Yeşil-Beyaz Bir Yaşam ~ İkinci Görev Yerimiz Bursa'da! | 2.Sezon |
Açılış Konuşması
Herkese merhabalar,
Daha önce bir Fenerbahçe bir de AFC Liverpool kariyerlerim vardı. Bunları gerçekten çok erken kapattım. Bunun nedeni siteye yeni katılıp ortamı bilmemiş olmam, takıldığım diğer siteler dahil açtığım kariyer sayısının 5'i geçmemesi, kısaca tecrübesizlik. Bu kariyerimde amaçlarım değişik. Kendi tasarladığım bir taktik + antreman programım var. Eğer istenilen başarı ve performans olursa sitede yayınlamayı planlıyorum. Kariyere gelince ise Serbest başladım, konu olarak Antrenörlük kursunu iyi bir dereceyle bitirmiş, daha önce Amatör klüplerde forma giymiş "Kötü Futbolcu" olarak değerlendirerek kariyere start veriyorum.
Taktiğimiz ile ilgili resimleri bir klüp ile anlaşınca yayınlayacağım, isteyenlere 2-3 spoiler verebilirim :)
~~
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/10329.jpg
Hedeflerim doğrultusunda ligler seçtim, Türkiye>İspanya>İngiltere ülkeleri sırasıyla hedeflerim. Türkiyede maksimum 4,İspanyada 2,İngilterede 2 sezon olarak bir harita çizdim. Uzun vadeli bir kariyer düşünüyorum, umarım kariyeri engelleyecek sebepler olmaz.Tahminen bugün ve yarın kariyerimiz hafif tempoda ilerleyecektir.
~~
Bu arada antrenör kursunda sınav oluyoruz bir soru gördüm aynen şöyle.
"Kuralları kabul ediyor musunuz?"
ilk anlam veremedim ama Kabul Ediyorum şıkkını işaretledim ve doğru cevabıda vermişim. :)