O ne kuş mu?:D Yok yok taş o taş:D Bi yerlerden taş geliyor ama :D:D
1 dediğin ne oğlum:D 100 üzerinden 1 almak için de baya uğraşmak lazım, adını yazdın diye 5-10 veriyolar:D:D
Printable View
Selamlar..
Naber Aygün ?
abi o zaman not yazın hocam ek puan vermeyiniz diye :n: :D
ben gecen gün fen sinavi oldum,dogal olarak da o dersten siifirim.yapacagim hicbisey yok.dedim arkadasim yanina geceyim hoca hemen götürdü beni en arka siraya.bende kagidin üzerine karikatür yaptim.hocada herhalde benim karikatürü cok begenmis bana o dersten 5 puan verdi.bu arada burada en yüksek puan 40.:D:D
Bir yandan iyi bir yandan kötüyüm abi.Sen nasılsın ?
Aha işte Serhat dikkatimi dağıttı yanlış çizdim. Gitti bi aydınger kağıdı. Silmeye kalksam anca toplu iğne ile siliniyor, baştan çizmeye kalksam o kadar çizdiklerim boşa gidecek, offf offf...
peyzaj mimarlığı garip bişey ya şuna bak toplu iğneyle siliniyor
Ben çok iyiyim.
2-3 saattir tel.'deyim...
Konuş konuş.Sonrada gel kontör iste :D
slm beyler...nasılsınız...
Napak valla Aygün :D
Serkan abi çizimler falan. Senin işinde zor ya. Hangi bölüm okuyorsun?
ya bizim büfede çalışan bi abi vardı.yarın akere gidiyomuş.helalleşmeye gelmiş.hiç beklemiyorduk ailece.epey bi tuhaf olduk ya=)
ne alaka diyeceksiniz ama ne bilim benim için önemlidir böyle şeyler.ne güzel ya...
Peyzaj Mimarlığı. Bu çizim işleri tasarım kısmıyla ilgili, bir de bu işin planlama kısmı var. O bu çizimlerden de beter. Aslında Avrupa'da, Amerika'da Peyzaj Mimarlığı diye Fakülte var ve Peyzaj Planlama ve Peyzaj Tasarım diye bölümlere ayrılıyor. Ülkemizde bir fakültemiz olmadığı için tek bölüm Peyzaj Mimarlığı var. 2 eğitim de bir arada yapılıyor ve 2'sinde de uzmanlaşamıyorsun, ve mezun olduğunda da para getircek işi yapıyorsun. İkisini aynı anda götürmek de biz öğrencilerin çilesi oluyor...
Nasılsınız beyler?
Kimsecikler yok galiba abi :)
İyi sen nasılsın?
İyi desem yalan olur boş yere günaha girmenin alemi yok. :(
Kötüyüm valla Mustafa herşey ters gidiyor bugün. u saatte eve attım kendimi.
selam beyler
Hayırdır abi ne oldu?
merhaba arkadaslar nasilsiniz
kimse yokmu burada yahu