Fiorentina git gite eski iyi haline dönüyor... Çok iyi kadroları vaR..
Printable View
Fiorentina git gite eski iyi haline dönüyor... Çok iyi kadroları vaR..
fm'de tanıyorum orada harika idi bakalım italya futboluna ayak uydurabilecek mi
Vanden Borre bence isabetli transfer.
Uğuray1907 adlı arkadaşıma katılıyorum.
Juventus'un seneye işi zor.
1. Milan
2. Inter
3. Roma
4. Fiorentina olur.
Ranieri gibi kötü bir antrenörü başa getirmek çok büyük hayal kırıklığı. Chelsea'yi rezil etti o kadroyla.
Milan, Gilardino'yu gözden çıkardı
İtalya'nın Milan Kulübü, golcü oyuncusu Alberto Gilardino'yu 24 milyon EURO karşılığında satış listesine koydu.
http://www.ntvspor.net/Images/15105.jpg
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan AC Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, Alberto Gilardino'yu 24 milyon EUR getiren kulübe satacaklarını açıkladı.
Galliani, takımın Gilardino'ya olan inancının devam ettiğini, ancak İtalyan futbolcunun son zamanlarda yaptığı açıklamalar nedeniyle 24 milyon EURO'yu getiren kulübe satılacağını söyledi.
Adriano Galliani, ''Son zamanlarda yaptığı açıklamalar hoşumuza gitmiyor. Eğer mutsuz olmaya devam edecekse ve farklı bir takıma transfer olmak istiyorsa onu bırakacağız. Fakat bize 24 milyon EURO'yu getirene'' diye konuştu.
Galliani, Gilardino'yu almak için Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih ve bir kaç İngiliz kulübün parasının yetebileceğini de sözlerine ekledi.
Alberto Gilardino, Serie A'da bu sezon 12 gol atmayı başarmış, ancak Milano ekibinde tam olarak mutlu olmadığını açıklamıştı.
NTVSpor
24 m euro....Kimse vermez bence
Tam Isabet ..... 12'den :D
Basarili olcagina inanioruz
Milan'a gitmesi hataydı zaten.Milan,Juventus'lu olduğunu açıklayan adamı sırf Juventus'a gitmesin diye almak için bir çuval para verdi ama balon patladı işte.24 milyon kimse vermez,aldığının yarısı fiyatına satılır.
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0605170615.jpg
İtalyan kaynaklarına göre, Arsenal'in golcüsü Emmanuel Adebayor Milan ile anlaştı. Bu transferin önündeki tek engel, Milan'ın Arsenal'in istediği 40 milyon euroyu çok bulması.
Milan'ın 15 gündür dünya klasında bir forvet almak istediği biliniyordu. Hatta Ancelotti, Amauri, Eto'o, Adebayor veya Drogba'dan birini alacaklarını iddia etmişti.
Amauri'nin Juventus'a transferiyle birlikte İtalyan kaynaklar Milan'ın Adebayor ile anlaştığını yazdı. Şimdi bu transferin önündeki en büyük engel Arsenal'in istediği 40 milyon euro. Berlusconi ve Galliani bu fiyatı daha aşağıya çekmeye çalışıyorlar.
Bilindiği gibi yazın hemen başında Flamini de Milan ile anlaşmıştı. Hleb'in ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Adebayor da ayrılırsa Arsenal yeni sezon öncesi oldukça sıkıntıya girecek gibi görünüyor.(goal)
Milan geriye mi gidiyor bana mı öyle geliyor?Daha iyisini alabilir Milan.
ben de alınması taraftarıyım pippo yaslandı gilardino gitti ronaldo ne alemde belli değil pato'nun yanına çok iyi olur
ii transferler yapıyolar eski günlere dönebilirler
çok iyi bir transfer olur ama bence o açmaz çözülemeyecek, aynı yüzden ronaldinho da alınamadı, bence milan o parayı vermeyecek, arsenal ısrar edecektir, ayrıca wenger ne planlıyor anlamıyorum, çözemedim ama, adebayor da giderse sanırım çok bomba transferler yapması gerekecek takımı yavas yavas dağıtıyor
uefa yı alır bizim çocuklar
Defansa destek lazım iyi transfer olabilir ama daha iyilerini bekliyorum açıkçası
zaten resmi olmasa bile bunu uzun zamandır bekliyorduk biliyorduk :D, hayırlısı olsun!
