BURASI cafe 3 ZATEN:n::n::D
Printable View
abi napim suç benimmi o kadar cok işkiyor o kadar cok taklitleri yapılıyor(kuşluk) ee haliyle bende karıştırıyorum :D
Herkese iyi akşamlar ya da iyi geceler :n:. Ben çıkıyorum; yarın görüşmek üzere.. Sağlıcakla kalın.. :)
Beyler kuşluğa laf yok yeniden gererim ortalığı:D
aaa dogruları konuşmakta suc oldu :D
Sen eskiden de böyleydin nekop kuşluğa girip girip cafe deyip dururdun.Yazın kuşluğun keyfi farklı burada selam selam hergün 4-5 sayfa oluyor sonra 129 sayfa olduk diye hava atıyorsun:D
Bu c@fe'nin hızına yetişilmiyor en son mesajı bir kaç saat önce yazdım maşallah yedi sekiz sayfa ilerlemiş. Tebrikler Serhat Kaptan. :)
herkese iyi geceler.bende cikiyorum.yarin görüsmek üzere arkadaslar :)
Ben de yavaştan kaçıyorum yarın DİN sınavı var ona bakıcam biraz:D
Selametle
Herkes kaçıyor bende birazdan kaçacam malum sabah 06.15 te uyanıyorum kolay olmuyor. :) Belki bu akşamlık buraya son mesajım inşallah görüşürüz belki gene yazarım belli olmaz ben şimdiden herkese iyi geceler diyeyim. :)
abi bende 6da kalkıyorum benimde yarın web tasarım sınavım var ama ben kacıyommu yok şimdi bunu mezeret olarak göstermeyin :D
slm beyler
ulumamoda bana katılıyomuş oda forumda insanları istiyomuş :)
kimden bahsediyorsunuz arkadaslar? :s
ben biliorum kim oldugunu
sakıncası yoksa söleyebilirmisiniz?
herkes kim olduğunu biliyor,son kez uyarılmasına rağmen ''evrimini tamamlada gel'' , ''akıllı ol'' gibi kışkırtmalarda bulunan ve forumdaki varlığını hala devam ettiren kişiden bahsediyoruz
gitmesi için imzamı toplamamız lazım anlayamadım,toplasak iyi bir rakam yakalarız bence;)