iki takımada başarılar serie a'da
Printable View
iki takımada başarılar serie a'da
ALmiron iyi bir oyuncu ama Juventus gibi hedefLeri yükse bir kLüpte başarıLı oLabiLecek kadar iyi değiL tabii ki.
AC Milan'da gelecek sezon oynayıp oynamayacağı belli olmayan Alberto Gilardino, yaptığı açıklamada Milan temsilcisinde oynamak istediğini belirtti.
Para konusunda Gilardino ile sorun yaşayan AC Milan ise yaptığı açıklamada, Gilardino'nun devam etmesini açıklamasının, AC Milan'ın şartlara uyacağı anlamına geldiğini belirtti.
Kadrosuna güç katmak isteyen AC Milan transfer listesinin başına Barcelona'dan Samuel Eto'o ve Arsenal'den Thierry Henry'yi eklerken, Gilardino hakkında ne karar vereceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.
09.06.2007
Kaynak : Sporx.com
almiron ii bi oyuncu juve de ii bi alternatif olur
ikiside seri a cıkmasını istediğim takımlardı :) nese basarılar her ikisinede
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Torino'da teknik direktörlük görevine, İtalyan Walter Novellino getirildi. Son 5 sezondur İtalyan ekibi Sampdoria'yı çalıştıran İtalyan teknik adam Walter Novellino, Serie A takımlarından Torino'nun başına geçti. İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, Novellino'nun Torino'yla 2 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.
Novellino, Gianni De Biasi'den görevi devralacak. De Biasi yönetimindeki Torino, sezonu 17. sırada tamamlayarak 20 takımlı ligde düşmekten son anda kurtulmuştu.
Her 2 taraf içinde hayırlısı olsun... iyi bir karar vermiş ToRino Novellino ideal bir menajer...
takımının Euro 2008 kadrosunda yer alan ve Manchester United'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği ortasaha futbolcusu Miguel Veloso, AC Milan forması giymenin kendisi için bir hayal olduğunu ve teklif alması halinde kabul edeceğini açıkladı.Şu an Avrupa'daki en gözde genç futbolculardan biri olan 22 yaşındaki futbolcu, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Ben ve Milan mı? Onlara evet derim. Milan kulübünde oynamak bir rüya. Andrea Pirlo ve Gattuso'nun arasında olacağım. Müthiş. Sadece Avrupa'da, enternasyonel seviyede ve Serie A'da kazandıklarına bakmanız yeterli. Bazı görüşmeler yapıldı ve Milan formasını giymek için bir şansım var. Bizimle temastalar ve şimdilik beklemedeyiz.Hem defansta hem de ortasahada görev alabilen ve Sporting Lisbon'un dünya futboluna kazandırdığı birçok futbolcudan sonuncusu olmaya aday olan Veloso, Ocak ayında kulübüyle 6 yıllık yeni sözleşme imzalamış ve bonservis bedeli de 25 Milyon Euro olarak belirlenmişti.Sol kanatta da başarıyla görev alan ve Portekiz futbolunun unutulmaz isimlerinden olan Antonio Veloso'nun oğlu olan Miguel, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e karşı oynanan maçta Patrick Vieira ve Luis Figo'ya karşı yaptığı savunmayla dikkatleri üstüne çekmişti. Haziran ayında düzenlenen Avrupa U-21 Şampiyonası'na erken veda eden Portekiz Milli takımının kaptanlığını yapan Veloso, 3 maçta 2 gol atmasına rağmen takımının gruptan çıkmasını sağlayamamıştı. Portekiz A Milli takım formasını ise 6 defa terleten Veloso, bu sezon yeşil beyazlı formayı 2'si yedekten olmak üzere 29 maçta 2672 dakika giymiş ve 1 gol atıp 5 de sarı kart görmüştü.
Milan 10 tane Defansif ortasahayla çıkacak herhalde maçlara
Milan'a giderse hata yapar Veloso Manchester United'da kendini baya geliştirirdi.
Çok iyi oldu.Helal olsun Veloso.Sevdiğim bir oyuncuydu zaten.
Milanda senelerdir ezberlendik ortasahası var gerek Gattuso gerek Ambrosini artı birşeyler veremiyor Milan'a Veloso takıma güzel bir hava atar
Milan Flamini ile anlaştı sezon başında.O mevkide bir çok isim var zaten.İlgilenilceğini sanmıyorum..
Süpermiş. Hemen FM'de alacağım.
baya klas goller attı kendisinden ileride söz ettirecek bayağı
Çok aşırtma deniyor ama.
Abbiati Milan'a geri döndü. Torino yeni sezon küme düşer. ;)
Adamlar önlibero manyağı olmuş:zuhaha
hayırlı olsun
Bildiğim kadarıyla Veloso defansın göbeğinde de görev yapabiliyor.Kadroya katılırsa yararlı olacaktır.Ama Milan'ın ilk önce Serginho, Ba, Cafu vb huzurevi yaşı gelmiş oyunculardan kurtulması gerekir.Ancelotti ne yapacak bu oyuncuları bilmiyorum.Berlusconi bu sene Ancelotti ile devam etmemeliydi bence..
O kadar yaşlının arasında Veloso erken yaşlanır.Bence Man UTD'ye gitmeli.
Büyüde gel.. :) Milan için iyi ama fazla genç transfer..
Golleri gerçekten muhteşem.....
Figo Inter'de kalıyor
http://img238.imageshack.us/img238/9...figo001gg6.jpg
İtalya Serie A'nın 2006-2007 sezonu şampiyonu Inter'in başarılı orta saha oyuncusu Luis Figo bir sene daha kulübünde kalmaya karar verdi.
