Ne Olmadı ki..:(
Sevdiğim Kızın sevgilisi varmış..
Daha ne olsun..
Printable View
Ne Olmadı ki..:(
Sevdiğim Kızın sevgilisi varmış..
Daha ne olsun..
size bye ben az daha takilcam :D
oy oy oy yine dertler kırka vurmuş
tadıyla tuzuyla yaşamayacaksanız hayatın ne anlamı var:)Dertlerle uğraşmaya devam:D
Ben de aşığım 4 aydır peşinde koşuyorum ama henüz bişey yok.Takmaya da gerek yok sallayın
Geo dan 25 Dil Anlatım'dan da 47 aldım ama hayat devam ediyor.Yarın da 2 yazılım var ama burdayım:D
Takmayın böyle şeyleri
Vay anam vay gençlik perişan devlet bu olaya bir el atmalı...
Takmayın yahu dünya işleri boş yaşamanın keyfini çıkarın. Bugün dahi denen adamlar zamanında okuldan kovulmuş gerizekalı diye.
Gönül işleride karışık işler valla ama kimseye bağlanmamak en iyisi sanırım. ;;)
İşte bu Emre abi yaa çak bi beşlik:D
Takılmaya devam
Takmamak Elde Değil abi....
Ama Hayat Devam Ediyor..
Kendini sıkıntıya sokmanın bir alemi yok ama tabiiki hayatını idame ettirebilmen için belli sıkıntılara katlanmak zorundasın. Okumakta bunların başında geliyor. Biraz daha gayret gösterip en iyisini yapmaya çalışmak lazım.
Aykut sevdiğin kızın sevgilisi varmış.Benimkinin olmadığı halde 4 aydır çıkamıyorum ben ne yapim?
Salla gitsin
Heyt bu kafe nin garsonu kim kardeşim bana içecek bişeyLer getirsin :D
Ooo kimler gelmiş yahu sizi buralarda görürmüydük Hayrettin bey. :p
Garsona gerek yok ben getiririm abi ne içersin oından haber ver?
Emrecim sıcak bir ıhLamur çayına hayır demem meseLa :)
Evet geçiyordum,uğradım. Dışarıda çok yağmur var sığınacak bir yerLer Lazım :D
Benim sırf bu kız için çıkmadığım kızları görsen bunlar da kaçar mı dersin.Ama gönül işte bağlanınca bırakılmıyor
Boşverin bunLarı gençLer. BunLarı şimdi yaşayacaksınız,karışık duyguLar hissedeceksiniz,üzüLüp, düşüneceksiniz ki iLeri de tam anLamı iLe sevmek ve seviLmek nedir onu ayırt edebiLin.
Şimdi takıLmanıza bakın. Benden size tavsiye :)
Alacağın olsun abi. :) Şimdi kalmamış...
İşin piri konuşuyor ona göre gençler. :icon_cool:
Emre abi bir ara msn'e girde dert yanayım sana ya (:
Ne biçim kafe kardeşim burası. Aradığım hiç bir şey yok. İLLa başka mekanLara mı takıLaLım :p
Bu arada Emre dün gece itibari iLe Ana Lucia ve Mr.Eko iLe tanışmış buLunmaktayız :D
bizim bu avatarlar geri gelcek mi?
Gerçekten kafaya taktımı insan kendini kötü hissediyor.Bunu bu sene tam anlamıyla idrak ettim.:)
Yarına yetiştirmem gereken 2 tane ödev var ona kafa patlatıyorum ama bitirebilirsem yakın zamana kadar girerim Kinayettinciğim. :)
Bu arada şu aşk mevzusu..çYazın delicesine aşık olduğum kızın şimdi fotosunu görünce bi ıyyy dedim.Anafikir;Aşk bir sudur.İç iç kudur.:D
Hadi hayırlı olsun abi... :D
Buarada avatarlar geri gelmeyecek sanırım.
Nabıcaksınız avatarı yahu. BöyLe ne güzeL resmi resmi takıLıyoruz işte fena mı :D
Ben Aydın abi ile konuşmuştum bu konuyu.Server işi hallolsun geri getirecez demişti bana.Tabii karar değişikliği olduysa bilemem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Hayrettin abi sadece "X" sarmadı herhalde.
Avatar bencede önemli değildi ama olmadıgından beri insanın ruh halini yansıtması açısından önemli birşey oldugunu düşünmeye başladım yahu. :p
Sadece X yasak hemşerim yönetici olsan bile. :p
Şemsicim maaLesef üst mevkinin gerek beni çekememesi ve bu nick in forumu temsiLi oLmasından doLayı değiştirdim tekrardan :D
Bu ne yahu MAVİLER basmış burayı :p
Mavi mavi masmavi. :p
Man in Blue.:D
Hayrettin abi bence bu nik daha güzel.Eskisi nasıl derler biraz basitti sanki.
Avatarlar içinse bence avatarlar foruma renk katıyor.Mesela avatarlar serbest olsa şu an günün anlam ve önemi belirtmek için Holosko avatarı koyacaktım.:D
Emre Ofise avatarLarLa iLgiLi şettirdim. Sende destek verde geri aLaLım :D
Kafam yine acayip dağınık derslerden kalıyoruz galiba.
Muhabbet etmeye keyiflenmeye yer arıyorum.:) Kafeye geldim ama burasıda çok maviş :D
Sende pek bi turumcumsusun Murat. PortakaL,mandaLina vs akLıma geLiyor seni görünce :p
İmzamıda hafiften Turunculaştırdım.
Özlemişim turanj olmayı :p
Abi şeettirdim. ;;)
Yok avatar falan size, takılın işte böyle sade sade.
İyi akşamlar...
Aygün.69 nerelerde yahu gözükmüyor başına bir iş gelmiş olmasın. :p
Hayırlı bir kelam et sayın yöneticim akşam akşam. :D
Sizede iyi akşamlar.
OO ağır abimiz konuştu.Az konuşur öz konuşur.
Serkancığım iLLa isyanmı çıkaraLım. EyLem mi yapaLım :D
iyi akşamlar Serkan Abi...