O bırakırsa sen napıcaksın vieri abi:D snde tsi yi bırakırsın:D
Printable View
O bırakırsa sen napıcaksın vieri abi:D snde tsi yi bırakırsın:D
2taraf içine en iyisi olmuış...
yürü ße Vieri:p
Brezilya Milli Takımınında kalecisi.Roma'da Doni'de en iyisini yapmış.
Doni dogrusunu yapmıs ama çok ta iyi bir kaleci degil...
Vieri seneye küme düşmemeye oynayan veya Serie B'de bulur kendini Fiorentinadan kovarlar büyük ihtimalle
zamanında atletico madridte 24 maçta 24 gol atmıştı.
birdenbire düşüşe geçti.
Bence bıraksın ama kendi kararı:)
kerlon italyada yapabilir.ama fok hareketlerinden vazgeçmesi lazım.
futbolun şov olmadığını öğrenirse iyi işler yapabilir.
italya'da yapmasına yapar da forma şansı bulma şansı :D çok az
Arada laf da sokmuş doping moping..iyi oynayacaksan 100 yaşına kadar oyna ama olmuyor işte
abi ne maç oldu ya kanal değiştirdim bi geldim 2 gol olmuş (panucci-crespo) sonra bidaha değiştirmedim panucci 1 tane daha salladı zaten...
manutd acısı interden çıkmış harbi
inter'den benzer hezimet,daha önceden alışık olduklarından bu maç fazla etkilemedi,birde Juventus'tan 9 gol yedikleri Parma'dan 6 gol yedikleri maçlar vardı onları bulamadım
http://www.youtube.com/watch?v=GxO6wbDpAZs
Palermo CEO'su Rino Foschi, savunma oyuncuları Zaccardo konusunda Wolfsburg'la anlaşmadıklarını söyledi
goal.com
Foschi "Alman kulübünün bu konuda resmî açıklama yapmış olmasına inanamıyorum. Siz oyuncuyla anlaşmış olabilirsiniz ama bizle görüşmeden kesin bir açıklama yapamazsınız" dedi.
Kulüp olmadan asla
Wolfsburg daha önce Zaccardo'yla üç yıllığına anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. şimdi işler sarpa sardı.
Sözleşmesi bitiyor olması lazım Palermo'ya burda söz düşmez ki
Sözleşmesi 2009 yılında bitiyor.
18 yaşındaki Stefan Jovetic pek çok kişi tarafından Avrupa'nın en yetenekli genç oyuncularından biri ve Dejan Savicevic'in veliahtı olarak gösterilmesine rağmen Karadağ milli takımında oynamayı seçti.
Partizan forması ile çıktığı 63 maçta 19 gol atana Jovetic için Fiorentina £5 million ödeyecek.
Bu transferin bizi ilgilendiren kısmı Avrupa birliğinden olmayan oyuncu kontenjanını Jovetic ile doldurmuş olan Fiorentina'nın ve Sabri Sarıoğlu'nu transfer etme imkanı kalmadı.
MorMenekşeler çok güçlü olmaya başlıyor git gide...
Jovetic örnek gösteriLdiği Savicevic gibi çok yönLü bir forvet, hem yerden hem havadan iyi bir futboLcu ve geLeceği çok parLak.
sadece 5m vaybe...
Fiorentina cok akilli isler yapiyor.
Biz Sabri´yi onlara daha makul bir fiyat karsiliginda satardik aslinda :p
Fiorentina süper transfer yaptı git gide güçleniyorlar..
Çok iyi fiyata kapmışlar ...
Palermo'da kalması daha iyi olur kendisi için ...
Kerlon Italyada yapamaz, zaten zırt pırt sakatlanan bi futbolcu..
Nedved, Juventus'tan ayrılıyor
İtalya'dan gelen son haberlere göre, Juventus'la yeni sözleşme için masaya oturan Nedved, kulübüyle anlaşamayınca, Juventus'tan ayrılma raddesine geldi.
Juventus'un sembol isimlerinden Pavel Nedved, Juventus'tan ayrılabilir. İtalya'dan gelen son haberlere göre, yeni sözleşme için kulübüyle masaya oturan 35 yaşındaki Çek futbolcu, herhangi bir anlaşmaya varamadı.
Sezon sonunda jübile yapmakla futbol yaşantısına başka bir ülkede devam etmek arasında kararsız kaldığını belirten Nedved, "Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Düşünmek ve karar vermek için hâlâ birkaç haftam var. Juventus'ta oynamaktan her zaman gurur duydum. Çok yakında son kararımı vereceğim" diye konuştu.
Ya futbola başladığı yerde bıraksın ya Juve'de bıraksın Nedved'e bu yakışır ...