-
3.Turksportal Halı Saha Maçı / Beyaz Takım: 13 - Mavi Takım: 14
Beyaz Takım: 13 - Mavi Takım: 14
Büyük bir çekişme sonucu, birbirinden güzel atılan gollerden ve direklerde patlayan toplarıyla 3.Turksportal Halı Saha maçını Mavi Takım kazanmıştır..
Beyaz Takım: Tarık, Ömer, Özkan, Eray, Eren, Görkem
Mavi Takım: Taşkın, Serhat, Kubilay, Emre, Osman, Yücel
Beyaz takımda maçın yıldızı, Eren, Mavi takımda maçın yıldızı, Yücel'dir. :)
Not: Arkadaşlar, resimler ve videolar birazdan yüklenecektir..
-
golleri kimler atti?
mavi takimi kutluyorum,yücel demisti gücsüsüz ama kazanacaz diye.
ereni ve yüceli tebrik ediyorum
-
25 tane gol atıldı, açıkçası saymadım.. :)
-
baya gollü geçmiş her iki takımıda tebrik ediyorum
-
valla skora bakılırsa zevkli bir maç olmuş :)
-
-
her iki takimi tebrik ediyorum kadrolar cok azmis
-
bu takımların managerleri kim kardeşim bu kadar gol yenirmi:D
-
Tebrik ediyorum mavileri.. Resimleri, videoları bekliyoruz. :)
-
eray harbi ayıp ettin
Quote:
Originally Posted by
ermoon
Beyaz Takım: Tarık, Ömer, Özkan, Eray, Eren
eray ben beyaz takımda yoktum dimi aşk olsun :) tmm fazla gol yemiş olabilirim evet kabul ediyorum 2.halısaha maçındaki performasımı sergileyemedim ama ismimi yazmaman ayıp olmuş yazık :D
mavi takımı kutluyorum güzel bir maçtı ayrıca erenden tekrar tekrar özr diliyorum :D
-
mac cok zevkli oldu skordanda belli hep gerideydik ama son dk attigimiz gollerle kazandik
-
keşke adana veya kayseridede böyle bir organizasyon olsa :D
-
Quote:
Originally Posted by
gorkemyilmazkarasu
eray ben beyaz takımda yoktum dimi aşk olsun :) tmm fazla gol yemiş olabilirim evet kabul ediyorum 2.halısaha maçındaki performasımı sergileyemedim ama ismimi yazmaman ayıp olmuş yazık :D
mavi takımı kutluyorum güzel bir maçtı ayrıca erenden tekrar tekrar özr diliyorum :D
diger takimdanda yuceli yazmamis:D
-
Yenildik ama güzel maçtı..Beyin Tramvası geçiriyorum hala :(:D
skor 12-13 ama direkler girseydi tamı tamına 20-14 olacakta..8 direk var bizim takımın haaa unutmadan 9 biride kendi kalemize benim tarafımdan :D
yücel feci gaza geldi süper oynadı..bende hasta olmasam daha iyi olabilirdi.Tarık ve ömer abide iyiylerdi..özkanda iyidi son anda yetişti ama olsun :D
bu arada unutmadan maçın ilk 10 dakikası 5 kişi mücadele ettik..Daha sonra TAŞKIN ve BENİM üstümüzde kendi takımıza ait şeylerle beşiktaş KAPALI tribünün önünden geçmemiz ? geçemememiz :D - Maç malum Rize bjk - MİS kafede yediğimiz ÇAY kazığı..sonrası döner keyfimiz bazıları iskender görkem abi de çorba :D gibi şeylerden bahsederler arkadaşlar..bu arada cafe de söz verdiğim golü attım arkadaşlar..Serhatın arkası dönüktü görmedi bile..Tam köşeye uzaktan ;;) he unutmadan maçtaki herkes beni appiah'a benzetti :D artık tozluklarımın appi ile aynı tarzda olması mı ? yoksa futbol olarak mı bilemem :D
-
iyi oynadığımı düşünüyorum. tipik bir forvet gibiydim
-
eren kafana carpan top keske gol olsaydi:D :D gerci gol gibiydi ama neyse
-
Beyler bu arada ben niye takımları 5-5 olarak algıladım.. :D
tmm düzelttim şimdi..
