aferin sana semsi,seni forumumuzun renkli cocugu seni :D:D
Printable View
aferin sana semsi,seni forumumuzun renkli cocugu seni :D:D
huhu arkadaslar neredesiniz yahuuu
Enstantaneler bölümündeki tartışmaya burdan dvm edelim..
Ya bakıyorum da 1-2 ay önce siteye üye olan kişiler hemen mod olmuş, nasıl iş bu?
Arda'nın Üyelik Tarihi: Oct 2006 görünüyor. Yoksa ben mi yanlış görüyorum??
Terbiyeli olmayı öğretiyosun ya bana, mod olmuşsun belli ki..!
Mod olmakla terbiye öğretilmesinin ne alakası var? :roll:
dövüşmeyiniz lütfen daha ortalığı yeni topladık :D
Ben de senin üslubunu beğenmiyorum.. Bişey dedim mi? Bana uyarı yapacak birileri varsa onlar da mod arkadaşlardır.. Sen değil!!
Ayrıca ben orada sana "SANA NE?!" cevabını da vermesini bilirdim.. Ben senin konuşma üslubuna nasıl karışmıyorsam, senin de benim konuşma uslübuma karışmaya hakkın yok.. Oké?
Ya şimdi C.Ronaldo adlı üye enstantane koydu. Ama açıklamasında da enstantaneyi yaratan kişiye mal dedi. Şu an ne dediğini tam hatırlamıyorum. Arda_Ultraslan'da mal demeye hakkın yok falan dedi. Sonra konu burada tartışıldı. C.Ronaldo eski üye olduğundan ben kuralları iyi biliyorum, bana terbiyeli olmamı öğretme falan şeyler söyledi. İşte böyle.. :) Çok gereksiz bir tartışma.
tmm arkadasim fazla uzatmayalim,güzelim cafenin tartisma yeri olmasini istemiyorum.sen haklisin ok.ben haksizim
He şöyle. Tartışmanın ve uzatmanın alemi yok ;;)
Olay tatlıya bağlandığına göre sohbete kaldığımız yerden devam edebiliriz de sohbet ne hakkındaydı yahu:D
Görüşürüz kardeş..
Eee beyler.. Keyifler ne alemde ??
slmlar bugun seçmeler oldu bakam bazı notlar aldı seçilicem galibaa
selam arkadaşlar nasılsınız
O iş bitti yama yayınlandı bile:) Sen daha görmedin mi?
yooooooo :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=26561
Sabah bahsettiğim yama çıktı arkadaşlar, sıcak sıcak indirin:D. İşte bu da link. Güle güle kullanın:)
indiriyorum serkan.sağol önce bir kullanalım yorum sonra :)
saol serkan abi
ya serkan şu dosya indirmenin daha kolay bir yolu yokmu?bi saattir uğraşıyorum.ne pop-up engelleyici görünüyo karşıdan yükle diyeyim nede başka bişey.1 sn kalana kadar sayıp takılıp kalıyo.ayrıca benim nickimdeki ş harfinden dolayı üyeliğimi kabul etmiyo,yeni bir hesap açtım onunla giriyorum.baya bi sorun var anlayacağın.indiremedim sonuçta :(
evet yenilenen site beraberinde dosya indirme zorluğunu getirdi