olum dalsaydın dende hiç düşünmeden:mad: :D
Printable View
bende geldim tamam oldu naber cafecilerr
selam kafeciler:D
aleykuselam
nasılsınız bakalım keyifler yerindemi haftasonuna yaklaşıyoruz:)
oh iyice kalabalıklaştı kafe hoş geldiniz arkadaşlar
hosgeldiniz millet.nasilsiniz
eeee beyler hepimiz iyiyiz de gününüz nasıl geçti bugunn
benimki sıradan bi gün olarak geçti:DGünün en önemli olayı ise son 2 dersin boş olmasıydı:D
Ben iyi değilim valla, içimde bir sıkıntı var çıkmıyo, yoğunum bu aralar, haftaya vizeler başlıyor, offfff offfffffffffffffff...
bende bugün okuldan kaçtım daha doğrusu tüm sınıf(9kişi) kaçtı bende kaçtım
hatta mehter takımını mı alsakk bi ya allah derler fransızlar kaçar.:D
Beyler hayat güzel.Sıkıntılı olmaya gerek yok ben de sıkıntılıydım kulağı yıkattım geldim gerçi biraz akıyor yanlardan ama mutluyum:D
:D almanya da fransız tavuğu yemeden dönmem arkadaş:D
Bak bursa_mc kardeşim,hayat bize verilen bir lütuftur.Zamanında ben de çok acılar çektim.Hem de yok gençlik bunalımıymış yok kız arkadaşmış öyle hafif acılar değil çok büyük acılar,çok büyük kayıplar yaşadım.Ama sonra geçmişte olanları değiştiremeyeceğimi farkettim şu an elimde olanlarla mutlu olmayı öğrendim.Gerçi senin sıkıntın benim burada yazacağım mesajla geçmez ama takma kafana diyorum olanları.Okul,aile baskısı,kız dertleri bunlar kafaya takılacak şeyler değil.İnşallah er ya da geç dediğimi anlarsın dostum...
olum bak ben senin en az 5 kati SIKINTI cekiyom ama hic belli etmiyom.bu gurbet acisi ne bicim koyuyor adama bi bilsen.3 tane abim türkiyede kaldi,yaslari büyük diye gelemediler buraya.bu yaz 6 haftaligina gittim türkiyeye 2 abimi gördüm,öbür abim askerde.düsünsene ben 2 senedir abilerimi göremiyom,en yakin dostlarimi göremiyom.ama hep cevreme pozitif enerjiler yaymaya calisiyom.hic suratimi asmiyom.sende öyle yap.zaman zaman aglariz biz ama bunlar gecici.sen gene ailenin yanindasin,arkadaslarinla berabersin.bunlarin degerini cok iyi bil.
bu gün çok kötü bi gündü
sevgilimin arkadaşından aldığım bi habere göre sevgilim beni aldatıyomuş :mad:
gerçi bana bu biraz planlanmış bişey gibi geldi sanırım beni kıskandırmak için hazırlanan bi oyun bu
İnşallah böyledir