Günaydınlar sabah sabah.![]()
Günaydınlar sabah sabah.![]()
Bugün serin geçer inşallah
İnşallah serin geçer ama imkansız...
Bu ne biçim kuşluk yahu bundan sora buranın adı gecelik olsun![]()
Beğenmiyosan gidebilirsin![]()
Günaydınlar.. Şu pkklının konuşmalarının olduğu konuyu iyiki kaldırmışlar. Yoksa o çocuğa orda öyle bir söverdim ki ban yerdim...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Selamlar...
Çocuğun MSN adresi yazıyor orda Tosun..![]()
Tosunum kendine hakim ol![]()
Zaten bi sen bi ben sitenin iki küçük çocuğu guşluğu götürüyoz![]()
Sitenin en küçüğü herhalde benimBÜtün gece uyumadım uyumayıda düşünmüyorum
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Dün aynısını Eralp'te diyodu Taylan![]()
Alican dikkat bu arada selamlar
Ben geldim kanımca selam millet nasılsınız cumanız hayırlı olsun![]()
Taylan saat geç oldu hadi yaylanzuhaha
Seninde Cuman hayırlı olsun![]()
Bence saat geçten öte daha erken ne de olsa yeni bir gün başladı ayrıca sen yaylan![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Taylan 18 smileye gerek yok 1 tanede anlaşılıyorBen PES oynayayım biraz.
Tamam yahu şaka yaptım o kadar üzgün ifadeyi nasıl yaptınellerine yazık
![]()
Pardon gaza gelmişim![]()
Futbolcu Bilgileri
bu ne ya üst üste 6 maçtır kaybediyorum, liderlikten 6.lığa indim..
gece oynamak bana yaramadı
Bol soğanlı kurufasulye bile daha az gaza getirir olum ne lan bu![]()
Last edited by Nocna Mora : 29.Haziran.2008 at 06:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
heheyt! aldım be zinciri kırdım
hava aydınlandı şansım geri geldi, bi daha karanlıkta oynamıcam![]()
Hayırlı olsun![]()
Futbolcu Bilgileri
Bu arada 5. kafenin 600. sayfasına gelmişiz.
Arkadaşlar, sohbetinizi yaparken aynı zamanda birbirinizi kırmamaya, incitmemeye özen gösterin. Burası sohbet alanı ama her muzipliğin yapılacağı yer de değildir.
İyi sabahlar...
(/s)
Sanada iyi sabahlar abi...
Futbolcu Bilgileri
PES 6 Taylan.
Ben yatıyorum.Öğleden sonra 3 gibi burdayım (:
Günaydınlarr![]()