İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
R.Madrid'in, Milan'ın Brezilyalı starı için rekor bir teklif yapacağı öğrenildi.
21.07.2007
Real Madrid’in, uzun süredir peşinden koştuğu Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka için inanılmaz bir teklif yapacağı öğrenildi. Marca Gazetesi’nde çıkan habere göre, Real’in önümüzdeki sezon sonunda İtalyan ekibinin kapısını Kaka için 104 milyon Euro’luk bir rakamla (182 milyon YTL) çalmaya hazırlandığı iddia edildi. 2011 yılına kadar Kırmızı-Siyahlılar’la kontratı bulunan Kaka’ya 8 yıllık bir sözleşme imzalatmayı planlayan Madrid temsilcisinin, Sambacı’ya senelik vereceği ücretin ise 13 milyon Euro (22.7 milyon YTL) olacağı iddia edildi. İspanyol basını bu haberle çalkalanırken, Çizme basını da bu iddiaları doğruladı. Öte yandan Chelseali Robben için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Emerson'un gönlü Milan'da
http://www.lequipe.fr/Football/photo...lImage3816.jpg
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Emerson, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'da forma giymek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla sık sık eleştirilere hedef olan Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson, İtalya'ya dönüş sinyali verdi. Real Madrid'e, Juventus'tan transfer edilen Emerson, bir başka İtalyan ekibi AC Milan'da oynamak isteyebileceğini ve bunda da şaşılacak bir durum olmadığını belirtti. İspanyol medyasına konuşan Emerson konuyla ilgili olarak, "Real Madrid'de şartlar İtalya'ya göre daha zor. Real Madrid, dünyanın en zengin ve tanınan kulübü ancak Milan daha koordineli bir kulüp. Transfer tekliflerini değerlendirmeye hazırım. Para her şey değildir" diye konuştu. Emerson'un, bu sezon Real Madrid'in yeni teknik direktörü Bernd Schuster tarafından kadroda düşünülmediği de İspanyol basınında yer alan haberler arasında.
Adriano'yu alkol bitirmiş
Adı Fenerbahçe’nin transfer gündemine de gelen Inter’in ünlü yıldızı Adriano, performansındaki düşüşe alkolün neden olduğunu açıkladı. İtalyan ekibindeki ilk yıllarında büyük başarılara imza atan, ancak geçtiğimiz 2 sezon futboluyla hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı oyuncu, La Gazzetta Dello Sport gazetesine samimi itiraflarda bulundu.
Babasını kaybetmesinin ve kız arkadaşından ayrılmasının kendisini çok kötü etkilediğini belirten golcü, teselliyi alkole sığınarak aradığını söyledi.
Geçen yıl Serie A’da takımı şampiyon olmasına karşın kötü bir sezon geçiren ve ilk 11’de fazla şans bulamayan Adriano’nun, David Suazo’nun da transfer edilmesiyle Inter forvetindeki yerini tekrar kazanmasının hayli zor olacağı belirtiliyor.
Salihamidzic:"Bana sadece 'Brazzo' deyin"
Juventus'un Bosna Hersekli oyuncusu Hasan Salihamidzic, isminin zor teleffuz edildiğini ifade ederken, kendisine "Brazzo" denilmesini istediğini söyledi.
Boşnakça "Dostum", "Kardeşim" anlamanına gelen "Brazzo"'nun kendisi için hem anlamlı hem de takım arkadaşları için daha kolay olacağını ifade etti.
9 sezon Bayern Münih forması giyen ve Almanya'da 6 lig şampiyonluğu, 4 Almanya Kupası alan Bosnalı oyuncu, Juventus'a transferinin kendisine çok şey katacağını belirterek," Beni burada büyük bir mücadele bekliyor. Almanya'da büyük tecrübe kazandım ama İtalya da çok prestijli bir lig. Benim için çok farklı bir mücadele olacak." dedi.
http://xs117.xs.to/xs117/07290/37[4].jpg