noluyor yaw nedir bu saatte hadi çıkı bakim dışarı
Printable View
noluyor yaw nedir bu saatte hadi çıkı bakim dışarı
ermoon senin oyun nasıl gidiyor ben super kupayıda aldım
(/g)
:eek:
ya oyunu geceye bıraksanıza malzeme olsun bize, neyse artık bizde sezon için maçlardan geyik yaparız
:bizegeyikmiyoksmile: :n:
eh işte.. bakamıyorum oyun sabahtan beri açık gidip geliyorum.. süper kupada penaltılar ile yenildim.. ligde 3.cüyüm. şampiyonlar liginden elendim.. :) biraz kötü başladım kısacası.. toparlamaya çalışıyorum şimdilik. saviola ile anlaştım. seneye forvette saviola ve kerlon arkalarında sosa üçlüsünü göreceğiz.. gençlerle nereye kadar ama :n:Quote:
Originally Posted by Oghuse
yok yavv demek kötü gidiyor, neyse bakcaz artık bi çaresine :n:
Valla bilmiyorum artık :n: El ele verip bişiler yapcaz takım adına :DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
bak yine efkarlandım takım kötü gidiyormuş..
gece guşları bölümünde sportif işlerden sorumlu olarak bi basın toplantısı düzenliyeyi bari :n:
hehe kötü gidiyor ha!!! devran döndü ben de bugün çok güzel gidiyorum....
anlaşıldı niye kötü gittiğimiz hamza :n:Quote:
Originally Posted by sekopej
aha şuraya yazıyorum aklımdan önümüzdeki sezon kötü geçer, süper kupayı penaltılarda kaybederler, CL de başarılı olamazlar, ligde anca 3. olabilirler burda bize hava atamazlar:D diye geçirdiysem KSK yi 1. lige çıkarmek nasip olmasın :n: :n: :n: (ne büyük yemin ettim ha)
not: bu arada KSK oyununu KSK den kovulunca kapattım ve sildim
aboovv nereye takviye gerekiyorsa ermoon sizin hatrınıza ben görüşeyim futbolcularla size hemen yıldırayı getireyim
aaa çok ilginç ermoon bu sosa dediğin arjantinli Jose Sosa mı?çünkü bende bu adamı aldımQuote:
Originally Posted by ermoon
aynen öyle :) Orta Saha mc ve amc'de süper oynayan adam.. Gerçekten çok kaliteli.. tam satmaya hazırlanıyodum çıktığı maçta 2 gol 3 assist yaptı.. satamadım :) takım düzeldi gibi.. 3-4 haftadır yenilmiyorum.. gelecek transferler ile görüşüyorum :) alpay, emre, mondragon'u sattıyorum. Ergün ve Hakan Şükür'ü elimde tutup antrenör yapacağım :)Quote:
Hayaller kurardık biz yıllar önce :n:
iyi yapıyorsun yaşlıları göndererek takıma taze kan lazım sana türk tavsiyem Yasin Karaça
yaw hadi gelin artık saat 12yi buldu hadin millet
dükkan açılmış galiba ama gelen giden pek yok herhalde....
hadi topic kaçtık biz, sabah görüsürük :n:
Gece Kuşları hepiniz hoşgeldiniz :n:
Yasin Karaca 2005'de severdim bu oyunda almiyim :n: Arda Turan'ı yetiştiriyorum, Aydın var Carlos Magno, Uğur Yıldırım varda var..
Neyse.. Gece Kuşlarına geçelim arkadaşlar.. Saat 00:00
hoşsohbetler dileriz efendim
nasılsınız inşaallah..
oohh bea ne içiyoz
iyilik sağlık Hamza bey sizler nasılsınız?
:çokşükürsmilley:
bende iyiydim takımın durumunu duyunca kötü oldum be
:efkarbastıyinesmile:
nart susruko bozma hiç adam takımı toparlamış yeniden
:eyvallahiyiyizinşallahsmile:
Oghuse'nin dediği gibi.. Takım toparlanıyor.. Türkiye Kupasına uzanmak üzereyim.. Ligde 2.ciyim 1. ile aramda 1 puan var.. Seneye planlarımı yapıyorum.. Mesela Saviola şow :n: Ayrıca bi gençler yetişti sorma.. Hepsi 20 :D
ermoon oyunda bütçen ne kadar oldu bi takımdan bahset yabancı kontenjanın var mı?işte genel olarak takımdan bahset.ben bugün çok oyun oynadım sıkıldım şimdi oynamıyocam size menajerlik hizmeti vereyim :D
bugünde menecerlik maceralarıyla geçecek anlaşılan :n:
yok mu şöyle bonkör birileri bişey ısmarlayacak, siz bilirsiniz benim ne istediğimi..
şimdi.. :n:Quote:
bütçe 2 trilyon yani 2 milyon dolar arası bişi yani çok felaket :n: ama aklımda satmayı planladığım 3-4 isim var bunlardan toplam 40 - 50 milyon dolar kazanırım. bu parayla defansın ortasına 2 adam almayı düşünüyorum. genellikle ilk 11'i kurmaya çalışıyorum. gençler sağolsun yedekler oluşturuyor.. yavaş yavaş gençleride oynatıyorum ısınıyolar..
sen soda istersin nart susruko benden sana bir lim10lu afiyet olsun.bu arada sefareis nerde yaw
serveti al derim ben ermoon bide ugur uçarı sık sık oynat o çok iyi oluyor
bugün kadroda eksiklik var nerde bu millet nerde bu devlet...
eytt be işte budur, sagolasın.. :DQuote:
türk olarak 25'i geçmesini istemiyorum.. aklıma 4 isim var. ibrahim toroman, edinho, faty, nigel de jong..Quote:
bunlardan nigel ile edinho ağır basıyor orta için.. kanatlarda ise deidğin gibi sağda uğur solda ferhat. güzel yani :)
ermoon kimleri saracan 40-50 milyon getirecek bence 40-50 milyon getirecek adamalar iyi adamlardır
leo messi yi al Gs ye eger gelirse...
Büyük Anket: 40-50 milyon dolar için hangi yıldız satılsın?
A - Carlos Magno
B - Tomas Sivok
C - Eddie Gaven
D - Kerlon
E - Jose Sosa
enes eğer bütçeyi ayarlasam neden olmasın.. ama o bölgede çok adam var. şimdi messi gelirse 3 tane genç paf futbolcum yedeklere bile giremeyecek..Quote:
Originally Posted by enesao
nerde sefareis ile carlos şöyle espri yapsalardı biraz :n:
:kusacamartıksmile:
d- kerlon die dusunuyorum ben :D
leo messi gelmez biraz şımark o adam sen bi leonardo gioda ya bak ermoon defansın göbeği için ama eğer biri kapmamışsa tabi birde aythami var buna da bi bak
Kerlon, sosa , magno bunları sat :D