Originally Posted by
serwan
Maç motoru çok net kurgu. Bunu bi kez daha anladım. Yahu insana rahat maç izletmemek üzerine kurulu. Yediğim gollerin çok net 3te 1i aptalca. Mesela ani atağa çıkarken kendi oyuncum arkadaşının önünü kesiyor ve ona çarpan top bomboş rakibin önünde kalıyor. Ya da rakip bek çok geriden bi orta açıyor top direğe çarpıp rakibin önüne düşüyor. Ya da rakibin kale vuruşları doğrudan adamı kaleci ile karşı karşıya bırakıyor. Bunlar futbol tarihinde ender rastlanan şeylerken benim yediğim her 3 golden 1i bunlara benzer saçmalıklardan..
3te 1i de duran toptan.
Yahu öyle maç oluyor rakiple top diye oynuyorum. 3-0 öne geçiyorum. Sonra bi bakıyorum adamların hepsi olmuş messi ronaldo.. Bi top oynuyorlar, bi ataklar, bi organizasyonlar.. Sanki real var karşınızda. Bi de bu saçmalıklar eklenince çileden çıkıyor insan. E sormazlar mı ulan madem böyle oynayabiliyordunuz 3 taneyi yerken nerdeydiniz diye.
Fm 15 böyle çıkarsa direkt farklı tarzlara yöneleceğim artık. Bi eğlencemiz vardı o da 3 tane beyinsiz yazılımcı yüzünden gidiyor