iyi gecelr ronaldo
Printable View
iyi gecelr ronaldo
4000. mesajıım burda kutluyorum nice 4000 lere :) vatana millete ulusa devlete tsi ye siteye foruma üyelere ve bize hayırlı ve uğurlu olsuuuuun :D
helel olsun cihan 4000 mesaj kutlu olsun
oooooooooooooooooooooooo nedvedmania oleeeeeeeeeeeeeeeey
iyi geceler ???
Nereye gidicem Dersaneye gittim :)
Beyler çok moralsizim.Fm de başıma ilginç şeyler geldi.Kupadan oldum:(.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar hatırlarsınız 1 sayfa önce yazmıştım.Ferdi'yi yenmiştim.Sıra Mertcan'daydı.:DOnuda yendim ve tabikide ona güven olmadığı için 86. dakikadan sonra paso print screen'a bastım:p.Hakikaten kaçtı.Ama ss sini almayı başardım:p
Ferdi ile maçım:
http://www.resimekle.gen.tr/files/x6...hokcdvvfys.jpg
Mertcan ile maçım:
http://www.resimekle.gen.tr/files/b2...q6hjlwj2lb.jpg
:bugecezabahlıycazsmiley:
Selamlar.:)
bırak selam vermeyi huzur ver biraz..
: )
Merhabalar:)
Ben ve huzur eş anlamlı kelimeler :)
Yahu canım sıkılıyor.:(
Beynim durdu yine :)
arkadaşlar merhaba.
dün giderken cafe'ye her önüne geleni sokmayın dedik bak yine pivot'u sokmuşsunuz içeri.:D
neyse cumadan sonra onunla bizzat ilgilenecem.
bundan sonra o kuş yuvasından kan değil buğday çıkacak,
yarından tezi yok sekopejide alıp eyüp sultanda tövbe edeceksiniz
anlaşıldımı uleeeeynn :n:
Burada bir özentilik görüyorum Cihan burada mesajları sadece ben kuylayabilirim. :) Şaka Şaka. Nice mesajlara....
Okulda bitti dershane haftası başladı ama bu hafta pek karmaşık yarın sınav var pazar sabahcıyım...
Beyler bu akşam Beyaz'da Göster Kendine çıkabilirim arkadaşlarla iki akşam üstüste gittik bakalım yayınlayacaklar mı?
ınsallha cıkarsın ne yaptınız
Guşluğun hali bu işte.. Koskoca gece de tek msj yazılmış.. Oysa CAFE'de öyle mi?? Akşam 11 sayfa yazı yazıldı CAFE'mize.. :)
Açalım bakalım kafeyi.
Günaydın..
merhaba arkadaslar bende geldim
nasilsiniz
ıyıdır sneden
slm cafeciler
Günaydın..
iyiyim arkadaslar saolun.dünki sölen müthisti ama bide mahmut abinin süper sunuculuguyla tam mükemmel oldu gösteri :D:D.
saat 5te antremanim var bi bakim dedim bizim cafeye
merhaba arkadaşlar nasılısınız biri iyiyiz desin artık:D :D
bugün mutluyum okul bitti,mat'ten 45 geometriden 57 aldım daha ne olsun
merhaba fmsmyrna iyiyiz sen nasilsin?
iyiyim yazdığım gibi bu cuma gerçekten de mübarek gün ya herkes mutlu
Selam. Bizim bugün Edebiyat yazılısı vardı ve hoca gelmedi, bizi de eve gönderdiler. Hem 3 dersten hem de yazılıdan kurtulmuş olduk böylece.. :)
mutluluğumun bir diğer nedeni daha vardı edebiyatçı sözlüme 100 verdi bana derse katılıyomuşum die