Cremona'nın yaza kontratı bitecek. 25 yaşında ,Maltalı ve kaliteli. Piyasa değeri milliyetinden dolayı sanırım 140 bin € :) 2,5 milyon €'ya önerdik bakalım kulüplere. En çok verene satacagım
Printable View
Cremona'nın yaza kontratı bitecek. 25 yaşında ,Maltalı ve kaliteli. Piyasa değeri milliyetinden dolayı sanırım 140 bin € :) 2,5 milyon €'ya önerdik bakalım kulüplere. En çok verene satacagım
Ş.L. ön eleme 1. maçı geldi...
Geçen sezon aldığımız bek oyuncusunu 500 bin €'ya, Cremona'yı 650 bin €'ya sattık...
ön libero 3 hafta sakat... :)
Malta vatandaşlıgına geçti bir yabancımız daha :D
http://i.imgur.com/qrnSy.jpg
Bu sezon 4-5-1'den 4-2-3-1'e dönmeyi deneyeceğim. Eğer olumlu sonuçlar alırsam devam ederim,olmadı değiştiririz. Şimdi Ş.L. elemesinde deneyeceğim taktiği
Rakibi sahaya çıktıgına pişman edercesine oynuyor benimkiler :n: adamları kendi sahasında rezil edecekler
büyük ihtimalle 3. ön elemede Helsinki ile eşleşeceğiz.
şimdilik bu kadar :) görüşmek üzere...
http://i.imgur.com/MMzuc.jpg
Yarın okul takımının başında Afyon'a gidicem. Son maça kalmıştık ilçede. Son maça kadar beden eğitimi öğretmeni arkadaş bakıyordu takıma. Son maçta birlikte çalıştık taktikleri falan, 4-1 kazandık ve ile gidiyoruz bakalım :) Bir de orada deneyeceğiz kendimizi :n:
Şov yapmışsınız resmen.Gerçek ve sanal maçlarda başarılar dilerim.
Hocam 3-4 gün üst üste maç oluyordu ya o eski updatelerde açılan oyunlar için geçerliymiş. Yani kariyeri hangi update varken açtın bilmiyorum ama yeni update gelince böyle sorunlar oluyormuş. Çözümü de yeni oyun kurmakmış ki sanırım bu sorunla devam edersin. O kadar yıl geldin :D
hocam afyonda size başarılar
hocam okul takımında hangi taktiği kullanıyorsun :D
bence tackiller aritmetik diziliyordur kesin :D
4lü savunma önde baklava 3 ortasaha dmc-mc-mc yani. amr-aml-sc yani barcelona gibi kenar adamları kanattan ziyade forvet gibi oynuyorlar :)
Devasto ve tackiller gibi taktikler bana saçma geliyor. zaten en son bana karşı tackiller kullanan benfica turnuvada 7 tane yedi benden. oyunun ilk versiyonunda oyunun açıklarından faydalanarak yapılmış balon bir taktikti ve bitti,artık çöpe...
buyrun size tackiller... (rakip kullandı, ben Dinamo Zagrep'im )
http://i.imgur.com/u6D2x.jpg
hangi sistemle oynadınız acaba
ben genellikle 4-4-2 veya 4-5-1(4-1-2-2-1) sistemini tercih ediyorum genellikle
ben maç içinden sistemden sisteme geçiyorum :DAma Dinamo'da genel yapı 4-2-3-1 ve 2-4-2-2-1 şu anda.
2'li savunmaya geçince sorun yaşamıyor musnuz? Bir de 4-2-3-1 kanatlı mı kanatsız mı
kanatlı.. 2'li savunma değil aslında tam olarak. WBL-WBR- DMC-DMC gerisinde 2 stoper :)
Kolay gelsin.Sizin kariyerinizi zevkle takip ediyorum.Devamını diliyorum.
hocam 2-4-2-2-1 de 2 dmc nın onunde 2 mc 2 amc mı yoksa 2mc amrl mi??
2 dc 2 dmc 2 mc :D bekler ve amc de eklenince baya kalabalık oluyor orası
Okul maçına gittik geldik. Çarşamba 1 maç daha var grupta. Çeyrek final için baya avantajlı bir skor aldık bakalım hayırlısı. Gece kariyere belki devam ederim ama bellide olmaz.
Kaç kaç bitti hocam ?