iyi burası sabaha kadar açık takılın. bu arada son aldığım bilgilere göre Tarık bir kupa daha kazanmış. gerekli açıklamayı kısa sürede yaparlar....
Printable View
iyi burası sabaha kadar açık takılın. bu arada son aldığım bilgilere göre Tarık bir kupa daha kazanmış. gerekli açıklamayı kısa sürede yaparlar....
Tarık zaten yakında turnuvalara alınmayacak. Bu ne hızdır anlamadım gitti. Almadığı kupa var mı? :n:
bi tane kaldı. 3. turnuvanın süper kupası onu da alır yakında o.(valla allah nazardan saklasın onu da alsın belki çekilir bu işlerden:D
selam arkadaşlar sonunda uzun yorucu maçların ardından burdayım bir günde 2 kupa kazandım valla çok ballıyım yaa :D:D
ballı mı? hadi canım sende.. sen bu işi biliyosun :n:
evet ne balı ya!!! hadi 1. bal anladık 2. de bal eh yine anladık ama 3. yok artık. maçın altına da yazmıştım sen bu işi gerçekten biliyorsun ve ben de sana saygı duymaktan başka bir şey kalmıyor. yarın 4. kupayı da kazanırsın sen:D
zaten adminlere özel mesaj atıyom. Tarık turnuvalar bölümüne giremesin diye:D anca böyle durdurabiliriz.:D
Dip not: eğer turnuvalara FB ile katılacaksan benim açımdan bir sorun yok tüm kupaları kazanabilirsin;;) ;;) ;;)
Quote:
Originally Posted by sekopej
işte diyorum ya çok ballıyım :p :p :D zaten diğer oynayacağım super kupa finalinide kazanırsam sizlere güzel kıyaklar yapıcam :D:D
Tekrardan kutluyorum Tarık :)
İyi geceler herkese.. Tarık, Sekopej ve Gece Kuşları :)
s.aleykum kahve mılletının ınsanları ;) hayırlı geceler herkeze
a.selam bu gece biraz hareketli site baya gece kuşu var herhalde...
heyt be 3 el üstüste düşeş,bu oyun marsa gider.gece de tasları vuramayınca zevki olmuyo bee. kemik sesi gelmiyo :D
beyler tatil için Antalya cevresi bildiginiz gusel bi yer var mı?
bizim kuslar bayaa kaynatmıslar tühhh sohbeti kacırdım:n:
millet nasılsınız
iyiyiz seni sormalı...
Ben şahsen iyiyim:)Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Siz nasılsınız?
Ama bu böyle ben iyiyim,sen nasılsın diye gitmesin..muhabbet kuaralım şurda..böyle cafe olmaz...:)
bende iim eee günler nası geçio sıkıcımı süper mi
benim günlerim süper geçiyor..bir de şu öss açıklansa daha da rahatlayacağım ama bi türlü o gün gelmiyor...
benim günler bayağı sıkıcı geçiyor
Juventus'un durumu belli olsa ve SERIE A müjdesini duysam
abi senin imza çok uzun biraz düsenlesen iyi olur...
valla ya herkes bilio Juve nin başarılarını italyanınkilerini yani kanıtlamaya gerek yok
ee beyler tatile çıktınız mı yoksa hala evdemisiniz
muhabbet istiyordun,imzaya takıldın
ben evdeyim ama yakın zamanda gideceğim...
ben antalyadan döndüm
deniz keyfi yaptım :D
17 sinde tekirdağ a kampa gidicem
ohh ne güzel cihan bizimde 17 sinde dershane başlıyor :)
ohbe liseye geçtimya artık 2 sene dershaneye gitmem :D
hayırlı geceler kuşlar...
İyi geceler kuşlar ;)
kuşlar toparlanmaya başlıyor, zabahlanacak mı yoksa...
nasılsın Kerem ?
tabi canım sabahlamadan olurmu:n:
kuşlar nasılsınız