Bu işler böyle be Tosunum.
Bir atasözü derki;"Aza kanaat edemeyen çoğu bulamazmış."
Ülkemizin eğitim sistemi maalesef bu.Milleti bir birine rakip yapıyor.Tabii herkes böyle değil.Karakter olarak biraz zayıf olanlar böyle..
Printable View
Bu işler böyle be Tosunum.
Bir atasözü derki;"Aza kanaat edemeyen çoğu bulamazmış."
Ülkemizin eğitim sistemi maalesef bu.Milleti bir birine rakip yapıyor.Tabii herkes böyle değil.Karakter olarak biraz zayıf olanlar böyle..
Günaydın herkese, test çözmekten başıma ağrılar girdi.
Pc kafayı yedi pardon :)
Herkesin başına gelebilir Alican.Özür dilemene gerek yok.Sen hala bunalım moddamısın? Yoksa biraz düzelme var mı?
Tosun abızıttın mı kardeşim ?
Merhabalar ben geldim.:)
nasılsın diyorum iyisin demi ?
Herkese seLam,
Şemsi seni isyankar gördüm bugün.
Yok yav.İçimi döktüm biraz.:D
Her sınıfta böyLe kişiLerr var takma fazLa...Geçen ilk defa iyi bi not aldım coğrafyadan 92 kanka dedigim adamın beni bi dövmedigi kaldı..bile bile kopya vermedin diyo..iyi ark . kötü ark kendini belli eder her yerde..
Kopardığıma sevindim .. (:
s.a arkadaşlar nasılsınbız?? artık bakın bende onlıne olmaya çalışıyorum..:D
a.s iiyiz ..:)
bir selamda bende s.a milletttttttttttttttttttttt
Selamlar beyler.
merhaba . . .
slm beylerrrrrrrrrr sanada slm alican
Selamun Aleyküm.
beyler kusura bakmayıon bi sorum olacak fm de şöle parası bol olan ve çok kuvvetli olmayan bi avrupa takımı sölermisiniz
hemmm CSKA Moscow
Şemsi sizin sınıftakiler sistem yüzünden bu hale geldi :p
BEn üniversitede okuyorum millet kendilerinden yüksek alıcak diye ders notlarını ödevleri vermiyor yaa :D
Sanki verseler yüksek alıcaz hayır:D kulvarlar farklı onlar en az 50 alır biz en cok 50 alırız :D
Selam demeyi unuttum bu arada herkese selam :)
Yarın Ceng sınavım var :( Neye nası çalışacağımı bilmiyorum :(
selamlar... :)
Bencede sistem yüzünden bu hale geldiler ama gelmeyenlerde var mesela ben.Hiç kimsenin benden fazla not almasını kıskanmam.Hoş zaten pek fazlada alamıyorlar yaa orası başka konu.:D
Ben sevdiğim arkadaşlarıma sınavlarda yardım ediyorum.Benim yardımlarımla benden yüksek alanlar bile oluyor bazen.:D
Mustafa abi Ceng sınavı ne oluyor?
Ceng'in açılımı computer engineering oluyor, bilgisayar programcılığı dersi.
Aslında ders çok zevkli, Bölümdeki sevdiğim tek ders fakat İran'lı hoca sağolsun hiç bişi anlamıyoruz :) kadında ingilizce yok, türkçede yok. Yarm yamalak türkçeyle bişiler anlatmaya çalışıyor. :D Program'a purogelam diyo o kadar yani :D
Türkiye'de hocamı kalmadıki İranlı hoca getiriyorlar?:confused:
can kız sana aşık oldu:n:
Çok yabancı hoca var bizim okulda. Genellikle İran, Mısır, Filistin falan o civardan. Asıl neden maliyettir bence. Gerçi hocalar en az 8-9 senedir Türkiye'de yaşıyorlar. Çoğu Doktora'larını falan Türkiye'de yaptıktan sonra burada kalmış.
heheheheheheheh
O kadar uzun süre çalışıpta Türkçeyi çok iyi öğrenenemesi ilginç.
Bu arada okul neydi?