İyi geceler diyerek muhabbetsizliği devam ettiriyorum.:D
Printable View
İyi geceler diyerek muhabbetsizliği devam ettiriyorum.:D
iyi geceler 3 oldu
Selamun Aleyküm GuşLuğumuzun ßitmek Tükenmek ßilmeyen ÜyeLeri :D
KardeşLerim Size HayırLı GeceLer ßenim Nalet oLAsı PC NİN Format Zamanı Geldi :D Kafayı ßuldu heralde yine hadi ALLAH'a Emanet oLun nice yarınLara inşLALLAH
Aleyküm Selam..
yine mi sessizleri oynuyoruz ?
kim yada kimler burada kalmissa onlara selam diyorum :)
Selam söyleyenlere benden de selam olsun, yine bu gece iyiyiz 3-5 mesaj atıldı.:)
hadi hadi bu gece 1000. mesajı atalım ne varki şurda 55 mesajcık :D
yarin söyle 2-3 sayfa muhabbet ederiz artik nede olsa okulda yok :)
55 mesaj yazın 10 dakikada atılıyordu, biz bir gecede atamayacak mıyız?:D:D
dost acı söyler demişler "evet, atamayacağız" :S :)
ben bugün burada 20 mesaj atilacagina inanmiyorum malesef ;)
Bak bu laf üzerine "ne demek 15, 50 mesaj bile atılır" demek isterdim ama...
Ben de çıkacağım artık başka gecelere 1000 inşallah.:)
ver coşkuyu ver coşkuyu :n:
2007 de anca görürüz biz 1000. mesajı ;)
20 mesaj yazilamaz bence :D
insallah ben yanilirimda burada güzel bir sohbet ederiz ve 1000.mesaja ulasiriz.
Selamlar...
2007'ye kalmaz, kaldırmayız.:D Yarın biraz erken açalım 1 günlük özel izinle, 1000. mesaja ulaşalım, ertesi gün normal işleyişe döneriz.:n:
Neyse buradaki sohbete doyum olmaz ama:p ben maalesef çıkıyorum. İyi geceler...
1000. mesaj muhabbetiyle bile 10a yakın mesaj atıldı bi sohbet edipte ilerlemedik sayıyı yahu :D
iyi geceler Serkan
iyi fikir aslinda yarin saat 10:30 gibi guslugu acalim,1000.mesaji bile gecer 2000.mesaja yaklasiriz bu doyumsuz sohbetle :p
pazar akşamına 2007. mesajı atarız artık bu gazla :)
biz en iyisi yilbasina girerken 1905.mesajla girelim gusluk icin cok hayirli olur :D
bu arada galatasaray-fenerbahce survivoru ne zaman basliyo,valla güzel olacagina benziyor ama kesin kavga cikacak 6.0,7-0 dillerden düsmeyecek :D
Herkese merhaba,
Öğlen saatlerinde çeyrek bilet bitti diye Kanal D haber yapıyor. Ben 30 dk önce çeyrek bilet aldım. :) Bakalım 5 yıldır bayiden bilet alıyorum hiç saatte çıkmadı. Hadi hayırlısı aldığım bayide zaten son 2 ayda iki kez en büyük ikramiyeyi çıkardı.
Burası çeyrek bilet kaynıyor...
bişeycik olmaz orada, en mülayim tiplileri alırlar kesin :D
1Saat öncede 4 ÇeyRek ben çektim.Çıkarsa yaşadım :zuhaha
Bütün parayı karıyla kızla yicem çıkarsa :zuhaha
Bize çıkarsa planladık, önce Bebek'ten deniz manzaralı bir ev alacağız, sonra Bodrum'da bir yazlık, Sonra bir Jeep alacağız bakalım... :D
Bize çıkarsa Banliyo'ya taşınacam.:D:D:D
pek iyi olmaz programın sonu açısından :D
daha zevkli olur hatta bunun bide sinema filmi cikar adaki yarismanin faciasi gibi :Dreyting rekorlari kirmazsa ben bisey bilmiyorum :n:
acun fenerbahceli bide sakin bu ayrimcilik yapip fenerbahceye böyle taktikler falan vermesin valla ultraslan grubu panamaya dogru yol alir dagitirlar orayi :n:
Ya ben amma uyumuşum yaaa... Sanki yıllardır uyuomuş gibiyim. 3-4 falandı heralde yattığımda yeni kalktım yahu! Akşama nereme uyicam ben :confused:
ciddi ciddi yapacaklar yani böyle birşeyi bakalım nasıl olcak :roll:
Günaydın Çağrı Abi :n:
Bana çıkarsa para.Çekçem kızları gezdircem,yedircem,eğlendircem...:) :zuhaha
saol gözüm..
ayrıca nereye kadar yiyip içirip eğlendircen. bitmez ki o yahu? adı üstünde 25.000.000 YeTaLe
yazması bile uzun geliyor yeni liraya geçtiğimizden beri :p
bi de bi laf vardır zenginin parası züğürtün çenesini yorar diye. bu da o hesap bana göre. çıkmicak bişe için konuşuyonuz da konuşuyonuz. sonra başka birine çıkınca da vay şanslıya bak yaaa ona çıktı falan diyince bu söz bayaa doğru bi söz oluyor. :zuhaha
25.000.000 Bölü 4 Eşittir 6.000.000 YTL :n:
Çeyrek Aldım çünkü.
4Çeyrek Olunca şansım 4katına çıkıyor :zuhaha Yarın annemide kandırıp 2 Bilet parasıda ondan alırım :zuhaha Şansım 6 katına çıkar :n:
SelmünHello millet nasılsınız
Aleyküm Selam...
cok heyecanli ve cekismeli olacagi kesin.
ayrica böyle fantastik bir adada ezeli rakibinin taraftarlariyla kapisacaksin,mükemmel bir adada olacaksin deniz,mükemmel sahil,sonrada yarismayi kazanan 500.000 ytl para alacak valla mükemmel bir firsat.
Selamlar arkadaşlar.
Elimde şuan 11 sayısal loto, 8 çeyrek bilet ve 2 yarım bilet bulunmakta artık biriside büyük ikramiyeyi çıksın yahu... :D İddaa'da vardı sistem kuponum yattı, birde üstüne tek maçtan 210 ytl gitti. :) Artık sayısal ile Milli Piyangoya kaldı ümitler. :D
Sanada SeLam..
Bana acil bi hediye sölesin biri :( Yarın alcam Pazartesi vercem kıza ?
@Batuhan Önder: Bende yarın 4 kolon falan sayısal oynucam :D