Y-a-p-ı-c-a senden iri ve güçlü olduğum için mesela..
Bi psikoloji vardır hani "arkadaşın senden uzun ve güçlü olduğunda" ona abi diyesin gelir.. Aynen öyle..
de, arkadaş kelimesini örnek olsun diye kullandım..
Printable View
Y-a-p-ı-c-a senden iri ve güçlü olduğum için mesela..
Bi psikoloji vardır hani "arkadaşın senden uzun ve güçlü olduğunda" ona abi diyesin gelir.. Aynen öyle..
de, arkadaş kelimesini örnek olsun diye kullandım..
Ya arkadaşlar Fear Factor'de final aşaması bence hileli geçti. O yaşlı adam görevi 1 dk. 40 sny.'de tamamladı ya; o diğeri de Bartın mı neydi :D işte o da 1dk. 30 sny.'de falan tamamladı. Bilemedin 32-33 sny. olsun. Çünkü Bartın görevi yaparken zamanı altta yazıyordu ama son 10-20 sny. falan kala kapandı. Ben de kendim saydım asla 1 dk. 40 sny. olamaz. Bu bir komplodur valla. :D
puhahahaha çok komiksin sen ya hahahaha ben nerden bilecem senin iriliğini felan ayrıca ben kimseye iri olduğundan abi demem desem desem İRİ derim ya senin şu yazdığını okudukca hala gülüyorum ve anladım şu anda nasıl biriyle tartıştığımı gidiyorum sen arkamdan konuş
beyler azıtmayın o kadar kavga edesiniz varsa gidin msnde konuşun sizin salak kavganız yüzünden konu kapanıcak :mad:
Eee artık bekledim bekledim bu saçmalık nerede bitecek diye ama pek biteceğe benzemiyor. Ben bu sitede çoğu kişiden yaşça büyüğüm fakat hiçbirine zorla abi de diye bir istekte bulunmadım. Hatta 2-3 yaş fark olanlar abi bile demiyor ki karşılıklı saygı olduktan sonra abi desede olur benim için demese de.
Artık bu mesajımdan sonra olayı devam ettirmemenizi istiyorum. Tekrarlıyorum gidin başka yerde kim büyük kim küçük tartışın ama burada değil...
İnşallah bir daha uyarı mesajı yazmak zorunda bırakılmam ki o zaman yazacağım şeyler de şimdikilerden çok farklı olur...
Evet artık guşluk zamanı bekliyoruz hepinizi oraya gözümüz yollarda kaldı:D:D
fear factor sike var
serkan konuyu kilitlemeni istiyorum...
walla sakinmis bura cafeden sonra
Bu kadar da sakin olmasın canım en azından bir sohbet ortamı oluşsun:D
Guşluk yaşlıların yeri oldu; sessiz, sakin. Hani yazlık tercih edilirken yaşlılar böyle sessiz ve sakin yerleri istiyorlar ya ondan işte.. :D (aman ne saçmaladım ben.. :roll: :D)
arkadaslar nasilsiniz,keyifler yerindemi?
hareketlendirelim ozaman azcık
offf sikildim yaw cafeden birazda guslugu costuralim dimi
burası benim zamanımda böylemiydi her gece 100lerce mesaj atılırdı bi özür dilemediniz dileseydiniz hala 100lerce mesaj atılıyor olurdu :D
ya beyaz show saat kacta baslayacak?uykum cok geliyor ama beyaz showu kacirmak istemiyom
bu sefer kesin olarak bende kacıyorum hepinize iyi geceler yarın antremanda uyuklarsam hoca keser beni :D
İyi geceler Serhat; gitgide azalıyoruz. :n:
Aman konuyu görüntüleyenler de vita es morte var. Gelsin de yazsın; özledik bea.. :n:
öhm..ses ses bi iki