Selamlar beyler...
Printable View
Selamlar beyler...
seLamın aLeyküm cafe miLLetinin insanLarı :)
Herkes için A.S. ve S.A...:)
a.s arkadaşlar nasılsınız bakımm
Aleyküm Selam :) Selamun aLeyküm
of hep selam selam böyle cafemi olur yaa:(
tamamda bişilerde yazın yaw sadece selam olmuyo
Oldu Ömercim Sen konu iste Abi Bugün Milli Takım Karmasınla Kütahya ya Gittim 3 gooll Attım :) Çok Sevinçliyim :D
bende george bushun kafasına şaplattım:D
İyi İyi GüzeL :D
Bizim erişimimiz kapatılarak adamlara daha çok meydan açılıyor yahu... Onlarınkini kapattırmayı deneseler?
benım site 8 ay BAN yedi. aynı IP den reklama hucum yapılmışşş:)
8 ay maşallah :)
merhaba millet!
İmam geldi gitti..Soranlara selam söylersin dedi sanki çok soranı varmış gibi :p Şaka falan bi yana Selamı ver hepinize çok özlemiş :)
Aleykum Selam :)
bizde onu çok özledik:p
MeRHaBa...
selamlar arkadaslar :)
slm Baran,Valla nassın die sormayın hala şoktayım:D Turnuvada şampiyon olurum diodum ama coooooooooook kötü bir balla elendim:D Mertcan (fenerbahce_1907) de doğruluo aklına geldikce gülüomuş :D :D :D :D :D :D :D
Aleyküm selam.
İmam'ı gözler arıyor yaaa :)
Herkese Merhaba arkadaşlar bi 5-6 gün aranızda yokum. Tüm sohbetlere yazdım, burayada yazayım haberi olsun herkesin sora demesinler nerde bu diye :D Bu 5-6 günlük sürede olacak, turnuva, FM Ligi maçlarını haliyle oynayamacağım bu yüzden, bu sürede beni maruz görmenizi istiyorum. Maçları gelince jet hızıyla oynayacağım. :)
Karsindaki rakibi kücümsersen olacagi bu gökay :)
Neyse artik öbür turnuvaya diyelim,ama öbür turnuvada bende olacam ciddi bir rakip geliyor ;;)
selamin aleyküm millet
S.A millet nasılsınız
selamlar gusluk :)
Hosgeldın Baran nasılsın?
iyiyim sagolasin mertcan sen nasilsin?
bu arada tebrikler yari finale cikmissin :)
Sagol Barab bende iyiyim
Evet yarı finel cıktım mucizevi bir şekilde 7-3 yendım şanımın yardımıyla hemde ne şans
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben kacar size ıyı geceler kalan sağlar sizindir:)
hadi sana iyi geceler balli mertcan :)
İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız bakalım?
saolun efendim siz nasılsınız ? :D :D :D
bu arada coşkun fenerbahçe58 siteye bu seferde fnerbahçe5888 olarak girdi ama yol gözüktü :D fazla uzun sürmedi macerası
yarasa team mekanında yine
selamlar olsun herkese
Biz de iyi diyelim iyi olsun durumundayım. Bir yandan oturup çizim ödevim var onu çizeyim sabaha kadar diyorum, bir yandan da yat sonra yaparsın diyorum.:D Kararsızım yani.
Selamlar Hamza, burada eski müdavimleri görmek güzel:)
benimde yarın dersane sınavım var uyusammı acaba yoksa yarın sınavdamı uyusam ? :D siz karar verin :D
kemik tayfadan kimler kaldı di mi ama
mevsim tayfasına selamlar gönderiyorum burdan uyuyan(100%) hepsinin kulakları çınlasın emi :)
anlaşılmıştır umarım :D
ben yatıyorum herkese iyi geceler yarın sınavda uyumamam lazım :D
Ben de yatıyorum, yine Hamza kalıyor nöbete:D Ağaçlar kaldı çizilecek ama onları da yarına artık, hadi iyi geceler...
siz yatın bakalım tutarım ben nöbeti :D
iyi geceler ikinizede
Kimse var mı buralarda ?