm millet ne yapiyorsunuz
ii sen neyapiyorsun
Test çözdük geldik. Bugün dersane falandı filan 4 - 5 saattir yoktum.
Bide okul vardı Ata'mızı andık. :) Ondan sonra bizi 11 arkadaşla arabaya bindirdiler oralarda ki en güzel okula gönderdiler birde orda kaldık yani çook uzun sürdü.:)
S.a. bu arada.
la beyler siz hiç gitmıyormusunuz olm başınız ağırmıyormu
ben diğer bilgisayara oyun oynamaya gidiyorum hadi iyi akşamlar
yarın mat sınavım var bi fatiha okuyun (cidden okuyun)
arkamdan dedikodumu yapmayın ha hadi by :D
Evet guşluğumuz bu gece de açılmıştır, daha çok katılım bekliyoruz:D:D