Hop dedik gs kimki Fenerbahçe'yi ezecek??Herkes haddini bilip konuşsun lütfen...
Printable View
Hop dedik gs kimki Fenerbahçe'yi ezecek??Herkes haddini bilip konuşsun lütfen...
Kurtlar Vadisi sokakları boşaltırdı bu gece de interneti boşaltmış.:)
biz haddimizi cok iyi biliyoruz senderson.biz türkiyenin en büyük takimi en cok kupa alan takimi,avrupada türkiyeyi temsil eden en iyi takim olarak konusuyoruz.ayrica ben galatasarayliyim ve benim söyleyecegim en dogal söz fenerbahceyi yenecegimizdir veyahutta ezecegimizdir.
Bugün, 12:44
Selamlar..
Boş bugün buralar galiba..
Evet boş ya.
Bu arada selamlar:)
açmaya gelende guş yok artık :S
yarın tarihten vizem var ve 120 sayfayı okuyup mümkün olduğunca ezberlemem gerekmekte uuuf kim uğraşcak şimdi onla yaa
ei geceler
120 sayfa :eek: Allah kolaylık versin Mustafa abi :rolleyes:
selam millet
halı sahadan geliyorum 2 gol 3 asist:D
bir de maça 15 dk geç gittim:D
İyi akşamlar..
iyi oluyo iyi :D ara sıra kapatın siteyi süper oluyor hatta ben sınav tarihlerimi söyleyim ona göre kapatında ders çalışabileyim. :)
Galatasarayın kim olduğunu herkez görücek ve görüyor
gene tartisam cikacak macda goruruz ;;) ayni 22 Nisan 2006 daki ve 06 Kasim 2002 de ki gibi
abi nedir bu ADSLden cektigim cumartesi akşamından beri onu yapmaya calışıyorum dün bi 10 dakika falan calıştı daha sonra tekrar bozuldu neyseki halledebildim :)
Günaydın okulu astım cafedeim.. :
merhaba arkadaslar bende geldim
keyifler nasil
kapanış...............
Nasılsınız arkadaşlar? Bizim bugün son 2 ders boştu. :) Bu yüzden erken çıktık. :p
s.a ben geldim
günaydın millet
slm millet ManagerZone'a üye olan biri bana maç önerebilirmi??;)
üye adım: arjen_hamdinho
Günler aydın geceler ayaz...
Neler oluyor bakayım Kafe'de...
slm arkadaşlar kendi yaptığım face pack çalışmasını indirebilirsiniz
http://forum.turksportal.net/vb/show...615#post395615
oo semsi hayırlı olsun:)
Arkadaşlar ben kaçıyorum. Birazdan uyuyacağım, kalktığımda ise yarınki 3 sınavıma -Edebiyat, Edebi Metinler, Din- çalışacağım. Görüşmek üzere..
Bana 2 yazılım var demiştin :p Din ders degil mi :)