Inter kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Figo'nun önümüzdeki günlerde, 2008 yılının Haziran ayına kadar Inter'in formasını giyeceği sözleşmeye imzasını atacağı belirtildi.
2005 yılında İspanya'nın Real Madrid kulübünden Inter'e transfer olan Figo geçen Ocak ayında Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımından transfer teklifi almasına rağmen Inter'de kalmıştı.
11.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberle
Bayern Münih’in golcü oyuncusu Luca Toni, geçtiğimiz yaz AC Milan’a transfer olmaya çok yakın olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz yaz Fiorentina’dan Bundesliga ekibine transfer olan İtalyan forvet, sezon boyunca takımı adına tam tamına 39 gole imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Bayern Münih’in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Luca Toni, Alman devine gelmeden önce neredeyse Milan’a gitmek üzere olduğunu, CHI dergisine verdiği röportajda açıkladı. Toni konuyla ilgili şöyle konuştu: “Geçtiğimiz sene Milan beni çok istedi ancak Fiorentinalı yöneticilerle görüşmelerimden sonra Bayern’i tercih ettim. Bugüne kadar bana şans tanıyan ve iyi davranan bütün kulüp başkanlarına ben de aynı karşılığı vermişimdir.”
Toni bunun dışında Adriano Galliani’nin çabalarıyla takımda kalan Milan’ın yıldızı Gattuso’nun Bayern’e transfer olabileceği hakkında çıkan haberleri de şöyle yorumladı: “Gattuso esprili bir şekilde beni arayıp kendisini almamı söylemişti. Bazı görüşmelerin sürdüğünü biliyordum ve ben de yönetime kendi görüşümü bildirdim. Bayern’de birlikte oynamak istediğim o kadar çok İtalyan futbolcu var ki...”
Eski dönemlerde Juventus’un transfer kurulundan sorumlu futbol adamı Luciano Moggi, İtalya’nın Hollanda hezimetinden sonra milli futbolculardan Marco Materazzi, Adnrea Barzagli ve Rino Gattuso’nun milli takım için yeterli olmadıklarını savundu.
Euro 2008’de Hollanda’ya 3-0 yenilen Gök Mavililer, İtalyanlar’ı gelecek maçları için endişelendirdi. Bir zamanlar Juventus’da transfer kurulunda gözlemcilik yapan Luciano Moggi, bu maç sonrası ağzını sıkı tutamadı ve faturayı birkaç oyuncuya kesti. Moggi, “Bazı oyunculara hak ettiği ilgiyi gösteremiyoruz ancak Gattuso gibi milli takımda oynayacak kalitesi olmayan oyuncuları da fazla abartıyoruz. Bana göre Materazzi ve Barzagli’nin de takımda olmaması gerekiyor. Defansın ortasında Panucci ve Chiellini, onların önünde ise De Rossi oynamalı ” diyerek ciddi bir eleştiride bulundu.
İnter’de iyi bir sezon geçirmeyen Materazzi’ye turnuvada oynadıkları ilk maçta ilk onbirde görev vererek oldukça eleştirilen İtalya milli takım teknik direktörü Roberto Donadoni, ortasahada da De Rossi beklenirken Massimo Ambrsosini’ye görev vermesi tepki toplamıştı.
Son derece haklı .
Gattuso ve Materazzi konusunda keslinlikle haklı takıma hiçbir yararları yok Özellikle Gattuso'nun , Barzagli çok formsuz olmasına karşın pek alternatifi yok gibi
Kesinlikle çok haklı. Özellikle Gattuso'nun hiçbir yararı olmadığını düşünüyorum.
iyi yapmış bence interde hala oynayabilir
İmza attı diye haberler vardı.
El ittihad ın formasıyla resim bile çektirmişti ama olsun iyi oyuncu kalması daha iyi oldu
Futbol hayatını Belçika'da sürdüren Türk futbolcu Cihan Devren, İtalya ya da İngiltere'ye transfer olabilir Anderlecht'in B Takımı'nda forma giyen ve sözleşmesi bu sene sona eren 20 yaşındaki defans oyuncusunun İtalya Serie C1 takımlarından Pro Sesto'ya transfer olması bekleniyor. Ancak çok küçük bir ihtimalle Cihan İngiltere'nin de yolunu tutabilir.
Hem Belçika hem de Türkiye pasaportu taşıyan ve bir dönem Türkiye 16 Yaşaltı Milli Takımı'nda forma giyen Cihan Devren, şu sıralarda İtalya Serie C1 takımlarından Pro Sesto tarafından deneniyor. Stoper mevkiinde forma giyen Cihan Devren beğenilmesi durumunda seneye İtalya 3. Ligi'nde oynayacak.
Cihan'ın menajerliğini yürüten Christian Payant'ın genç oyuncuyu bu sezon Premier Lig'e yükselen Sunderland'e önerdiği de öğrenildi. Ancak bu transferin gerçekleşmesi zor görünüyor.
İyi ki gitmemişin milan'a.Hem şimdi bayern'le her sene 2-3 kupa kaldırırsın almanya'da
Almanya Ligi'nde çok rahat gol atabiliyor Toni çünkü onu durduracak defans oyuncusu yok Euro 2008'de neler yapacak merakla izliyorum..
Kesinlikle haklı İtalya'nın artık değişime girmesi lazım
Bencede haklı Barzagli o maçta nasıl pas hataları yaptı.İtalya'nın değişime ihtiyacı var.
Hey gidi hey ne futbolcuydu Fıgo... Hayırlı olsun...