Birşey fark ettim, goal.com haberi tamamen yok etmiş.
Man City'nin Uefa kupasına katılması kadar saçma bir karar olurdu.Mantıklı olanı olmuş ve bulgar temsilcisi gitmiş:)
Her ne kadar Milan sempatizanı olsamda böyle bir karar gerçekten saçmalık olurdu.Gerçi Platini gibi bi adam varken böyle bir şey olmasıda zor zaten.Adam küçük ülkelerin takımları daha çok olsun diye Büyük liglerin takım sayısını azaltmaya çalışırken böyle bir kararı engellememesi çok büyük bir tezat olurdu.
İtalya’dan gelen haberlere göre Juventus, Fransız golcüyü Barcelona’ya satacak sonra da Xabi Alonso, Fabio Quagliarella ve Rafael Marquez ile kontrat imzalayacak.
Trezeguet, bu sezon Serie A’da attığı 20 golle gol krallığı yarışında ikinci olmuş ve ilerleyen yaşına rağmen formunu koruduğunu göstermişti.
Barça teknik direktörü Josep Guardiola’nın anlaşmaya varılmasını çok istediği söylenilen oyuncunun adı katalan kulübüyle sıkça anılmaya başladı.
Barcelona’nın bu sene 31 yaşına basacak Trezeguet için 20 milyon €’yu gözden çıkardığı ve Juventus’un bu teklife sıcak baktığı gelen haberler arasında. Ayrıca Juventus’un transferden gelecek parayı Liverpool’dan Xavi Alonso’yu renklerine bağlayamak için kullanacağı söyleniyor.
İtalyan kulübün, Trezeguet’nin gidişiyle boşalacak olan forvet pozisyonu da Udinese’den Fabio Quagliarella’yla doldurmaya çalışacağı ve bu oyuncuya 15 milyon € vermeye hazır oldukları konuşuluyor.
Son olarak, Gazzetta dello Sport’a göre, Guardiola’nın gitmesine izin verdiği Rafael Marquez’in de Juve’nin istediği oyunculardan olduğu ve Trezeguet transferine dahil edilebileceği söyleniyor. Fakat Meksikalı savunma oyuncusunun alınmasının Juve için asıl amaç olmadığı biliniyor.
Bence kötü yapar Juventus Trezeguet'in yeri başka..
kimse o kada paa vermez gilardino'ya
Trezeguet,Del Piero,Nedved,Buffon bular Juve ile kalıplaşmış isimler.Bence ayrılmamalı David.
juve yonetımının sadakat konusundan caktıklarını zannetmıyorum. adam yıllarını vermıs bu takıma ve oynadıgı her sene parmak ısırtmıs ama sımdı hadı canım gule gule. gitmesin trezeguet
Trezegeut yıllardır bu takımda oynayan birisi ve takıma en çok yararı dokunan oyunculardan birisi.Juve gönderirse büyük hata yapar.
Adebayor iyi bir transfer olur.Hem ayaklarıyla hem de kafasıyla gol atabilen kaliteli bir santrafor.
Adebayor'u bırakmaz Wenger..
24 milyon değerinde bir adam değil bence.milan adamdan kar etmeye çalışıyo
Vay be Van den Borre demek hayırlı olsun iyi transfer olur umarım...
Gilardino iyi oyuncu aslında direk gözden çıkarmaktansa onu tekrar kazanmak daha iyi olur bence...
Ranieri aklıma gelmezdi ama Juve'nin başına geldi bence o kadarda kötü bir manager değil Juve ile başarılı olur kanımca...
Zorla oynasa yararı olmazki zaten içinden gelecek...