bu arada maçtan sonraki iskendercideki olayı hiç unutamyacağım :D Taşkın'ı burada görüyorsak bu bizim sayemizdedir :D:D
-
Quote:
Originally Posted by
ermoon
Beyler bu arada ben niye takımları 5-5 olarak algıladım.. :D
tmm düzelttim şimdi..
bu arada maçtan sonraki iskendercideki olayı hiç unutamyacağım :D Taşkın'ı burada görüyorsak bu bizim sayemizdedir :D:D
sizden ayriltiktan sonra bjk liler yuruduk onalr maca gidiyordu ayni yoldaydik taskini surekli bjk tezahurati yapti :D :D
-
çArşıdan adamlar girdi iskendirciye :D taşkında gs forması :D bende fb kazağı :D
-
Quote:
Originally Posted by
EreN
çArşıdan adamlar girdi iskendirciye :D taşkında gs forması :D bende fb kazağı :D
senin kazak gozukmedi ama :D taskin hersey ortadaydi
-
Bu arada ilk sayfaya ekledim resimleri.. Asıl maçtan sonra tüm Turksportal olarak resmimiz var onuda Tarık gelince ekler :)
-
Eren sen mağlubiyeti hak etmiyordun yazık olmuş sana üzüldüm keşke bende olsaydım da galibiyet zaferleri söyleseydiniz. :p
Bu arada Onur maçta yok muydu?
-
Onur beyler teşvik etmedi maça :)
-
abi erenin kafaya o top nasil carpti ulem gorkem :D .. olm bilerek yapmaya kalksan olmazdi yahu ..
-
eren olm seninle gorkemin resmini koysana :D
-
TSI dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık adına çok güzel bir site olduğunu ispatladı...
-
-
Quote:
Originally Posted by
TaşkınMahmut
beni konuşan yok hala :D
seni ne konuşucaz :D
Quote:
Originally Posted by
TaşkınMahmut
Beşiktaşııım oleeeeeeeeey beşiktaşımm oleeeeey beşiktaşım oleeeeeeeeeeey ooooooooooo
-
beyazların keyfi yerindededir inşallahhh :D
abi ne mactı yaa görkem oglum 13 gol yenilirmi yyaaa utan utan bak bana topu topu 12 tane yedim :D bu arada o erenin kafasıda gol olddu ama saymadınız o pozisyon için görkemi tekrar kutluyorum bugünkü iskenderci olayından sonra taşkın abi bi daha iskenderciye gitmez herhalde zaten çarşı grubu gelince taşkın abiden bi koku geldiya neyse :n: :D
-
-
Mavi takımı tebrik ederim :)
-
seni konuscak varya tam estantane
-
-
Quote:
Originally Posted by
OgUzKaGaN
Emre gol attın mı?
5 tane repleri hazirla:D
-
abi bu arada macın yıldızı nerede yaa yücelcigim neredesin gözlerimiz seni arıyor :D
-
-
Eren olm Görkemle yerde ne yapıyodunuz o arada benim arkam dönüktü :D:D
-
Quote:
Originally Posted by
ermoon
Eren olm Görkemle yerde ne yapıyodunuz o arada benim arkam dönüktü :D:D
sen macın en önemli anını kacırmışsın :D
-
-
Kafa olayını merak edenler
daha maçın başlarıydı sanırım ben ayakkabımı bağlıyordum penaltı noktasının yanında hemen ve görkem 30 metredeki jesusu gördü 1 metredeki beni göremedi aut atışını direkt kafama kullandı..tabi ben nakavt :D
iyi yine maça devam ettim