neyse 3 dakka kalmış ben kapatayım guşluğu
Printable View
neyse 3 dakka kalmış ben kapatayım guşluğu
hahaha ben kapattım guslugu :) :D
Attık 5 kontör şimdi en sevdiği adam oluruz :D
günaydın tsi hoş fazla kimse yok şuan ama c@fe yi ben açıyorum bu sabah
Slm Şemsi nbr :)
_________
Tam ben accaktım ya sanıylerle kacırdım
İyi Geceler Guşlar. Maşallah okullar tatile girer girmez guşluk canlandı. :)
slm pehe bende diodum ki girip cafeyi bi açayım neyse...
Bir ben varım be İbo abi :)
olsun yaw bi dahakine sen açarsın bu arada mert sen bugün hiç yatmayacakmısın
neyse sonrada ben açarım ...
Su anda hic uykum yok yatmam belkı hıc
abi peki neden böyle bir yolu seçtin grevmi yapıyon:D
ohh beyler ortamı kurmuşsunuz ben de okula gitmedim aslnıda gitmek istiodumn da sevisçi dün ben gelmicem dedi:D
İyi yapmısın Raşit son gunler zaten gıdıpy napcan.Bende 1 haftadır gıtmıorum ZATEN okula sanaha kadar oturuyorum:)
bende valla karneyi eve nasıl getircem gerçi notları biliolar ama güçlerini karneyi getirdiğim zamana saklıyolar...:D
hehe benımde notları biliolar aslında ama şimdi göremk farklı oyle sopylmek farklı karneyı gorunce sok olcak bızımkıler hepsi 5:D
Yine iyi muhabbet dönmüş Aygün. Baksana Şemsi'nin kalbini bile kırmışsın. :) Geçenlerde 3 gün mesaj bile yazılmadı bu guşluğa...
valla bende bugün okula gitmedim dün gittim canım sıkıldı:D bu arada benim karnede bu sefer güzel
Ben varım ama yatıcam şimdi Pnx maçı varmış :o İyi geceler size:)
Birşey olmazsa abi Şemsi'ye :p Artık geceleri dolar burası.Okul tatil olunca :) Ben izliyorum maçı.İyi geceler.
walla tahimnimce benim karnede 5 tane 5, 4 tane 4, 3 tane de 3 gelcek had ihayırlısı artık:D
Acayip bir yorgunluk var bugün nedense :) O yüzden yorgun olmasam sohbete katılacaktım ama başka bir güne kısmetse :)
İyi geceler, hoş sohbetler...
Ben kaçar iyi geceler.Maçı izleyip yatıcam.
olum loto gibi ne biçim karne bu:D
bende gitmedim...
ben uyumaya gidiorum cafe mılletı aksam uyanıp guslugu acarım sonra uyurum yıne :)
iyi hadi sana iyi uykular
adam daha yeni uyuyo ya:D olum psikolojin bozulcak walla diom he:D
valla bi konu vardı çocuk bilgisayarın başında delirmişti ona döncen:D
Günaydın:DBugün okula gitmeyen ne kadar fazla kişi varmış:D:D
valla her okula gitmeyen buraya gelmiş:D:D:D
yaw bugünde okulamı gidilirki:D
tabi ya sevisçiye dedim ki okula gitcem yarın dierleri dio ki okul yok yarın yok:D yani bugün okul yok:D
bizede servişçi dün dediki yarın okula gidecekmisin hiç kimse ses çıkarmadı servisçide o zaman bende boşuna gelmiim dedi...
biz monopoly oynadık maç yaptık geldik çok zevkliydi yaa
Offf okul süper geçti ya:D. Hiç girmedik derse paso maç yaptık:n:. Birazdan da kavga var. Ne güzel bi gün. Hee selamlar:D.
merhaba arkadaşlar...
merhaba kimse yok mu burda yaaa