Esselamun aLeyküm...:)
Printable View
Esselamun aLeyküm...:)
bakalim bu aksam en son kim kapaticak :D anket konusu yapmak lazim bunu :D
oo özgür abide buradaymış
Beyler napıyorsunuz? Ben şu turnuva için hala takım seçiyorum. Durmadan takımımı değiştiriyorum ya.. :n:
hadi gusluga arkadaslar gusluk acilmistir.
naber millet bende geldim,sabahlayacam galiba bugün tatilimin son günleri biraz keyfini cikarayim :n:
çıkar çıkar özlücen bu günleri:D
:Dslmmmmmmmmmmm
150 mesaj siniri var beni turnuvaya almicaklar sanirim basvuruyuda coktan yaptim gerci :)
Alaha sukur iyiyim Ibo..eee ne yapiyorsunuz bu aksam..
nasılsınız kardeslerım
ee tekrar nasılsınız
S.A Nasılsınız guslar
arkadaslar durmadan selamlasiyoruz,bir türlü sohbet edemedik valla :D
iyiyim ben sahsen mertcan sen nasilsin :n:
Amma Çenesi Düşük bi Sitemiz Var yahu :D
Aygün daha 7. sınıfta.;)
yok yahu hepsi selamlamayla oldu gelen selam verip gidiyo,bir muhabbet falan olmadi :D
Aygün'ü boşverin...
Selamlar..
Susana:
have you ever shown by cam ?
ii muhabbet olsun yukardaki cumlenin ana fikri nedir :)
ya arkadaşlar ram le ılgili bir problemim var forumda bu konu hakkında bilgi alabileceğim bir köşe var mı saygılar...
webmaster ınternet sorunları var
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=114
aradigin bolum burasi alakli bi konu yoksa bir baslik altinda ac yardimci olmaya calisiriz.
netislem turnuvada gruplar bellı olmaya basladı A grubundayız senle beraber
gordum simdiden basarilar kardesim..
Merhaba arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum.Malum dersler var.Yazılılar var.Bugün Fizik yazılısı okundu.73 almışım.Daha yüksek bekliyordum ama...Hiç yoktan iyidir.İngilizcede 100'lük bir kağıt verdim ondanda iyi bir not alırım.Zayıflarımın hepsini düzeltiyorum.:)İnşallah belge ile gelirim -ki- gidiş öyle:D
Yarın 2 sınavım var.Coğrafya ve Matematik.Ben bunlara çantada keklik diyorum.:D
Arkadaşlar karne zamanına kadar pek giremeyeceğim.:(
Bu arada Edebiyatım çok kötü.:(İnanılmaz kötü hemde.Onu kurtarırsam yani 3 alırsam teşekkür şansım var.Şimdilik herkese İyi Akşamlar:)
ovv bugün kalabalık bura
Derslerin iyi Berkay aman çok iyi diye salma.
Sorunsuz bir internet bağlantısını özlemişim harbiden.
Selamlar..
Merhaba, geçerken bir uğrayayım dedim. :)
Merhaba Batu (abi).:D Sitede İnceleme ekibinden senin incelemene tıkladığımda çağrı abinin Gs 07 incelemesi açılıyor.Fark ettin mi acaba?
Sus sorma... Onu düzeltecekler umarım. Ben ve GS yanyana geldik gören inanmaz. Mertte tıkayıncada FB çıkıyor. Keşke tam tersi olsaydı. :)
Bu arada Arsenal incelemem çıktı.
Merhaba....
selam ahali. nasılsınız bari?