evet yaw bir konu acip gitmek isteyenlerin gorusunumu alsak acab iyi fikir aslinda
Printable View
gusluk vakti geldi beyler ben guslugu acarim sonrada kacarim iyi geceler
Ahmet Çakar bakalım ne saçmalıklar yapacak bu gece
Açıl kuşluk açıl :)
saat sabah 08,10 cafe 3 günlük bir aradan sonra şampiyon tarafından açılmıştır.
Agger olmasın?
merhaba arkadaslar bende geldim
keyifler nasil
bu arada o üye bence atilmali,münihten baska her takima laf atiyo,sacma sacma tartismalara giriyo,benle de tartisti maniak.bence gereken derhal yapilmalidir
merhaba arkadaşlar nasılsınız valla bugün okulun basket maçı vardı kaçtık ordanda eve geldim
valla bende diş ağrısından gebermek üzereyim.
ahanda şuracıkta ölüyorum :(
abi okuldan yeni geldim ama ne gündü yarım saat önce arama yapıldı müdür tüm sınıfın telefonunu aldı gitti güzelim w800üm ama allahtan babam birazdan gidip alıcak :)
bu arada ömer hoşgeldin ve geçmiş olsun bendede bi çürük diş var ama sürekli ağrımıyor ama dişciye gidecem
bundan 3 hafta önce bi maniak hoca benimde nokia 6280 nimi almisti.1 hafta beklemistim telefonu almak icin.babamda bana ne kadar kizmisti ama.bide babam demisti götürme telefonu okula alirlar telefonunu demisti,ben ise inatla götürmüstüm telefonu alinca insanin surati kizariyor ya.babana karsi mahcup oluyosun.:o
neyse ben şirinevlere gidiyorum sağlık raporu almam gerekiyor akşama görüşürüz :)
Bir gün daha geldi gene C@fedeyiz. Yarın Felsefe sınavım var bu gün ona çalışacam acaba ne tip sorular gelecek hiç bir fikrim yok.
Selam millet:D
selam cafecelr bende geldim
merhaba arkadaşlar yeni face pack çalışmamı inş bugün yayınlayacam
neyle iligili
eee beyler nasıl geçti gününüz önemli bi gelişme varmı yoksa her zamanki gibimi:D
Özgür mesajı aldım.. Sağol :)
Ömer abi hayırdır, geçmiş olsun.. Gittin mi bi dişçiye?
Hepinize selam. Bugün 3 yazılı vardı fakat sadece 1 yazılı olduk. Edebiyat ve Edebi Metinler sınavları ısrarlarımız sayesinde yine ertelendi (ilk önce geçen salı idi, cumaya ertelendi. cuma günü de hoca gelmedi ve bugün olacaktık. fakat yine ertelendi; cuma olacağız. :)) Yarın da yazılı yok zaten.. Bu yüzden keyfim yerinde.. =)
Herkese selamlar :)