valla olmayacak herhalde. ben de kaçıyorum çok fena uykum geldi...
:yarıninşallahhareketliolurburasısmile:
Printable View
valla olmayacak herhalde. ben de kaçıyorum çok fena uykum geldi...
:yarıninşallahhareketliolurburasısmile:
kimse bi yere gitmiyo nen ben geldim :D:D
sen nerelerdesin ya, bugün kimsecikler yok
aha bir kuş daha geldi ama ekip bu gece toplanamadı artık başka geceye...
yok abi anladım ben ikram yok kimse yok..
neyse bir dahaki geceler çıkartırız acısını.. :n:
ya bu telekomun varya :D adamlar bizim telefonla adsl şeyini kesmişler durup dururken ya bi tek bizde sorun var ya da ilçede falan bu arada internetsiz zamanın geçmediğini farkettim patladım evde ya :D bi de aylardır doğru düzgün tv izlemediğimi farkettim bu boş zamandan yararlanarak baktım tv ye çok güzel bi film vardı kelebek etkisi diye izledinizmi o filmi
eee bu ülkede altyapı yok ki. internet doğru düzgün çalışsın.
kelebek etkisini 3 kez izlemiştim artık bu gece de izlesem kusacaktım ama güzel bir film. beğendiğim filmler arasındadır kendisi.
bu arada 1500. mesaja gelmiş bulunmaktayız umarım 2000. mesajı da bir an önce görürüz:D
neyse geldin yine aramıza, gerçi kalabalık değiliz ama :n:
izlemiştim o filmi, geri dönüşler filan değişik bi film..
burdan yarın gündüz bu yazıyı okuyacaklara sesleniyorum:
lütfen zamanında buraya geliniz mümkün olduğunca fazla kişi gelirse memnun oluruz böyle geçmiyor geceler.
:birdahaböyledurgungeceistemiyoruzsmile:
bu saatten sonra pek gelen olmaz sen en iyisi dükkanı kapa:D hadi iyi geceler...
güzel bir filimdi ben beğendim 1500. mesajı da bi farkla kaçırdım ya 1000. mesajı da bi farkla kaçırmıştım artık kısmet 2000. ye:D
yok abi bi promosyon falan yapmak lazım ya da şöyle heyecanlı bi fm macerası olan biriin davet edelim.. :n:
Eray'ın maceraları yok sattı o gün burda :n:
valla ben chelsea yi elesem heyecanlı bir maceram olacaktı ama elendik işte napalım...
benim bi fio maceram var ama onu yarın anlatırım artık:D
daha bi sene oynadım ve serie a da 3, oldum başka da bi başarı yok ama çok süper transferler yaptım kulübü italyanın en zengin kulüplerinden yaptım belki de en zenginidir
abi öyle artık uefa filan kesmez milleti şöyle şampiyonlar ligi, kıtalararası filan lazım bize :n:
Bende Fio ile oynuyorum; ilk sezon 2. oldum.Şuan CL'de grup maçlarında dökülüyorum.İnşallah UEFA'ya giderim :r:Quote:
Originally Posted by SefaReis66
benim kadroyu yazıyım eksik yerlere adam söyleyin o zaman bütçe 40 milyon civarı
lobont
pecci-ujfalusi-kroldrup-pasqual
jorgensen-guarin-mascherano-montolivo
toni-pazzini
not:mevkiler sağdan başlar benim memnun olmadığım tek yer defansın ortası ve birazcıkta defansın soludur oralara söyleyin
Defansın ortası gayet iyi :n: Sol taraftaki Pasqual'da çok iyi oynuyor özellikleri pek iyi olmamasına rağmen ;) Ortasahanın sağ tarafına oyuncu alabilirsin. :n: ;)
yok be can defansın ortası keşke güzel olsa çok gol yiyorum maç başına bi gol yiyorum ortalama bekler çok iyi de kroldrup u gönderip yerine bi adam alıcam bi de jorgensen in olduğu yere alıyım o yaşlandı şampiyonlar ligine girdim sporting i eledim kendi sahamda 4-0 deplasmanda 2-0 yendim hem de gol yemeden:D
yine bi fm macerası mı başlıyor yoksa :n:
sattı? vayy :n:Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Sportif başkanım neler diyosun öyle.. :D
Ben burdayımda ufak bi uyumşuşm sadece :D neyse uyandım ben geldim gene :D
Abi yani millet dinledi kalabalıktık diyorum lütfen sir Eray seni bütün mesajları okumaya davet ediyorum :n:
bak bugün kimse yok, dükan bomboş..
ünlü menejer sefa kahraman ilbay fio yu şampiyonlar ligi şampiyonu ya***ağını sadece türksportal a açıkladı haberin detayları bu haberi yapan ünlü yazar eray dengiz tarafından açıklanacak :D yeni bi macera başlıyor ölmek var dönmek yok :D
Sefa Kahraman, TSI'a konuştu!
Ünlü menajer Sefa Kahraman 2 ay önce Fiorentina başına geçmişti. Tecrübeli teknik adam hedeflerini tek tek sadece TSI anlattı.
Sefa Kahraman sözlerine "Amacım Fiorentina gibi bir takımı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapmak. Bu savaşı kazanacağıma inanıyorum. Ölmek var dönmek yok!" diye devam etti..
Aziz Allah, ezan okunuyor burda ya..
guşlar arada bi ses verin sizde ya, tek başına gitmiyor bu meret :n:
Gecelerin kuşları 3 kişi ile mi devam ediyor? Nerde o eski günler :eskigunlersmilley:
:n:
sana söz yine baharlar gelecek topic :n:
ya bugün kanser oldum bu bağlantı niye kesilip duruyo anlayamadım gitti ya :D
röportaj güzel olmuş :D:D ya buraya nasıl resim koyucam bi anlatırmısınız şu resimleri koyimm ben:D
antitelekom cu oldun sende bu gece.. :D
başarı varsa koy resim yoksa gece gece işkence çektirme bize..:D
print screen -->> kullandığın resim programı paintte olur oraya paste -->> sonra jpg olarak kaydet -->> imageshack.us tan uploud et ve Thumbnail for forums ( 1 ) dekini buraya copy-paste (:/)
öldüm ya, bi soda iyi gider şimdi :n:
saolasın kardeşim benden sana bi soda :D bağlantı yine gitti geldi gece gece beni günaha sokuyo bu telekom bi işi düzgün yapamıyo adamlar ya
nasıl yapılacağını öğreniyim de bi yarın koyarım şampiyon olim bi ligde bi de cl yi alıyım bu sene o zaman hikaye yi de yazarım resimleri de koyarım
iyi hadi bakalım öyle olsun, telekom burda iyi çalışıyor sagolsunlar :D
neyse ben kaçar bütün guşlara hayırlı sabahlar..
bende kaçar.. herkese iyi geceler..
siz kaçın bende firar ediyim:D iğrenç bi espri oldu ama silmeye üşeniyom şimdi :D
herkese iii zabahlar yarın görüşürüz bye
Herkese Günaydın :D
günaydın millet
Nasılsınız?
işte geçinip gidioz asıl sizi sormalı:D
Bende şahsım adına iyiyim :D :D Öyle FM Oynuyorum her zamanki gibi :p
herkese günaydın ben geldimmm...
günaydın herkese
selam millet nasılsınız bugün