Geçen sene playstore'den 45 tl'ye almıştık. Bakalım bu yılda aynı fiyattan alabilecek miyiz?
Oraya baktım henüz gelmemiş. Bildiğim kadarıyla ttnet aboneleri içindi 45 tl.
keşke Aral Game dijital yükleme imkanı sunsa..
http://www.gamer-market.com/football...vd-kutulu.html
Burayı buldum bir de 80 tl indirim yok bu site de.
playstoreyi bekliyorum -50 lira alıcam inşallah
TTNet üyeliği için ne gerekiyordu alırken? Kapattırdık da ama hala ödemediğimiz faturalar var olur mu :)
Güzel oldu bu haber en geç bir haftaya da Playstore'den gelir ön sipariş haberi. Artık hangisi uygunsa oradan veririz. Geçen sene galiba 40 liraya almıştım. Tam hatırlamıyorum ama.
Sistem gereksinimleri açıklandı mı ?
Sistem gereksinimleri geçen senekinin pek üstüne çıkacağını sanmıyorum.
4D falan diye söylenti var belki farklı olur bu gerçek çıkarsa.
Playstore başladı ön siparişe ama bu sene 60 TL
http://www.playstore.com/#!/oyun/football-manager-2015
D&R da ise 71,99
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000611126
Beta için 1.5 ay full sürüm için ise 2 ay olduğu düşünüldüğünde acele etmeye gerek yok gibi.
Uzun yıllar sonra ilk defa bir FM serisini hevesle beklemiyorum. 14 bende hayal kırıklığı yarattı galiba ondan dolayı. Sipariş bile vermedim.
Playstore için indirim kodu varsa alalım hemen.
bekleyelim mi kod falan gelir mi
Arkadaşlar playstoreden ben oyunu aldım.10TL de inidirm çeki verebilirim alacak olan arkadaşlara.Bu arada oyun bilgilerinde 27 kasımda download linki ve kodunuz verilecektir diyor.27 Kasıma kadar bekleyecek miyim şimdi?
27 Kasım mı ?
Bu Sene Bayağı Geç Çıkacakmış :uzgun:
Valla pişman oldum keşke almasaydım.27 kasım ne? 2 ay var daha.
27 Kasım derken ? En iyisi yılbaşında indirimle almaktır.
Geçen senede çok ütopik bir tarih vardı ama oyun çıkışına göre güncellediler o tarihi pek takılmamak gerek. D&R da mesela 10 kasım yazıyor.
bekleyin ocak ayına kadar 40'a düşer aceleye gerek yok
bi eylül ayı çıksın indirim kodu falan belki bişeyler değişir olmazsa ekim ayı içinde playstoredan alırız inşallah
Playstore'da 80 TL olmuş oyunun fiyatı.
Playstore'da TTNET abonelerine %25 indirimli satılıyor oyun. Yani 60 TL Önsipariş fiyatı.
Kutulu veya kutusuz olmasi neyi degistiriyor ki? Aksine bence kutusuz, sadece kod satilmasi daha iyi. Zaten kutuyu alinca yine icindeki kodu gireceksin.
Az önce Araldan indirim kodu ile alışveriş yapamaya çalıştım (-20 tl indirim yapıyor). Totalde kargoyla birlikte 62.95 tl ye geliyordu. Ama kredi kartı seçimi yaptığımda (hangi kart olursa olsun) taksitsiz bile 82.95 gözüküyor fiyat. (sağ üstte hala 62.95 gözükmeye devam ediyor) Anlamadım bu durumu. Alışverişi tamamlayamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.
Arkadaşlar size tavsiyem eğer TTNet'li değilseniz almayın oyunu. Ekim ayında Steam'e Türk Lirası gelecek. Doları 2TL'ye sabitleyeceği söyleniyor -ki daha iyisi de olabilir daha belli değil- Ekim ayında Steam'den oyunu alırsınız. Rahat rahat oynarsınız. Şu oyun Steam'de 49.99 $. TL geldiğinde en fazla 100 TL olacak. Buradan alırsınız.
ben bekle görcüyüm 2013 ve 2014'ten sonra